Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prochy jak dla mnie spoko się dropi dla zarobku, ale jak widzę że mam ich dać 800 na jedno ulepszenie, gdzie od początku gry, czyli jakieś 3-4 dni zebrałem ich łącznie ~600 :D

Nowy ulepszacz nie zaszkodzi, ale 1-3 nowe ulepki, a nie 50 bo znowu nie będzie miejsca w eq i nie wiadomo co skupować, co sprzedawać i co odkładać dla siebie :3

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prochy jak dla mnie spoko się dropi dla zarobku, ale jak widzę że mam ich dać 800 na jedno ulepszenie, gdzie od początku gry, czyli jakieś 3-4 dni zebrałem ich łącznie ~600 :D

to ja nie wiem gdzie je dropiles, bo w niecale 2h idzie 600 uzbierac na mino

Opublikowano

w balansie to mozna by bylo poprawic Bodiego bo tak do pvp to on jest do du.... ,jedynie exp

Opublikowano
laneris-s2-logo.png
Changelog:
■ Dodano stakowanie się przedmiotów:
- Odłamek Diabła,
- Pazur Mrocznego Lorda,
- Paznokieć Mroczn. Lorda.
■ Poprawienie moby na mapie 200 od teraz można na psy zamieniać.
■ Dodano drop szkatułek weekendowych(Drop od piątku do niedzieli 24:00):
12345.jpg
ls1.jpg
■ Poprawiono lagi na słabszych PC powinno już być ciut lepiej,

Pewnie zapytacie dlaczego jest tak mało zmian, już tłumaczę, aktualnie nie miałem i nie będę miał za dużo czasu do niedzieli (PGA) jak wiecie lub nie, jadę do poznania na PGA wraz z kilkoma osobami, oczywiście na serwerem panuje 2 GM'ów w czas mojej nieobecności i technik od dedyka, więc wszystko będzie w porządku, chcę Was poinformować żeby potem nie było dlaczego nie odpisujesz ale Ty masz w dupie graczy itp.
Po powrocie z Poznania (poniedziałek), zacznę pracować nad obiecanym balansem klas. 

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-10-15 o godzinie 22:40

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png
Changelog:

■ Dodano stakowanie się przedmiotów:

- Odłamek Diabła,
- Pazur Mrocznego Lorda,
- Paznokieć Mroczn. Lorda.
■ Poprawienie moby na mapie 200 od teraz można na psy zamieniać.
■ Dodano drop szkatułek weekendowych(Drop od piątku do niedzieli 24:00):
12345.jpg
ls1.jpg
■ Poprawiono lagi na słabszych PC powinno już być ciut lepiej,

Pewnie zapytacie dlaczego jest tak mało zmian, już tłumaczę, aktualnie nie miałem i nie będę miał za dużo czasu do niedzieli (PGA) jak wiecie lub nie, jadę do poznania na PGA wraz z kilkoma osobami, oczywiście na serwerem panuje 2 GM'ów w czas mojej nieobecności i technik od dedyka, więc wszystko będzie w porządku, chcę Was poinformować żeby potem nie było dlaczego nie odpisujesz ale Ty masz w dupie graczy itp.

Po powrocie z Poznania (poniedziałek), zacznę pracować nad obiecanym balansem klas. 

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-10-15 o godzinie 22:40

jaki mniej wiecej drop z tych skrzynek ? i czy one beda caly czas dropic czy tylko w ten weekend ?  I DROP ZACZYNA SIE ZA GODZINE TAK ?

Opublikowano

jaki mniej wiecej drop z tych skrzynek ? i czy one beda caly czas dropic czy tylko w ten weekend ?  I DROP ZACZYNA SIE ZA GODZINE TAK ?

Już się zaczął jest tak samo jak z hekso, czyli na początku słaby drop po tygodniu lepszy po 2 tygodniach już mega drop :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Już się zaczął jest tak samo jak z hekso, czyli na początku słaby drop po tygodniu lepszy po 2 tygodniach już mega drop :)

a teraz przerwa jest drop zmieniasz ? i takie pytanie to caly czas bedzie ze coraz lepszy drop dodajesz czy jak ? 

Opublikowano

a teraz przerwa jest drop zmieniasz ? i takie pytanie to caly czas bedzie ze coraz lepszy drop dodajesz czy jak ? 

Za tydzień będzie lepszy drop z nich i one są unikatowymi szkatułkami dostępnymi tylko w ten weekend :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

daloby rade opisac ich drop? czy nie bardzo? 

Sprawdziłem około 100szt 

po 2 perły 1bryłka 150kk odłamki i smy po 50szt także lepiej zaczekać 2 tygodnie bo syf :>

I tu też się rodzi moje pytanie do Administracji jaki sens jest w dawaniu max dropu ze szkat po 2tyg, skoro ja wbije 220 i max eq w max tydzień ? :>

banner5.gif

Opublikowano

to ja nie wiem gdzie je dropiles, bo w niecale 2h idzie 600 uzbierac na mino

Trzeba było też expić i ogarniać serwer :) wiem że można ich sporo nazbierać, ale gracz który nie jest no-lifem nie zrobi w dzień 3 itemków na 200lvl ;D

Opublikowano

Dostałem bana, bo używałem samego mober hacka, a boty w v1/v2 jadą od początku serwera na WH/MH i ew. jakieś pick upy. Ogólnie to serwer ok, ale balansu tutaj nigdy nie będzie, nawet się nie łudźcie.

Opublikowano

Dostałem bana, bo używałem samego mober hacka, a boty w v1/v2 jadą od początku serwera na WH/MH i ew. jakieś pick upy. Ogólnie to serwer ok, ale balansu tutaj nigdy nie będzie, nawet się nie łudźcie.

za byle co sie nie dostaje. Poprostu zasluzyles ;/

JurexGCW

Opublikowano

za byle co sie nie dostaje. Poprostu zasluzyles ;/

No za mober hacka, trudno - przecież nie będę płakał. Napisałem do Surka, przeprosiłem go nawet i usunąłem MH, ale po mojej rozbudowanej wiadomości i przeprosinach odpisał tylko "nie", więc po co dalej się starać? Mówię jak jest, nie utrudniam nikomu życia grając na MH, bo robię wszystko sam, tylko moby mi przyciąga. 

Ofc, serwer polecam jeśli chodzi o grywalność itd, ale myślę, że na dłuższą metę później już nie ma co robić.

Opublikowano

Te boty są na porządku dziennym? pojechałem 1 lvl do v1 to wszędzie zajęte(boty czy też ludzie?) jeden mial nick "kbfhbhf" zobaczył mnie padł i uciekł ;/ Opłaca się tam zaczynać? Serwer pociągnie jeszcze^^ Jakieś plusy/minusy w skrócie?

Opublikowano

Będzie jak tylko wrócę z PGA, moberhack to nie hack? Btw podaj nick sprawdzę :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...