Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

surek popraw te runy! dzialaja jak chca a wrecz wiecej nie dzialaja jak dzialaja! po co dodajecie cos co nie dziala? to samo z psami na mapie od 200 dodajecie a nawet nie testujecie tego...

runy testowałem i mi działały, podaj jaka runa nie działa to poprawie ;p

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

runy testowałem i mi działały, podaj jaka runa nie działa to poprawie ;p

trudno mi jest powiedziec jaka akurat nie dziala.. korzystam z 3, sr, silny na moby i sila...

mozesz tez przy okazji sprawdzic te do pvp...

JurexGCW

Opublikowano

@SuReeK

ZNIKŁO MI 150-200 KKK !!

MIAŁEM BRYŁKI I POŁOWA ZNIKŁA !!

Kiedyś jak grałem na s1 też tak miałem !!

Czekam na zwrot czy coś...

Nick : Karoleevsky

PONAWIAM -_-...

Eq oraz itemki bez powodu nie znikają, kiedy się tego nauczycie?

Opublikowano

Pierwsze wrazenie dobre, ALE

Expilem w av2 wszystko ladnie pieknie, poszedlem do m1 na chwile nastepnie ponownie do av2 i co ? loga mnie co 30s non stop ... (tylko w av2 tak mam)

Gdy klikam na byle jakiego npc i zamykam okno, albo wchodze/schodze z konia to potem przez okolo 10s nic nie moge robic.To znaczy 0 reakcji jest np. klikam w teleportacje - nic, chce zmienic strone w eq - nic itd. jak odczekam 10s i klikne ponownie 2 raz to dopiero jest reakcja, nie powiem bo jest to troche uciazliwe ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

Pierwsze wrazenie dobre, ALE

Expilem w av2 wszystko ladnie pieknie, poszedlem do m1 na chwile nastepnie ponownie do av2 i co ? loga mnie co 30s non stop ... (tylko w av2 tak mam)

Gdy klikam na byle jakiego npc i zamykam okno, albo wchodze/schodze z konia to potem przez okolo 10s nic nie moge robic.To znaczy 0 reakcji jest np. klikam w teleportacje - nic, chce zmienic strone w eq - nic itd. jak odczekam 10s i klikne ponownie 2 raz to dopiero jest reakcja, nie powiem bo jest to troche uciazliwe ...

Akurat to nie jest lub nie była bo nie wiemy na 100% czy hosteam poprawiło, ale na każdym serwerze ulokowanym w hosteam były dzisiaj problemy czy to vester**,erb**, laneris... i inne możemy tylko i wyłącznie za to przeprosić, ale to nie z naszej winy. Dzisiaj dużo dziwnych rzeczy się dzieje np. Steam też ma straszne lagi.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie tylko tobie :P ta zmiana na psy wgl nie dziala na mape 200

laneris-s2-logo.png
Changelog:
- Dodano możliwosć zamiany moby na psy na mapie 200,

To co to tu pisze?

Opublikowano

Coś dzisiaj serwer nie jest w dobrej formie ;p Od jakiejś godziny co jakiś czas jest "Twoje konto jest już połączone", nikt na moje konto się nie loguje, nic kompletnie, no i dzisiaj cały dzień coś jest nie tak, teleportuje np: do Komnaty Berana to wywala, najczęściej tak dzieje się na Ch6.

image.png

Opublikowano

Serwer ogólnie był całkiem spoko jednak : 

*Szybko się nudzi ( nie ma wojen, nie ma bitek stoi się tylko jak ten cymbał w mieście bo nic nie ma do roboty brak jakiś wyzwań wszystko do osiągnięcia w góra tydzień i jeszcze co chwila ułatwienia)  - zgadzam się z tym co pisano na poprzednich stronach trzeba tu wprowadzić coś trudnego żeby gra była ciekawsza 

*Brak balansu klas 

* Sklepy off- line  to juz nawet się nie mówi totalnie chorym pomysłem było wprowadzanie ich 

Opublikowano

Coś dzisiaj serwer nie jest w dobrej formie ;p Od jakiejś godziny co jakiś czas jest "Twoje konto jest już połączone", nikt na moje konto się nie loguje, nic kompletnie, no i dzisiaj cały dzień coś jest nie tak, teleportuje np: do Komnaty Berana to wywala, najczęściej tak dzieje się na Ch6.

to chyba tylko Ty tak masz bo z tego co widze to nikt problemu z tym nie ma od wczoraj, po za tym jakby ktoś miał to by na wołaju już płakali :P

Opublikowano

@SuReeK

Jeden z najlepszych serwerów moim zdaniem, lecz martwi mnie to, że nie odpowiadasz na moją sprawę, tzn. ,, Olewasz to "

To nie pierwszy raz, gdy mi bryłki znikły !

150 kkk to nie mała suma ;/ !

ZNIKŁO MI 150-200 KKK !!

Opublikowano

@SuReeK

Jeden z najlepszych serwerów moim zdaniem, lecz martwi mnie to, że nie odpowiadasz na moją sprawę, tzn. ,, Olewasz to "

To nie pierwszy raz, gdy mi bryłki znikły !

150 kkk to nie mała suma ;/ !

ZNIKŁO MI 150-200 KKK !!

Polecam pobrać screenshu i robic codziennie wieczorem ss eq :D  Nie no... niestety bez dowodu nic nie zostanie ci zwrócone, kiedyś też myślałem  że mi zniknęły,a przez przypadek kupilem coś z jednym zerem więcej :D

wiem widzialem to, ale mowie ze nie dziala to.

i nie pisze tylko jest napisane*  ^^

Wybaczysz?:D

PS: też mam problem z zalogowaniem się, jak wczoraj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...