Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie serwer spoko duzo nowosci tylko jedna wada serwera .... ulepy.. powinniscie je zmienic zamiast tych prochow wprowadzic jakies ulepy różnorakie a nie wprowadziliscie na serwer x3 ulepszacze (najważniejsze) Piaski,prochy,perly ....

Chodzi mi o to ze zanim wydropi sie tą ilosc ulep na itemy to strata czasu ... po drugie jets to monotonne ...

Wprowadzcie jakies ulepki różne jakies dungeony albo mapki nowe z bossami specjalnymi gdzie dropi ten ulepszacz jakis rzadki a nie x1000 ulepszaczy... poco to komu ??

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W av2 loga mnie co 30s a jak chce sie zalogowac to "twoje konto jest juz polaczone" ...masakra B)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Polecam pobrać screenshu i robic codziennie wieczorem ss eq :D  Nie no... niestety bez dowodu nic nie zostanie ci zwrócone, kiedyś też myślałem  że mi zniknęły,a przez przypadek kupilem coś z jednym zerem więcej :D

Wybaczysz? :D

PS: też mam problem z zalogowaniem się, jak wczoraj.

czego się nie robi dla swojej ukochanej <3:D  spaczuj klienta moze to ci zadziala :D

Opublikowano

to ja sobie zaczne robic postac na invori polecam! :)

skoro wczoraj byl ten sam problem przez polowe dnia i dzisiaj jest to samo moze trzeba pomyslec o zmianie serwerowni?

JurexGCW

Opublikowano

skoro wczoraj byl ten sam problem przez polowe dnia i dzisiaj jest to samo moze trzeba pomyslec o zmianie serwerowni?

jurek nie zostawiaj nas :D invoria spoko ale graj tu :D

Opublikowano

Głupotą było by zmieniać serwerownie przez ich "niestabilność" przez 2dni, po drugie płacimy DUŻE pieniądze bo prawie 2k na miesiąć za SAMEGO lanerisa(s2), co ja mogę powiedzieć musimy na nich czekać. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

pop

Głupotą było by zmieniać serwerownie przez ich "niestabilność" przez 2dni, po drugie płacimy DUŻE pieniądze bo prawie 2k na miesiąć za SAMEGO lanerisa(s2), co ja mogę powiedzieć musimy na nich czekać. 

popraw te runy.... nic nie daja..

JurexGCW

Arcymistrz
Opublikowano

Gdzie expić od 195 do 200? Na mapie 185 leci bardzo słabo. Na Nemere są takie same mobki, więc zakładam, że mało czym to się różni. PD na 30minut i 1h. 

Opublikowano

Gdzie expić od 195 do 200? Na mapie 185 leci bardzo słabo. Na Nemere są takie same mobki, więc zakładam, że mało czym to się różni. PD na 30minut i 1h. 

na bugu :) prosisz jakiegos zeby wbil na mape 200 i bil moby przez 5 min a ty siedzisz na mapie 180 i w pare minut masz 200 :D

Opublikowano

polecam buga ktorego surek nie potrafi naprawic od startu servera... !!!!!!!!!!! robisz pt z +200 idziesz na mape od 185 gosciu idzie na mape od 200 i bije moby a tu stoisz w miejscu i w 3min masz 200 lvl dziekuje za uwage...

JurexGCW

Opublikowano

Nie wiem czy warto zaczynac grać , bo szukam serwera na którym jest dużo osób i na którym zawsze jest co robic i z kim.

Opublikowano

Nie wiem czy warto zaczynac grać , bo szukam serwera na którym jest dużo osób i na którym zawsze jest co robic i z kim.

Szczerze jak szukasz serwera na tydzień roboty to polecam  tutaj wbijesz sobie lev w 2 dni , eq w max 3 dni , misje 2h  i ze 2 dni  bd latał i tłukł 150 lev bo nikogo więcej nie da się tu zabić ( w max eq)  po 20 min bicia zdasz sobie sprawę że jest to bez sensu. Tepniesz się do miasta staniesz na kole i bd stał  i każdego dnia jedno i to samo 

Opublikowano

Szczerze jak szukasz serwera na tydzień roboty to polecam  tutaj wbijesz sobie lev w 2 dni , eq w max 3 dni , misje 2h  i ze 2 dni  bd latał i tłukł 150 lev bo nikogo więcej nie da się tu zabić ( w max eq)  po 20 min bicia zdasz sobie sprawę że jest to bez sensu. Tepniesz się do miasta staniesz na kole i bd stał  i każdego dnia jedno i to samo 

to ty chyba te eq robiles na isie ;) bo full eq na max lvl nie zrobisz w max 3 dni :P to ty chyba pomyliles serwery

Opublikowano

Hahahahah śmieszny jesteś.

Misje w 2h xD jak ja po 4dniach grania mam 150 lvl a biologa na 95 jeszcze nie zrobiłem i kolekcjonera na 70lvl, bo się cieżko robi misje.

Eq w 2dni? Ciekawe jak xD chyba jak kupisz sm, sprzedasz je i kupisz sobie full perf eq to może.

Podejrzewam, że nawet na serwerze Cie nie było.

Zapraszam do gry, super serwer :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...