Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie balans klas ?

Będzie po powrocie Surka.

Pytanko Opłaca się zaczynać Czy też serwer przeładowany lewym goldem i z masą bugów ?? 

Prezentacja profeska 

Opłaca się, bugów jakichś większych brak - nie ma takich, które np. spowodowałby zachwianie się gospodarki serwera.

1. Ile osób ?

2. W ile wbije Max LV

3.Jaka postać OP PVP

4.Jaką postacią sobie ''mile'' poexpie bez padania i szybko będe ubijał dungi?

1. 1000-1500.

2. Zależy, czy chcesz robić eq od razu czy też nie.

3. Sam nie wiem, ale myślę, że healer/mental/bm to najlepsze klasy.

4. Mental, WP, może nawet body, ale w pvp wymięka.

SuReK poprawiłbyś drop antidotum? Bo lecą najsłabiej z wszystkich itemków potrzebnych do biologa :)

Drop antidotum jest prosty, gorzej ze starymi dokumentami szczerze mówiąc ;)

W M1 CH1 sie nie da grac... Przeskoki obrazu...

Opisz bardziej problem, osobiście nie mam żadnych kłopotów. Może zaktualizuj sterowniki do karty graficznej lub wgraj te starsze?

A gdzie? Bo w pierscieniu teleportu ich nie widze :( .

Seon-Hae, w Jinno jest obok kapitana, a w innych królestwach raczej też w jego pobliżu.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wgl dziwna sprawa tutaj, zamiast na mapkach na większy lvl dropiło więcej kasy to dropi na mapach na mniejszy o.O chyba ten serwer jest wyjątkiem wśród innych wszystko ma na odwrót :D

Opublikowano

Jeżeli chcecie to piszcie mi na PW, co można byłoby zmienić/wprowadzić na serwer, a ja zrobię dużą listę i podeślę ją Surkowi. ;-) Oczywiście, w granicach rozsądku.

Opublikowano

Wg mnie to po 1 zrobienie mapy handlowej i zablokowac tworzenie sklepow offline w M1. Dla mnie to debilizm (sklepy offline w M1).

Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, na obecną chwilę w M1 nawet nie ma z kim się bić.

Opublikowano

Jak wygląda z ulepszaczami?

Pamiętam że na wcześniejszym Lanerisie było trzeba mase pereł, w ilościach sięgających kilkunastu tysięcy, jak to wygląda tutaj?

Opublikowano

Pytanko Opłaca się zaczynać Czy też serwer przeładowany lewym goldem i z masą bugów ?? 

Prezentacja profeska 

tak opołaca się odkąd skończyłem grać na Lastchaos ,zaczełem grać u surka na Laneris s1 ,a jak otwarł s2 to od pierwszego dnia gram tu .

Opublikowano

Jak wygląda z ulepszaczami?

Pamiętam że na wcześniejszym Lanerisie było trzeba mase pereł, w ilościach sięgających kilkunastu tysięcy, jak to wygląda tutaj?

To samo, ogromna ilość ulepszaczy jest potrzebna, aby cokolwiek zrobić na wyższy poziom ;-)

Opublikowano

Możesz mieć i 190 lvl, a szkaty nawet z psów będą lecieć. Trochę bezsens, no ale dobra.

No calkiem bezsens. Tak samo loch powinien byc np tylko do 75 lvla. Bo to sa jaja... Mam 62 lvl ,zaczalem gre i nawet spokojnie poexpic / podropic nie moge bo wiekszosc spotow obstawiona dropek a obok jaksi 130+ ktory go pilnuje. Ewentualnie ktos na wh. Tragedia to jest...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może mi ktoś logicznie wyjaśnić jak mam odzyskać yangi z shopa ? opcja wypłać nie działa po sprzedaży kasa sama nie wpadłą ...

banner5.gif

Opublikowano

Czasami się buguje że kiedy pierwszy raz klikniesz wypłać pieniądze pokazuje ci 0 na koncie. Wychodzisz z tego i wchodzisz jeszcze raz i hajsy są. Sprawdź. Jak dalej nic to... no cóż wygląda na to że masz problem ;)

Opublikowano

co  jest z tym pacherem   bo   przy necie 80 mb   sciaga zaledwie   25,6 kbs?

do roboty i zrobcie cos  z  tym bo to zal w dupie sciska czekac  pol dnia na zrobienie sie aktualizacji !!!!!

Opublikowano

Może mi ktoś logicznie wyjaśnić jak mam odzyskać yangi z shopa ? opcja wypłać nie działa po sprzedaży kasa sama nie wpadłą ...

aktualizacja klienta.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK, przeczytaj PW, zaproponowałem Ci tam tymczasowe rozwiązanie sprawy z botami.

co  jest z tym pacherem   bo   przy necie 80 mb   sciaga zaledwie   25,6 kbs?

do roboty i zrobcie cos  z  tym bo to zal w dupie sciska czekac  pol dnia na zrobienie sie aktualizacji !!!!!

Czasem bywa przeciążenie patchera i pobieranie spada do śmiesznych prędkości, ale myślę, że już wszystko powinno być w normie.

Użyj patchera albo np. usuń jakiś plik (root czy coś), a później pozwól patcherowi jeszcze raz go pobrać.

Ile osób gra na serverze ?

~1300, jak nie więcej.

Wszyscy maja takie lagi w m1 na ch1???

Bo tam jest masa sklepów offline, więc myślę, że dosłownie każdy będzie miał tam przynajmniej minimalne lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...