Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick to: DaTweekaz

Zdaję sobie sprawę, że mober hack to jednak hack, ale mogliście mnie chociaż zbanowac na np. tydzień czy coś, sam się przyznałem, że z tego korzystam, również dobrze przecież mogłem się kłócić, że to pelerynki, a nie cheat. Chciałem u Was grać, ale nie sądziłem, że wlepicie mi perma za mober hacka, który przecież nie utrudnia gry innym graczom. Mam nadzieję, że jakoś spojrzysz na to Surek z perspektywy szarego gracza i zrozumiesz mnie - takiego zwykłego gracza ;)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój nick to: DaTweekaz

Zdaję sobie sprawę, że mober hack to jednak hack, ale mogliście mnie chociaż zbanowac na np. tydzień czy coś, sam się przyznałem, że z tego korzystam, również dobrze przecież mogłem się kłócić, że to pelerynki, a nie cheat. Chciałem u Was grać, ale nie sądziłem, że wlepicie mi perma za mober hacka, który przecież nie utrudnia gry innym graczom. Mam nadzieję, że jakoś spojrzysz na to Surek z perspektywy szarego gracza i zrozumiesz mnie - takiego zwykłego gracza ;)

Skróciłem Twojego bana zobacz sobie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Skróciłem Twojego bana zobacz sobie :)

Ponawiam, jak wyglada na tym servie balans? I czy te szkatulki weekendowe dropia od 1 lvla?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dziękuję za wyrozumiałość Surek. Oczywiście, juz nie będę korzystał z żadnego mober hacka ani nic, mam nauczkę.

Hahah wazelinka poszła :D śmiechu by było jak wchodzisz na konto kara niby skrócona z 2050roku na 2020r. :D Niby Ciebie zbanowali, ale co robią te boty w v1? nie ma opcji, że akurat wszyscy tam expia/dropia i te nicki "pghfhdsf". To jak odpowie ktoś mi na pytania powyżej?

Opublikowano

Ponawiam, jak wyglada na tym servie balans? I czy te szkatulki weekendowe dropia od 1 lvla?

Słabo z balansem, ale podobno ma być poprawiony po po powrocie Surka. Jeżeli chodzi o szkaty to dropią od 1 poziomu.

@kubatoja, boty są tylko w lochu, za jakiś czas prawdopodobnie będzie anty-cheat, który zniweluje wszelkie oszustwa. Przynajmniej z tego, co można wyczytać na poprzednich stronach.

Opublikowano

Słabo z balansem, ale podobno ma być poprawiony po po powrocie Surka. Jeżeli chodzi o szkaty to dropią od 1 poziomu.

@kubatoja, boty są tylko w lochu, za jakiś czas prawdopodobnie będzie anty-cheat, który zniweluje wszelkie oszustwa. Przynajmniej z tego, co można wyczytać na poprzednich stronach.

To jaka postacia oplaca sie grac jesli chodzi o pvp? SMOK jak sobie radzi?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Archer śmieszne dmg..

Archer ma śmieszne dmg ??  Archer wymaxowany bije więcej niż mental :)  bez tarczy 2 skile i dedasz :)  to tyle żaden mental nawet nie walnie :)

PS oczywiście full absa na strzaly :)

Opublikowano

Archer ma śmieszne dmg ??  Archer wymaxowany bije więcej niż mental :)  bez tarczy 2 skile i dedasz :)  to tyle żaden mental nawet nie walnie :)

PS oczywiście full absa na strzaly :)

no nie powiedzialbym... archer wolno skilami bije + co to jest 50k ze skila przy 700k hp potem, gdzie te 50k sie respi w 2 sek to nawet nie zdazy sie drugiego skila walnac..

Opublikowano

totalne 0 hity po 100k a skile nic xD

Na serwie gdzie jest 70/80 procent bloku w ogole da sie cos ugrac hitujacymk postaciami?

Opublikowano

Na serwie gdzie jest 70/80 procent bloku w ogole da sie cos ugrac hitujacymk postaciami?

z hita moze walniesz 15k hp gdzie ten hit wchodzi 1/10 a te 15khp to ci nic z hp nie zabierze praktycznie jak pozniej sie ma po 700k +, nie wiem kuuurwa balans mial byc tydzien temu i do tej pory go ni mo

serwer easy/pvp więc wiadomo ze tutaj chodzi o pvp więc zamiast dbać o balans to wy dodajecie jakies update bezsensowne nie ktore, te co teraz surek dodal spoko są ale te co teraz wychodzą to porazka...

Opublikowano

A ja ponownie wnoszę o zrobienie coś z v1... Na tyle botów gracz początkujący nawet nie ma szansy sobie coś dropnąć "na start" bo wszędzie zajęte, a jak nie zajęte to wbija się 200lvl - zabija Cie - stawia sobie bota i po temacie..

Opublikowano

z hita moze walniesz 15k hp gdzie ten hit wchodzi 1/10 a te 15khp to ci nic z hp nie zabierze praktycznie jak pozniej sie ma po 700k +, nie wiem kuuurwa balans mial byc tydzien temu i do tej pory go ni mo

serwer easy/pvp więc wiadomo ze tutaj chodzi o pvp więc zamiast dbać o balans to wy dodajecie jakies update bezsensowne nie ktore, te co teraz surek dodal spoko są ale te co teraz wychodzą to porazka...

Tego się właśnie bałem. Przekraczanie 40% bloku to głupota jakich mało, zwłaszcza na serwerze zrobionym pod PvP ._.

Opublikowano

Dlaczego patcher pobiera mi 40kb/s a normalnie mam z 700kb/s

Mi się pobiera 600kbps. To, że pobieram bo mi wypierdzieliło jakiś błąd to inna sprawa.

Tutaj wszystko z tego co widze jest nie przemyślane. 

Mnie tam wystarczy bardzo dobrze ogarnięte pvp i żeby mi się udało eq do wakacji zrobić, ale z tym pierwszym to problem jest z tego co widzę :/

Opublikowano

Mi się pobiera 600kbps. To, że pobieram bo mi wypierdzieliło jakiś błąd to inna sprawa.

Mnie tam wystarczy bardzo dobrze ogarnięte pvp i żeby mi się udało eq do wakacji zrobić, ale z tym pierwszym to problem jest z tego co widzę :/

spoko sie gra surek sie stara tylko ten balans to porazka noramlnie

Opublikowano

spoko sie gra surek sie stara tylko ten balans to porazka noramlnie

No już na serwerze pvp to jednak balans mógłby być solidnie ogarnięty, a co najmniej w stopniu zadowalającym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...