Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

runy sa zbugowane... czasem dodaja bony gdy je aktywuje a czasem po aktywacji takie same dmg sie bije.... Poprawisz to??

JurexGCW

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Propozycje:

(te poprzednie +: )

1. Teleportacja za pomocą opcji Zapisane Pozycje na mapę, która wymaga przepustki pyta, czy takową pobrać po przeniesieniu. Przepustek nie zabiera, a nas przenosi (przypadek z M1 -> Zaklęta Pustynia).

2. 300AP za przetop, który zniknie po 6/12h (wiem, że są też 1d) może być zbyt drogie dla nowych graczy. 

3. Te przepustki na baronównę (których swoją drogą nie pobiera przy wejściu na dungeon) mogłyby nie dropić z bossów na większym lvl lub się stackować.

4. Minotaur jest niewidzialny, jeśli mamy zamieniony wygląd potworów na psy.

5. Kliknięcie/przeciągnięcie niebieskiej esencji/czerw. kwarców na Nemere powoduje zniknięcie wszystkich przedmiotów w stacku. 

6. Mobki na minotaurze bugują się.

Arcymistrz
Opublikowano

Jest problem z zalogowaniem się. Albo pisze, że "Twoje konto jest już połączone", albo zostaję zalogowany do wyboru postaci, a później nic się nie dzieje. 

Opublikowano

Jest problem z zalogowaniem się. Albo pisze, że "Twoje konto jest już połączone", albo zostaję zalogowany do wyboru postaci, a później nic się nie dzieje. 

mam dokladnie to samo! -.- strona off

JurexGCW

Opublikowano

jakby robił podstawy to by było że nie robi nowości tak ciągle jest.. te gówniane sprawy ogarnie pewnie przy jakiś większych updejtach wiec spokojnie :D

Była by przecież możliwość żeby zrobił to i to w czym problem zmienić jedna wartość sekunda roboty :)

Opublikowano

@SuReeK

ZNIKŁO MI 150-200 KKK !!

MIAŁEM BRYŁKI I POŁOWA ZNIKŁA !!

Kiedyś jak grałem na s1 też tak miałem !!

Czekam na zwrot czy coś...

Nick : Karoleevsky

juz to widze jak ci odda... Nawet dowodow nie masz ;/

PS; a ja nadal czekam na naprawe tego buga... Nie moge sie zalogowac do gry.

JurexGCW

Opublikowano

czemu jak próbuje się zalogować ciągle jest napisane "twoje konto jest połączone" albo postać mi stoi w miejscu?

nie mam pojecia ale ja tez tak mam. Prawie 30min wbijalem na serva..

JurexGCW

Opublikowano

nie mam pojecia ale ja tez tak mam. Prawie 30min wbijalem na serva..

właśnie przed chwilą mnie zalogowało tepnalem sie na doline zeby isc na mino i wywalilo i teraz ciagle ze konto jest polaczone

Opublikowano

Loguje się i postać cały czas mi w miejscu stoi a jak wyłącze to ciągle pisze " twoje konto jest połączone" 

Odczekaj 5 minut i się zaloguj 2-3 razy i powinno być git. Ogólnie cały HosTeam ma problem bo dużo osób zgłasza ten sam problem i analizują sprawę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ja juz usiluje zalogowac sie okolo 2h... Czasem uda sie wbic ale po relogu na inne ch znow to samo..

Wiesz akurat to nie jest nasza wina, hosteam ma problemy(każdy serwer stojący w tej serwerowni ma takie problemy), musimy czekać na ich interwencje.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...