Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak. Chodziło mi o coś na wyższy poziom. Żeby dodali nową broń do expa np na 225. Rozumiesz?

nie bardzo moze jasniej? :D to mogles napisać jaśniej zeby dodali bron na 225 a nie ze nie ma broni do expa :D

Opublikowano

Ostatnio na moją propozycję o eq exp napisał, że doda w następnym update. Jak widać nie dodał :/ 

Ta propozycja była moja :D i ja napisałem już to -_- spokojnie pewnie doda :)

Opublikowano

Tylko, że twoich propozycji nikt nie czytał, bo tylko ciągle spamujesz tutaj ^^ 

Surek kilka spraw jest :x 

1. Co z tymi eventami co miały być w tym miesiącu? 

2. Co ze szkatami za 13k like na fp? 

3. Co z evenetem na halloween? Podobno zaczynałeś nad nim pracę już dawno :/

4. Co z setam do expa?

5. Co z balansem klas?

6. Co z mniejszymi poprawkami typu misje itp? 

7. Jak możesz to dawaj częściej jakieś info nad czym pracujesz i kiedy to może wejść, bo raz mi odpisałeś na temat seta do expa i na tym się skończyło :/

Opublikowano

4. Co z setam do expa?

5. Co z balansem klas?

7. Jak możesz to dawaj częściej jakieś info nad czym pracujesz i kiedy to może wejść, bo raz mi odpisałeś na temat seta do expa i na tym się skończyło :/

dziwi mnie to ze nie ma tutaj zadnych eventow czy tam nawet OX a zobaczyc GM na m1 to cud doslownie.... przez takie cos tylko tracicie graczy...

JurexGCW

Opublikowano

4. Co z setam do expa?

5. Co z balansem klas?

1. Będzie kalendarz.

2. Jeszcze nie wiemy dokładnie jaki drop

3. Jest jeszcze dużo czasu

4. Będą

5. Będzie w najbliższym update

6. Będą

7. Ok.

Ostatnio nie mam za dużo czasu, ale ogólnie mamy już prawie gotową aktualizacje, za niedługo poinformujemy Was dokładniej, dzisiaj przenosiliśmy serwer pierwszy na inną maszynę więc też 3 godzinki uciekły. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co do łatki da się ją pobrać z zewnętrznego hostingu czy tylko patcher? Patcher pobiera mi z prędkością 25-30kb/s gdzie normalnie mam ok.800kb/s... 

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

.....

Czy w tym update bd nowe ulepki czy dalej baza to prochy ?? masz juz jakieś plany co do tego ?

Tak set broni exp prochy i perły, set do pvp prawdopodobnie nowe ulepki + ciut prochów :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co mogę zrobić żeby przekonać cie do dania zupełnie nowych ulepszaczy surek. Z prochami jest masakra zwłaszcza jak ktoś chce zrobić eq klaowe i przy okazji zdać przyzwoicie mature xD

Opublikowano

nie jest tak zle z tymi prochami jak się wydaje.. zobacz dunga minotaura robisz 2 min około a drop z niego fajny jest czesto leci 12 prochow + wiec 12 prochow w 2 min? to zobacz ile masz w godzine :) bez dungow byla lipa teraz jest cycuś glancuś więc lepszy drop jest moim zdaniem zbędny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...