Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Ale czytając posty wyżej to wychodzi, że BM jest lepszy od wszystkich i jest słabszy jedynie jeśli WP'kowi siądzie rozpro. Czyli pozostałe 6 klas mają chylić czoła BM'owi. Turnieje PvP, GG, 1-3 miejsce BM'owie :v

no to tylko bm mogli by znerfic bo tak poza nim jest juz ok.

Chyba ze na hig endowym eq jest ten balans.

Moze wypowiedzi dały osoby które mają 150 lv to też trzeba brać pod uwagę.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to są jakieś chore żarty? Client pobierał mi się z prędkością 1mb/s, a patchuje się z szybkościa 25kb/s? 
Powiedzcie mi ludzie, czy na tym serwerze smok ogarnia, bo mam straszną ochotę nim pograć.

8h7bd1.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Proszę zrobić coś z bmem... Bez sensu jest gra gdy Bm kosi wszystko co się rusza. Smokiem teraz sie gra słabo po patchu

smokiem? jak smok jest dobry własnie ;) nie dośc, że hity dobre to i skilami sporo bije.

Opublikowano

Ludzie mam pytanko czy na tym serwerze też są itemki permamentne jak na Erbia typu : Magiczny Kamien ,pelerynka , czy nawet dopalacze ??? 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ludzie mam pytanko czy na tym serwerze też są itemki permamentne jak na Erbia typu : Magiczny Kamien ,pelerynka , czy nawet dopalacze ??? 

Pelerynka tak, reszta nie

Opublikowano

Fajnie by było gdyby te wszystkie dopalacze były stakowane po 1k bo to bez sensu ciągle je kupowac jak to i tak nic nie warte..

Albo była jedna nie kończąca się :)

Opublikowano

Jakoś mnie nie cieszy fakt, że nagrody z konkursów na FanPage nie są rozdawane ;)

Opublikowano

czemu tu na 134 lv expi sie jak na jakimś hardzie -_-

mam pd odpalone i coś mi nie idzie exp po 1,5-1% za spot to są żarty jakieś.

Opublikowano

Na starcie zauważyłem już parę błędów, które powinny zostać naprawione.
- podczas włączonego bota, wchodząc do sklepu ze zmiankami, bot automatycznie zakupuje kolejne zmianki

- podczas próby skasowania zmianki, pojawia się napis "Czy na pewno chcesz usunąć przedmiot Bojowa Tarcza +9 w ilości 1?"
- u npc Lanerika są dwie tarcze na 61 +0 (tarcza smoka, lwia tarcza) natomiast u handlarza zbroją te tarcze już są +9

968y03.jpg

maybenow.png

Opublikowano

Jakoś mnie nie cieszy fakt, że nagrody z konkursów na FanPage nie są rozdawane ;)

A co jest kolego napisane, piszesz do mnie wszędzie, a ja nie jestem od tego to Ci po prostu nie odpisuje nagrody są przyznawane w ciągu 72h.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A co jest kolego napisane, piszesz do mnie wszędzie, a ja nie jestem od tego to Ci po prostu nie odpisuje nagrody są przyznawane w ciągu 72h.

sureek powiedz czemu exp tak dupnie leci po 134 lv ? 

to jest troche przesada ;/ i z bossa król skorpionów czy jakoś tak na mapie 121 wgl nie ma dropu,zabiłem z 15 nic nie wypadło -_-

Opublikowano

Ogarnijcie tego clienta bo aktualnie więcej czasu spędzam na tym by spróbować wejść na inny kanał niż to wszystko jest warte.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...