Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server jest spokojnie na miesiac gry dla normalnego gracza a nawet i dluzej..

Spokojnie, cały czas są aktualizacje i na koniec miesiąca wchodzi 240 poziom, upss spoiler :D!

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie, cały czas są aktualizacje i na koniec miesiąca wchodzi 240 poziom, upss spoiler :D!

HAHAHHAHAHA to mi teraz dojebałeś smaczka :D trza eq robic tera :D dopier*ol jakiegoś fajnego secika :D

Opublikowano

popraw te runy... ile mozna pisac

dodaj jakies misje...

usun tego buga z mapa 200 dzieci wbijaja 200lvl w  2min.

JurexGCW

Opublikowano

3 tygodnie jeszcze masz około, dasz rade! :D

Pięknie, że będzie update  szkoda tylko że teraz nie bardzo jest co robić ci którzy zrobili misje/ eq i wbili lev się nudzą mega 

Opublikowano

Pięknie, że będzie update  szkoda tylko że teraz nie bardzo jest co robić ci którzy zrobili misje/ eq i wbili lev się nudzą mega 

Wiesz zrobiło eq może 20% osób reszta jeszcze nie ma maksa musimy się dostosować do wszystkich :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiesz zrobiło eq może 20% osób reszta jeszcze nie ma maksa musimy się dostosować do wszystkich :)

nawet nie raczyles mi odpisac na moje spostrzezenia. Czyi juz widze jak cos poprawisz..

JurexGCW

Opublikowano

Jupi jestem pełen podziwu za chęć do pracy  widać że zależy ci na graczach 

Dlatego tez mam sugestie co do tego aby dostosować się do wszystkich otóż nie powinno się nastawiać tylko i wyłącznie na update tak jak mówisz dostosujmy się do wszystkich i zadbajmy również o tych graczy którzy już osiągnęli wszystko co było można 

Ogólnie mi tu na tym serwerze brak jakiejś rywalizacji trochę na forum ( które praktycznie wymarło ) jest jakiś średniej jakości temat pvp mistrzów tyle że o pietruszkę może jakby administracja się w niego włączyła w sensie ( np jeśli ktos wygra iles razy lub po jakims czasie jest tym mistrzem to dalibyście mu przedrostek mistrz pvp lub  Np top1/2/3) wtedy może ożyje trochę forum i na serwerze przestanie wiać nudą  bo z tego co się orientuje sporo topowych graczy opuszcza serwer własnie z powodu braku zajęcia 

nawet nie raczyles mi odpisac na moje spostrzezenia. Czyi juz widze jak cos poprawisz..

Już lepiej niech Surek to zostawi jak jest jak jeszcze tego nie bd to żeby ludzie chociaż ten 220 wbili bd czekać 3 tygodnie a co dopiero eq zrobić  nie utrudnia to nikomu gry nie jest uciążliwe więc tragedii nie ma 

Opublikowano

popraw te runy... ile mozna pisac

dodaj jakies misje...

usun tego buga z mapa 200 dzieci wbijaja 200lvl w  2min.

1. Runy będą poprawione.

2. Będzie bosologia itp o wszystkim się dowiecie w aktualizacji

3. Z tym powalczę :)

Dlatego tez mam sugestie co do tego aby dostosować się do wszystkich otóż nie powinno się nastawiać tylko i wyłącznie na update tak jak mówisz dostosujmy się do wszystkich i zadbajmy również o tych graczy którzy już osiągnęli wszystko co było można 

Ogólnie mi tu na tym serwerze brak jakiejś rywalizacji trochę na forum ( które praktycznie wymarło ) jest jakiś średniej jakości temat pvp mistrzów tyle że o pietruszkę może jakby administracja się w niego włączyła w sensie ( np jeśli ktos wygra iles razy lub po jakims czasie jest tym mistrzem to dalibyście mu przedrostek mistrz pvp lub  Np top1/2/3) wtedy może ożyje trochę forum i na serwerze przestanie wiać nudą  bo z tego co się orientuje sporo topowych graczy opuszcza serwer własnie z powodu braku zajęcia 

Już lepiej niech Surek to zostawi jak jest jak jeszcze tego nie bd to żeby ludzie chociaż ten 220 wbili bd czekać 3 tygodnie a co dopiero eq zrobić  nie utrudnia to nikomu gry nie jest uciążliwe więc tragedii nie ma 

Dzięki, z forum dobra propozycja zrekrutujemy kilka osób pewnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

tak ja wraz z nimi. Zastanawiam sie czy nie wymienic eq bo nie ma co tutaj w ogole robic po wbiciu lvla i ogarnieciu eq..

JurexGCW

Opublikowano

tak ja wraz z nimi. Zastanawiam sie czy nie wymienic eq bo nie ma co tutaj w ogole robic po wbiciu lvla i ogarnieciu eq..

Pracujemy teraz nad szarfami, i całkowicie nowym systemem pierścieni itp, o wszystkim się dowiesz spokojnie będziesz miał co robić że aż Ci czasu zabraknie ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pracujemy teraz nad szarfami, i całkowicie nowym systemem pierścieni itp, o wszystkim się dowiesz spokojnie będziesz miał co robić że aż Ci czasu zabraknie ;)

trzymam cie za slowo :)

moglbys jeszcze troche powalczyc z tymi botami na v1...

proponuje dodac wiecej miejsc na zapisywanie kordow bo brakuje :)

JurexGCW

Opublikowano

Dla tych którym lagowało na mapie 200 i nie chce im się czekać lub nie chce im się podmieniać wyglądu mobów na forum serwera w dziale poradniki udostępniłem wam paczkę w której  moby z mapy 200 są psami ( Boss jest normlany ) 

Opublikowano

Dla tych którym lagowało na mapie 200 i nie chce im się czekać lub nie chce im się podmieniać wyglądu mobów na forum serwera w dziale poradniki udostępniłem wam paczkę w której  moby z mapy 200 są psami ( Boss jest normlany ) 

Dziękówka ziomuś już pobieram i dam edita czy działa 

Działa w końcu można expić !!!

Opublikowano

siurek ucz sie hahaha xDDD

JurexGCW

Opublikowano

Gościu gram od startu serwera myślisz że na 216 biegam z trutą? xD

ale przeciez mowilem ci ze są bronie do expa a ty takie coś Nom eq exp by się przydało. A przynajmniej broń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...