Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skąd te runy wziasc

pzecież masz napisane wyraznie ze dropią szkaty z bossów a z tych szkat dropią te runy, te szkaty mozesz zdobyc z Niebieskiej Śmierći, - Charona, - Azraela, - Minotaura, - Krabiego władcy, - Umarłego rozpruwacza.

Jest jakiś planowany event na halloween? :D 

Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji zmiana mobów na psy (mapa 200) nadal nic...

Widziałem, bo nie miałem tego nawet kiedy sprawdzić, jak mi się uda dam dzisiaj kolejną aktualizacje ale nic nie obiecuje #niedziela.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dlaczego jak kupilem VIPA to jeszcze tego kolo nicku nie mam?

Jak kupisz pakiet premium to wyświetli ci się mega komunikat, że musisz się wylogować na 15 min i wtedy twoje konto zostaje zbanowane.

Opublikowano

Jak kupisz pakiet premium to wyświetli ci się mega komunikat, że musisz się wylogować na 15 min i wtedy twoje konto zostaje zbanowane.

nie mialem zbanowanego nawet mi nic nie pisalo kliknalem w ten krysztal dostalem itemki loglo mnie zalogowalem sie i vipa nie ma a na stronie jest napisane [VIP]BloodyKnife..

Kupiłeś VIPA czy PAKIET PREMIUM?

pakiet premium ten za 5k

Opublikowano

nie mialem zbanowanego nawet mi nic nie pisalo kliknalem w ten krysztal dostalem itemki loglo mnie zalogowalem sie i vipa nie ma a na stronie jest napisane [VIP]BloodyKnife..

pakiet premium ten za 5k

A to jednak pomyliłem się z tym zbanowanym kontem (chyba.,,), a odczekałeś 15 min?

Opublikowano

A to jednak pomyliłem się z tym zbanowanym kontem (chyba.,,), a odczekałeś 15 min?

nie mialem nic napisane, jak kliknalem na ten kryształ z pakietem to mnie wywalilo a po zalogowaniu dostalem bonusy i te lizaki i inne duperele a tego przedrostka nie :/ a na stronie mam napisane [VIP]dasidjaddas

Opublikowano

pakiet premium ten za 5k

To sie zaloguj za 15/20min :) ale wyloguj z gry to ważne.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To sie zaloguj za 15/20min :) ale wyloguj z gry to ważne.

Ok to za 15 min sie zaloguje jak nie bede mial to co? odbugowac postac czy cos?

na stronie mam takie cos :

Kupiono przedmiot: Pakiet Premium. Stan Smoczych Monet przed: 5530 oraz po zakupie 530 25 minut temu
Opublikowano

Surek a moze byc dodal lowienie ryb z fajnymi nagrodami?;P nudno mi i nie mam co robic :)

dodam ze do pasa na 220 da sie dodac sloty ale przetopow nie da sie wsadzic...

JurexGCW

Opublikowano

Surek a moze byc dodal lowienie ryb z fajnymi nagrodami?;P nudno mi i nie mam co robic :)

ooooo dobry pomysł z tym łowieniem bedzie stary klimat :D

@SuReeK może jakieś rangi za zabicia graczy np 100 zabić stała ranga Killer, 200 zabić Pro, coś w tym stylu nie tak na sztywno :D i żeby ta ranga byla na stałe.

Opublikowano

Dużo nowości dodajesz ale nadal nie robisz podstaw

Ciągle ludzie piszą o usunięciu kd z dropu lub chociaż dodać ich łączenie i do tej pory tego nie ma a juz chyba z 5x pisałeś że dodasz to 

jakby robił podstawy to by było że nie robi nowości tak ciągle jest.. te gówniane sprawy ogarnie pewnie przy jakiś większych updejtach wiec spokojnie  :D

Tylko gdzie tu jakaś logika czekać na update ze zmiana która zajmuje minute ? 

Opublikowano

Ciągle ludzie piszą o usunięciu kd z dropu lub chociaż dodać ich łączenie i do tej pory tego nie ma a juz chyba z 5x pisałeś że dodasz to 

jakby robił podstawy to by było że nie robi nowości tak ciągle jest.. te gówniane sprawy ogarnie pewnie przy jakiś większych updejtach wiec spokojnie :D 

Opublikowano

surek moj bUk . na tym serwie gra sie z przyjemnoscia wiec zapraszam :D

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Tylko gdzie tu jakaś logika czekać na update ze zmiana która zajmuje minute ? 

Nigdzie ale to nigdzie nie pisałem że drop kd będzie łączony więc skąd takie oskarżenia lecą na mnie? Może zmienię nic nie obiecuje ja mam osobę która robi mi listę zmian i tego się trzymam tyle.

surek moj bUk . na tym serwie gra sie z przyjemnoscia wiec zapraszam :D

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zróbcie coś z tym biciem się w m1 bo to jest bez sensu przeciez jak 1v1 to mozna bic sie 2 dni z potą, a co do mentala to jest bez sensu jak on bije 2x wiecej jak inne klasy..

Opublikowano

Nigdzie ale to nigdzie nie pisałem że drop kd będzie łączony więc skąd takie oskarżenia lecą na mnie? Może zmienię nic nie obiecuje ja mam osobę która robi mi listę zmian i tego się trzymam tyle.

:)

SuReeK Mój mistrzu czemu mnie oszukujesz :( http://scr.hu/8uo8/js6ci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...