Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pakiet Premium daje Ci przedmioty i atrybuty takie jak:- 3x Pierscien Doswiadczenia (1G),- Smocza Luska x150,- Smoczy Szpon x150,- Krety Klucz x100,- Lod x75,- Pierscien Polksiezyca x2,- Upiorny Lizak x2,- Czerwony Krwawy Zolty Kwiat x50,- Silny przeciwko ludziom +20%,- Maks Pz +12500,- Przedrostek [VIP] NA ZAWSZE- Czas trwania premium to 14 Dni (Przedmioty nie znikna, tylko bony!)

Opłaca się w ogóle taki zestaw kupować? Przypomnę, że kosztuje on 5k sm.

maybenow.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Pakiet Premium daje Ci przedmioty i atrybuty takie jak:- 3x Pierscien Doswiadczenia (1G),- Smocza Luska x150,- Smoczy Szpon x150,- Krety Klucz x100,- Lod x75,- Pierscien Polksiezyca x2,- Upiorny Lizak x2,- Czerwony Krwawy Zolty Kwiat x50,- Silny przeciwko ludziom +20%,- Maks Pz +12500,- Przedrostek [VIP] NA ZAWSZE- Czas trwania premium to 14 Dni (Przedmioty nie znikna, tylko bony!)

Opłaca się w ogóle taki zestaw kupować? Przypomnę, że kosztuje on 5k sm.

Opłaca się :)

AnnwID.gif

Opublikowano

Opłaca się :)

Powiedz mi jeszcze tylko jedno, bo moim ogólnym priorytetem na tym serwerze jest pvp - jak zapewne u większości. Nie lepiej byłoby zakupić 2 amulety pod pvp, które kosztują łącznie 5k sm? Bo rozumiem, że ten bon 20% ludzi oraz 12500 hp znika po 14 dniach, tak?

maybenow.png

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze tylko jedno, bo moim ogólnym priorytetem na tym serwerze jest pvp - jak zapewne u większości. Nie lepiej byłoby zakupić 2 amulety pod pvp, które kosztują łącznie 5k sm? Bo rozumiem, że ten bon 20% ludzi oraz 12500 hp znika po 14 dniach, tak?

Myślę, że ten zestaw co napisałeś wyżej jest bardziej opłacalny. A bony 20% ludzi i 12500hp znika po 14 dniach razem z Vipem.

AnnwID.gif

Opublikowano

Za ile selne 7 k sm 

1k sm chodzi od 200 do 250kkk, więc za 7k dostaniesz około 1600 bryłek. 

maybenow.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Z wielką przyjemnością możemy w końcu Wam przekazać że w końcu po ogromie testów nowej maszyny pod strone www przenieśliśmy ją na maszynę o następujących parametrach:

- Procesor: Intel Xeon E3-1240V2,
- Pamięć RAM: 16 GB,
- DYSK: 2x 1TB,
- Łącze: 1Gbps,
- Filtry sieciowe: HOSTEAM PREMIUM.

Datacenter: HosTeam.PL

Dużo osób zapyta po co nowy serwer dedykowany pod stronę przecież działała? Tak fakt działała, ale strasznie wolno teraz strona będzie się ładować kilkakrotnie szybciej.

Update odbył się dnia 2015-10-26 o godzinie 22:50

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

zróbcie coś z tymi botami bo jest masakra.

Fajnie ze misji ze szkatami król. pająków nie mogę wykonać bo nie ma w lochu wgl królowej. 200LV a nadal misje na niski lv bo nie da sie wykoncać.

Powinniście zrobić cos z tymi sklepami bo chyba raczej nie służą serwerowi 1000 sklepów 5 graczy na ch1 bo 1 FPS -_- chyba sklepy offline nie są zbyt dobrym pomysłem,nie gra się komfortowo nawet na mapach do expa jak odznaczy sie nazwy sklepów to FPS w góre idą. 

Powinniscie wyjebać te sklepy albo zrobić z nimi jakiś porządek.

Opublikowano

Zrobili by ograniczenie np.100-150 sklepów offline na 1 channel i na każdym ch było by w miare tyle samo tych sklepów. Kolega up ma rację a jeszcze ludzie czasami takie syfy wystawiają że im przez rok nie zejdzie...

Opublikowano

Jeszcze dungi powinny miec opcje solo -_- gdzie juz na serwerach hard niektóre mają solo opcje a tu ŻADEN dung nie jest solo to jest strasznie duzy minus serwera jak dla mnie oczywiście pomijam te sklepy

Opublikowano

Jeszcze dungi powinny miec opcje solo -_- gdzie juz na serwerach hard niektóre mają solo opcje a tu ŻADEN dung nie jest solo to jest strasznie duzy minus serwera jak dla mnie oczywiście pomijam te sklepy

Tylko te początkowe nie są solo reszta solo lol

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

od 161 do 220 solo robisz.. + wymiar władców.

Dodajcie mape handlową

Ch1 wystarcza moim zdaniem.

Skąd leci nawięcej kwarców? posiadam 215lv

image.png

Opublikowano

@SuReeK wprowadziłbyś robienie smoka bez pt ? Dla mnie bez sensu są tutaj dungeony, na które potrzeba grupę.

A ktore bajecznie latwo da sie zrobic solo, jak chocby baronowna, ktora mentalem trzaskalem sam czy dung 134 - jeszcze latwiejszy...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...