Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś chce to zaczynać a ma grubszy portfel to każdy prawie z topki konta już sprzedaje w tym ja, server upada powoli ^^

banner5.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś chce to zaczynać a ma grubszy portfel to każdy prawie z topki konta już sprzedaje w tym ja, server upada powoli ^^

Coś czuje ze ten update 240 lvl spier.doli serwer całkowicie bo bedzie trzeba te nasze kochane prochy :P w MALEJ ilosc...

Opublikowano

Coś czuje ze ten update 240 lvl spier.doli serwer całkowicie bo bedzie trzeba te nasze kochane prochy :P w MALEJ ilosc...

Tu nawet nie chodzi o aktualizacje tylko o monotonie nie ma nic po 200+ co można tu robić, no chyba że bić na wolnym :v

banner5.gif

Opublikowano

Tu nawet nie chodzi o aktualizacje tylko o monotonie nie ma nic po 200+ co można tu robić, no chyba że bić na wolnym :v

Czlowieku gdyby był jakiś sens bicia metkow chociaz z 2/3 prochy z metka to rozumiem ale one są zupełnie bezsensu..

albo jakieś szkaty metinowskie z ktorych cos fajnego leci :D 

Opublikowano

Czlowieku gdyby był jakiś sens bicia metkow chociaz z 2/3 prochy z metka to rozumiem ale one są zupełnie bezsensu..

Tutaj sens ma tylko smok jeśli lubisz robić jedną rzecz na 1 item po 300 razy :v / tysiaki i charony które są cały czas zbijane / chyba ze walisz nocki. Morał z tego taki z shopa nic poza prochami nie schodzi przykład mnie 1 shop z cenami najnizszymi na rynku perły etc a przez 3 dni poszło może to co wydropie w 2h :v

banner5.gif

Opublikowano

Tutaj sens ma tylko smok jeśli lubisz robić jedną rzecz na 1 item po 300 razy :v / tysiaki i charony które są cały czas zbijane / chyba ze walisz nocki. Morał z tego taki z shopa nic poza prochami nie schodzi przykład mnie 1 shop z cenami najnizszymi na rynku perły etc a przez 3 dni poszło może to co wydropie w 2h :v

rynek tymi prochami zjeeebany strasznie ;) jak na moje na nowe eq juz nie powinno ich być tylko nowe ulepki ;d

Opublikowano
laneris-s2-logo.png
Changelog:

- Zmniejszono bonusy KD Śmierci +6 (20%)
- Zmniejszono bonusy KD Powtórki +5 (20%) i KD Powtórki +6 (25%)
- Zmniejszono szansę na krytyka w broniach na 200 i 220 poziom
- Zmniejszono szybkość zaklęcia w naszyjnikach na 180, 200 i 200 poziom do wartości 55%
- Zwiększono PŻ w naszyjnikach na 180, 200 i 220 poziom o 15000 PŻ w każdym
- Poprawiono nazwy Ros
- Zwiększono drop ze szkatułek weekendowych

Jest to ciut mniejszy update, to mała "zapowiedź" nowego update.

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-10-25 o godzinie 01:30

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...