Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wywala z minotaura ;/

3x pod rząd wywaliło mnie do wyboru ch jak już miałem 10-5% do konca ubicia minotaura f**k nemere etc tez powinny byc solo.P

PS.

ile trzeba czekać na Wymiar władców 181-220 bo nie wiem ile czasu potrzeba?

Szkoda ze marmur obowiązkowy jest na wymiarze gdzie bez niego wale 49k a z nim 29 ;/

Opublikowano

wywala z minotaura ;/

3x pod rząd wywaliło mnie do wyboru ch jak już miałem 10-5% do konca ubicia minotaura f**k nemere etc tez powinny byc solo.P

PS.

ile trzeba czekać na Wymiar władców 181-220 bo nie wiem ile czasu potrzeba?

Szkoda ze marmur obowiązkowy jest na wymiarze gdzie bez niego wale 49k a z nim 29 ;/

To tylko ciebie wywala mnie jedynie raz wywalilo ale to byla wina mojego internetu.

Co do PT nie jest ciężko się zapytać jakiegoś gracza.

181-220 = 3h czekania.

Co do marmurów to masz niższy DMG przez to że tam żaden bonus nie działa.

image.png

Opublikowano

surek zrob cos z botami.. czy ty tego nie widzisz co ludzie pisza  tutaj czy na fb? totalna olewka.

Ja aktualnie zajmuje się aktualizacją, od gry jest "administracja gry" (Game Masterzy), jeżeli nie pełnią poprawnie swojej funkcji możesz mi napisać na gadu 16013222.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

i96u0a.jpg

działa jak należy.

Surek planujesz coś dodać dla zarobku od 200+? bo nie ma za bardzo jak zarobić bo więszkość rzeczy które ludzie sprzedawają sa potrzebne :x

Hmm... to dziwna sprawa, bo to na pewno nie jest wina mojego łącza - chociażby klient pobierał mi się z normalną prędkością. Myślałem, że chodzi tu o te przeciążenia, ale to już trwa jakiś czas. No trudno, mam nadzieję, że jutro się poprawi.

Opublikowano

kolego up. ja mam tez ten sam problem.max 150Kb. a srednio (40-60Kb) nie gram juz tu,   pisalem kilka stron  wczesniej i jak surek  mi pisal zebym rota i locale usunal. nic to nie dalo . wiec to nie jest problem jednej osoby, kilka osob  w grze pisalo .

Opublikowano

Zajmijcie sie tymi botami w v2 to odrazu maszyna sobie ulzy...

Tu akurat maszyna nie ma nic wspólnego z tym, tak czy siak jest za 'droga' żeby się zlagowała od takiego czegoś.

kolego up. ja mam tez ten sam problem.max 150Kb. a srednio (40-60Kb) nie gram juz tu,   pisalem kilka stron  wczesniej i jak surek  mi pisal zebym rota i locale usunal. nic to nie dalo . wiec to nie jest problem jednej osoby, kilka osob  w grze pisalo .

Prawdopodobnie dziś przeniesiemy na nowy hosting patchera.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tu akurat maszyna nie ma nic wspólnego z tym, tak czy siak jest za 'droga' żeby się zlagowała od takiego czegoś.

Prawdopodobnie dziś przeniesiemy na nowy hosting patchera.

Kiedy dodacie mozliwość solowania dungeonów? 

Opublikowano

kiedy ten drop ze szkat bedzie dobry ? bo jest piatek i powinien chyba juz być prawda ? 

On nie bedzie dobry :D Tydzien temu mial byc "lepszy" a de facto nie zmienilo sie praktycznie nic.

Ile osob online? 

Da ktoś ss'a z m1? 

Ponad 1000 na pewno, ss z m1 nie bedzie miarodajny bo sa sklepy offline (na 72h..) wiec cale miasto jest zawalone. Nie mniej po spotach i metkach widac, ze ludzi od groma ;)

Kiedy dodacie mozliwość solowania dungeonów? 

Ehem.. Zobaczymy to jak swinia niebo.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
laneris-s2-logo.png

Changelog zmian:
1. Powiększono drop z weekendowych szkatułek 3 krotnie(ostatnia pula),
2. Dodano quest na odbugowanie bonusów z misji(po zalogowaniu się wyświetli następujący komunikat):
5.jpg
3. Aktywowano event halloween polega on na tym że dropią nam od soboty do poniedziałku(24:00), upiorne skrzynie z które możemy otworzyć lub zamienić u Jack'a Pumpkina który jest w każdym M1 na cenne nagrody:
1.jpg
4. Dodano cenne kostiumy Halloween można je zdobyć TYLKO I WYŁĄCZNIE z eventu, ani ITEMSHOP ani nic innego tylko event, wkrótce będą miały ciekawe bonusy!
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5. Dodano możliwość wymiany Upiornych Skrzyń na drogocenne prezenty u Jack'a Pumpkina

evh.png

evh1.png

Update odbył się dnia 2015-10-31 o godzinie 02:40

Odpowiem jeszcze krótko na pytanie kiedy 240 poziom, do końca tygodnia tego co będzie zostanie wdrożony musimy poprawić jeszcze kilka rzeczy i dokładnie je przetestować!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie wiem czy warto bylo czeakc 2 tygodnie jesli chodzi o drop z weekendowych. Z 440 szkat dropnalem 3x kupon SM (50) <czyli NIC za to nie kupie, to nawet nie jest 10% sm potrzebnych na np kostium>, a tak to same bryly / zlote i zielone perly / odlamki energii.

Jesli chodzi o wymiane upiornych skrzyn - da sie je wymienic tylko na ten los, tak? Na nic innego?

(Surek swoja droga badz laskaw wbic chociaz raz na 2h do lochu i wyciac boty, drop szkat = naplyw botow)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Za 50 upiornych kawałek kamienia, z którym nie da się nic zrobić? Kpiny jakieś..

@Edit Kolejne 150 i to samo...

Jak myślisz że Ci pet albo kostium dropnie z 4 losowań to gratulacje za myślenie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...