Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no to jakiś absurd.. wygrałem SM o wartości 50zł, dostałem Sm o wartości 30zł ...

SuReK. nie wiem co jest grane, pomyliłeś osoby.. ale specjalnie tego nie zużywam bo miałem dostać o wartości 50zł, nie 30zł ..

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no to jakiś absurd.. wygrałem SM o wartości 50zł, dostałem Sm o wartości 30zł ...

SuReK. nie wiem co jest grane, pomyliłeś osoby.. ale specjalnie tego nie zużywam bo miałem dostać o wartości 50zł, nie 30zł ..

już.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

już.

Dziękuję ci bardzo :)

Przynajmniej jeden serwer na którym administracja potrafi za przeproszeniem "ruszyć dupę" i coś zrobić na serwerze..

Opublikowano

Surek dzisiaj spatchowalem clienta i  po spatchowaniu ciagle mi wywala metka. odpalam ikone i ciagle zamyka..  co  to jest?

Usuń root i locale z klienta.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Może jakieś systemy osiągnięć bo w sklepie za PO zbyt duże ceny względem tego jak one dropią :P 15k po za dodanie do kostiumu, a gdzie tu zmianka + do peta czyli 60k idzie na to a z bossa leci chyba 5-20 PO i to tylko chyba z kosiarza i ripera :x przejeebane troche.

^ PO

Może szkatułki serwerowe jakieś tylko, żeby nie leciały syfy typu 1 perła tylko jakieś fajne rzeczy np bryłki rubinu prochy roski jakieś unikalne (runy, rosa na um) coś w tym stylu żeby tak się nie nudziło bo po zrobieniu full eq nie ma co robic totalna nuda.

^ SZKATUŁKI SERWEROWE

Jeszcze mam pomysł na jakiś system wojen, żeby coś się działo bo z tego co widze to nikt wojen nie bierze praktycznie, np za wygraną wojne kazdy dostaje 20b kto na tej wojnie jest i żeby takie wojny były tylko od 200+ i minimum 6 osob na tej wojnie bo tak to będą boty :P

^ WOJNY

Jakieś kostiumy na bronie czy coś, z DUNGEONÓW, mała szansa na drop załóżmy, że 5% na dropnięcie losowego kostiumu na broń :D

Do pvp np - 20% luda i zależnie od klasy bonus 20 siła/zręka/int/wit, na woja np siła, ninje zręka

Do expa np - 20% potwory 10% szansy większy drop 

^ Kostiumy na broń

System możliwości zmiany płci kostiumu z (m) na (k) u Beak-Go np za jakieś tam perły czy coś.

Dlaczego? Bo o kostiumy cięzko jest np dla kobiety, mało kto gra dziewczyną więc takie coś byłoby fajne nie trzeba by tracić tyle czasu, żeby spamić 2 dni na wołaju że wymieni sie ten kostium na ten xD

^ Zmiana płci w kostiumie

Dodanie handlarza z podstawowymi fryzurami (10% silny na wojownika), albo niech będą stałe :D

^ Handlarz z fryzurami 

Dodanie roski/runy na % UM, za małe dmg a zbyt duża reg pż hp jest i nie ma sensu masówki w m1 bo można by się bić na serwerze do rana :D (roska z dungeonow)

^ Roska na UM

Opublikowano

@SuReeK
Mam takie pytanie. Dałoby radę wprowadzić jakiś system, który łączyłby od razu zakupione bryłki w sklepie? Łączenie ponad 500 zakupionych bryłek lub więcej jest raczej słabe i czasochłonne - wy nic nie tracicie, a nam graczom na pewno ułatwi grę. 

maybenow.png

Opublikowano

@SuReeK

Mam takie pytanie. Dałoby radę wprowadzić jakiś system, który łączyłby od razu zakupione bryłki w sklepie? Łączenie ponad 500 zakupionych bryłek lub więcej jest raczej słabe i czasochłonne - wy nic nie tracicie, a nam graczom na pewno ułatwi grę. 

Z bryłkami to tragedia, ale było już milion postów o tym i nic :/

Opublikowano

Czy będzie coś na Haloween?

Będzie ;)

@SuReeK

Myślę jak to ciekawie rozwiązać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Potrzebuje ogar osoby która gra na tym serwerze Mam mase pytań ale nie mam jak pisać na forum z telefonu Jakby ktoś mógł to gg 13366225 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

dung 134 masz 5-6 ripow i chyba 15 metkow ;d

A na dung ile osob? ^_^ 

Czyli na 120 nie ma co robic tylko expic, tak reasumujac :D

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...