Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozwiązanie z botami.  Niech zgadnę, blokady po IP? :D

@fartan, to tylko częściowe rozwiązanie, nie zapominajmy, że niektórzy tworzą konta za pomocą innych adresów IP. Jeżeli @SuReeK przystanie na moją propozycję, to zapewniam, że ilość botów (przynajmniej w lochach/av, czy niektórych innych mapach) zmniejszy się o 80%.

Opublikowano

opłaca sie zaczynać grę  ?

PS.

ten kto te obrazki przy rejestracji wymyslil jest jebanym impotentem umysłowym i na spęd bydła sie nadaja pzdr.

Opublikowano

opłaca sie zaczynać grę  ?

Pewnie, że tak. Ceny są dobrze dostosowane, grając od początku możesz bez wydawania pieniędzy w IS zarabiać (np. sprzedając prochy 1:1), kostiumy/pety to też nie problem jeżeli na to zwracasz uwagę.

Opublikowano

@SuReeK

Wybaczcie za double posta, ale tutaj właśnie zebrałem wszelkie propozycje zmian/poprawek, które zostały mi nadesłane przez Was + te, które sam wymyśliłem.

Legenda:

Kolor czerwony - bardzo ważna zmiana

Kolor pomarańczowy - ważna zmiana aczkolwiek może zostać przełożona na innym update

Kolor żółty - mało znacząca zmiana, która nie musi zostać wprowadzona w najbliższych updateach

Zmiany:

Zmiana numer 1 - wprowadzenie całkowitego balansu gry, mowa tutaj głównie o wzmocnieniach postaci typu;

• wojownik body
  • ninja archer
  • szaman smok
  • sura wp

Wszystkie w/w klasy są zbyt słabe ze względu na to, że na serwerze znajduje się ogromna ilość szansy na blok ciosów.

Zmiana numer 2 - wprowadzenie możliwości wchodzenia solo na dungenony. Przypominam, że jest to serwer easy/pvp, gdzie jesteśmy zdani na siebie, a robienie dwóch kont z postaciami, które mają 215 poziom jest naprawdę uciążliwe. Mowa tutaj oczywiście o tych dungenonach:

• strażnica Nemere
  • komnata Berana-Seatu

Baronowa może zostać z grupą, lecz zmniejszyć ilość osób w pt z 2 do 1, tzn. 1 osoba (jako lider grupy) + 1 dodatkowa jako osobna.

Zmiana numer 3 - kary dla osób czitujących, farmiących yangi/drop/szkatułki na głównie mapach takich jak; loch pająków, atlantyda lub czasem podstawowe tzw. psy (lokalizacja zaraz obok miejsca startowego, gdzie rozpoczynamy grę). Tutaj wystarczyłoby wprowadzić jakiegoś anty-cheata lub zwyczajnie zatrudnić AKTYWNYCH Game Masterów.

Zmiana numer 4 - dodanie możliwości łączenia KD.

Zmiana numer 5 - dodanie automatycznego rozdzielania się przepustek, kiedy ich używamy np. piekielny kamień na strażnicy Nemere.

Zmiana numer 6 - lekkie zwiększenie dropu starych dokumentów/antidotum do misji biologa.

Teraz czas na poprawki i kilka słów ode mnie:

Poprawka numer 1 - niektóre misje, np. u Seon-Hae nie wyświetlają prawidłowo stałych bonusów, które otrzymaliśmy za ukończenie danego zadania. Mowa tutaj oczywiście o księgach mocy.

Poprawka numer 2 - naprawienie bugu expa. Osoba X dodaje osobę Y do grupy, po czym osoba X teleportuje się na mapę 200+, a osoba Y na mapę 185+, po czym X bije moby, a Y dostaje o wiele większą ilość doświadczenia, ponieważ exp przelatuje pomiędzy mapami.

Poprawka numer 3 - lekkie zwiększenie zdobywania doświadczenia lub większa aktywność GM z tzw. bonusowymi 'ratami'.

Ogólnie to tyle z tego, co przychodzi mi do głowy. Wciąż jednak czekam aż dodacie kalendarz eventowy.

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

nie wiem co się dzieje z tym serwerem czy co, ale ciągle mi bonusy jakieś wpier*ala dzisiaj to sprawdzilem ninja archer po zmianie z daggera mialem z 380 na luda bez odpalu z lizakami i innymi, po zmianie na daggera wciąż mi jakieś bonusy spierda*ają tzn wczoraj miałem 365 luda dzisiaj 358 po zdjęciu all eq i zalozeniu mam 349 i tak ciągle mi spada może mi ktoś to wyjaśnić bo nie wiem o co tu chodzi :/

z tego co pamiętam za jakieś misje dostawało się luda, ja po zdjęciu all eq z full misjami ninja archer po zmianie z daggera mam 0 na luda czyli mi bonusy wjeebalo ;p

Opublikowano

@SuReeK przywrócisz mi stracone bonusy lub jakiś admin? albo po tej zmianie klasy postaci mi zajeebalo bonusy z VIP'a albo zajeebało mi bonusy z misji teraz sam nie wiem ale wydaje mi się że bonusy z VIP'a bo zniknęło mi 12.5k hp oraz z grubo 20% na luda więc to drogą nie chodzi ;) chciałbym mieć to przywrócone..

Opublikowano

Na serwer nie można się zalogować ..

Co Ci wyskakuje?

@SuReeK przywrócisz mi stracone bonusy lub jakiś admin? albo po tej zmianie klasy postaci mi zajeebalo bonusy z VIP'a albo zajeebało mi bonusy z misji teraz sam nie wiem ale wydaje mi się że bonusy z VIP'a bo zniknęło mi 12.5k hp oraz z grubo 20% na luda więc to drogą nie chodzi ;) chciałbym mieć to przywrócone..

Akurat to jest niemożliwe.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co Ci wyskakuje?

Akurat to jest niemożliwe.

Sprawdz logi czy cos ;) bo to nie mozliwe ze z dnia na dzien mam co raz mniej na luda teraz mam dokladnie 366 z full eq 220 bez odpalu z lizakami i innymi tylko roska i runa + 608k hp a mialem 620

Opublikowano

Sprawdz logi czy cos ;) bo to nie mozliwe ze z dnia na dzien mam co raz mniej na luda teraz mam dokladnie 366 z full eq 220 bez odpalu z lizakami i innymi tylko roska i runa + 608k hp a mialem 620

W aktualizacji dodamy questa który doda "zaginione" bonusy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W aktualizacji dodamy questa który doda "zaginione" bonusy.

A kiedy bedzie ten "lepszy" drop z weekendowych? 2 tyg to troche duzo zwazajac na poziom trudnosci tego servera, a skoro maja juz wiecej nie dropic...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A kiedy bedzie ten "lepszy" drop z weekendowych? 2 tyg to troche duzo zwazajac na poziom trudnosci tego servera, a skoro maja juz wiecej nie dropic...

Naucz się cierpliwości kolego. To wielki skarb

Opublikowano

A co z solo dungenonami? Myślę, że to dla Ciebie kwestia kilku minut, a w rzeczywistości 70% społeczności serwera się ucieszy. O lochy/av i boty już nie pytam, bo zapewne będą one tam stały jeszcze dłuuuuugo.

Opublikowano

Nom. Baronówna też mogła by być na mniej/jedną osobe. 3 to wg mnie za dużo (po co aż tyle)?  Po za tym, teraz już (ogółem w metku) ludzie nie chcą tak bardzo grać zespołowo.

Opublikowano

Jak mogę teraz znaleźć swój sklep w m1 jak nie pamietam gdzie postawiłem? 

Zjebane te sklepy. Nie mogę usunąć przedmiotów... Co mam zrobić?

Opublikowano

oplaca sie, mental, 1k + , loch pajakow v2 

mental bardzo fajny aczkolwiek gram smokiem max lvl i też sie fajnie gra, mało kto Cie zlozy na 1 vs 1 jak ogarniasz gre smokiem

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...