Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy drop ze szkat weekendowych za tydzien bedzie jeszcze bardziej polepszony ,wg planu, czy zostaje taki jak ejst obecnie - nie wiem czy otwierac?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy drop ze szkat weekendowych za tydzien bedzie jeszcze bardziej polepszony ,wg planu, czy zostaje taki jak ejst obecnie - nie wiem czy otwierac?

za tydzien bedzie 2x wiekszy ;d

Opublikowano

Wie ktoś może kiedy będzie dodany ten npc co przywraca zaginione bonusy? ^_^

Dlaczego nie moge użyć pakietu premium skoro kupilem go 15 dni temu? o.O chodzi mi o ten nowy co teraz chce użyć kupiłem go i mam napisane " pakiet premium jest aktywny "

Opublikowano

@SuReeK dlaczego nie moge aktywować VIP'a? ciąle mam napisane " Pakiet premium jest aktywny " 

Zmienialiśmy czas na serwerze, i dopiero za 3 dni będziesz mógł aktywować.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ile online na serwie, warto zaczyac? kto zamiata w pvp? (wymiencie ze 3-4 profesje)

latwo o eq?

1k+ na pewno, w pvp teraz w miare wyrownane klasy tylko nie ktore klasy za duzo biją, do 180 lvl eq jest iiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z eq 200+ bedziesz musial przysiedziec troche

woj body - spoko nawet

woj mental - spoko jest 

dagger - ok 

archer - male dmg trcohe

heller - male dmg 

smok - spoko 

wp- duze dmg 

bm - dobry jest

Opublikowano

1k+ na pewno, w pvp teraz w miare wyrownane klasy tylko nie ktore klasy za duzo biją, do 180 lvl eq jest iiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z eq 200+ bedziesz musial przysiedziec troche

woj body - spoko nawet

woj mental - spoko jest 

dagger - ok 

archer - male dmg trcohe

heller - male dmg 

smok - spoko 

wp- duze dmg 

bm - dobry jest

* HITLER - nie do zabicia *

banner5.gif

Opublikowano

@SuReeK kiedy wkońcu dodasz tego NPC co przywraca stracone bonusy? Już Ci pisze chyba od tygodnia, że ludziom znikają bonusy w tym mi, po zmianie klasy postaci zajeebało mi bonus sliny na ludzi z jakieś misje.

Opublikowano

Wiecej HP mniej szybkosci zaklecia... To pvp ma pol roku trwac? W full eq kogos kto ma wlaczone autopoty sie nie ubije. I swoja droga z*******y patent, kd powtorki +6 na plu by mialo wieksza wartosc szybkosci zaklecia niz tutaj ._.

Pasjonat
Opublikowano

Poważnie? 42,80kB/s oto prędkość z jaką patchuje... Teraz spójrz na moją sygnaturkę i napisz mi co jest k*rwa nie tak?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...