Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej dobry pomysł, zacznę pracę nad tym i wypuszczę pewnie w niedzielę w nocy :)

I to mi się podoba, napisałbyś co byś dodał z tego co wypisałem? :D

Już nie spinaj tak dupy chce dobrze dlatego takie "wypociny" daje :D

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodaj te bryli po 50x u handlarki... nie mam co z kasa robic... a nie ebde stal 1h zeby 1k brylek zrobic....

JurexGCW

Opublikowano

Podoba mi się, że główny administrator patrzy na opinie zwykłych graczy, jest to ogromny plus dla serwera. 

Zawitam, gdy uda mi się pobrać tylko klienta. Wystawie tu całkowitą opinie, gdy wejdę do gry.

Wszystko okej tylko fajnie jakby był wbudowana opcja bonowania, bo niestety jej brak.

Opublikowano

Podoba mi się, że główny administrator patrzy na opinie zwykłych graczy, jest to ogromny plus dla serwera. 

Zawitam, gdy uda mi się pobrać tylko klienta. Wystawie tu całkowitą opinie, gdy wejdę do gry.

Wszystko okej tylko fajnie jakby był wbudowana opcja bonowania, bo niestety jej brak.

Jest wbudowany 

bonusss.jpg
Opublikowano

Surek. 215 lvl wbity-> 0 pkt statusu (dla tych mądrych nie ... nie expione na bugu -.-)

Możesz coś z tym zrobić? Tylko ja tak mam czy ktoś jeszcze? Dajcie info co i jak. Status statusem ale dodatkowe pkt w siłę i zręczność potrafi zrobić różnice

Arcymistrz
Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam problemy z klientem. Przy próbie zmiany kanału za pomocą opcji pod 'ESC', bądź przelogowania się klient się wyłącza i konieczne jest włączenie go ponownie. Do ostatniej aktualizacji nie było tego problemu. 

Windows 10, jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam problemy z klientem. Przy próbie zmiany kanału za pomocą opcji pod 'ESC', bądź przelogowania się klient się wyłącza i konieczne jest włączenie go ponownie. Do ostatniej aktualizacji nie było tego problemu. 

Windows 10, jakieś rozwiązanie?

Miałem to samo na Windows 7, jednym się zdarza, a jednym nie. Osobiście nie mam pojęcia, co może być przyczyną.

Arcymistrz
Opublikowano

Propozycje:

1. Odbugowanie szybkości ataku u szamana (jak przekracza 150 to drugi hit z wierzchowca jest missowany). 

2. Dodanie brakujących bonusów do BS (szybkość ataku itd).

3. Naprawienie wkładania butów do Zmiany EQ.

4. Opis questów: Metinologia -> Uriel każe ubić Metiny Zbawienia (błędnie pokazuje mapę, na której występują [Zaklęta pustynia -> Przylądek Smoka]).

5. Zaklęte Kamienie (dung 134): Pisze, że wymagane jest 10 proszków. Jeśli mamy więcej niż 15, to zabiera 15 zamiast 10. Opis: Po odrzuceniu pierwszej opcji ilość wymagana zmienia się z 10x na 15x (treść questa).

6. Na niektórych mapach po zapisaniu pozycji dalej pokazuje, że nic nie ma przy tej opcji, a teleportacja jest możliwa.

7. Menu pod F7 nie działa.

8. Naprawianie crashowania klienta w godzinach popołudniowych przy próbie zmiany kanału. 

9. Zmiana opisów marmurów. Pisze, że dostajemy Czarnego Orka, a w rzeczywistości jest to pies (w przypadku tworzenia marmuru). Taka sama sytuacja na wymiarze władców.

10. Dodanie wymaganego lvl na dungeon u Starca (Nemere itd).

11. Optymalizacja w Lochu Pająków.

12. Jeśli zostanie się zabitym w trakcie przeglądania shopów, to konieczny jest restart klienta. Czas odnowienia jest pokazywany w wartościach ujemnych, wylogowanie bez spamowania na czacie jest niemożliwe.

13. Za dużo botów w Lochu Pająków. 

Opublikowano

Surek. 215 lvl wbity-> 0 pkt statusu (dla tych mądrych nie ... nie expione na bugu -.-)

Możesz coś z tym zrobić? Tylko ja tak mam czy ktoś jeszcze? Dajcie info co i jak. Status statusem ale dodatkowe pkt w siłę i zręczność potrafi zrobić różnice

Na co ci te punkty statusu ??  max do rozdania masz 155 w kazdej stacie więcej i tak nie wbijesz :)  

Opublikowano

Propozycje:

1. Odbugowanie szybkości ataku u szamana (jak przekracza 150 to drugi hit z wierzchowca jest missowany). 

2. Dodanie brakujących bonusów do BS (szybkość ataku itd).

3. Naprawienie wkładania butów do Zmiany EQ.

4. Opis questów: Metinologia -> Uriel każe ubić Metiny Zbawienia (błędnie pokazuje mapę, na której występują [Zaklęta pustynia -> Przylądek Smoka]).

5. Zaklęte Kamienie (dung 134): Pisze, że wymagane jest 10 proszków. Jeśli mamy więcej niż 15, to zabiera 15 zamiast 10. Opis: Po odrzuceniu pierwszej opcji ilość wymagana zmienia się z 10x na 15x (treść questa).

6. Na niektórych mapach po zapisaniu pozycji dalej pokazuje, że nic nie ma przy tej opcji, a teleportacja jest możliwa.

7. Menu pod F7 nie działa.

8. Naprawianie crashowania klienta w godzinach popołudniowych przy próbie zmiany kanału. 

9. Zmiana opisów marmurów. Pisze, że dostajemy Czarnego Orka, a w rzeczywistości jest to pies (w przypadku tworzenia marmuru). Taka sama sytuacja na wymiarze władców.

10. Dodanie wymaganego lvl na dungeon u Starca (Nemere itd).

11. Optymalizacja w Lochu Pająków.

12. Jeśli zostanie się zabitym w trakcie przeglądania shopów, to konieczny jest restart klienta. Czas odnowienia jest pokazywany w wartościach ujemnych, wylogowanie bez spamowania na czacie jest niemożliwe.

13. Za dużo botów w Lochu Pająków. 

1. Okej, dzięki nikt nam tego jeszcze nie zgłosił.

2. Oki

3. Sprawdzę.

4. Wiem, wiem to będzie na nowo rozpisane w najbliższym czasie.

5. Poprawione zostanie w tym update lub następnym.

6. Z tym muszę poczekać na autora tej oto funkcji u nas ;p

7. Bo ono generalnie jest wyłączone w przyszłości mamy zamiar to dodać oficjalnie.

8. Z tym walczymy już trochę, ale mamy pewien pomysł.

9. Będzie nowy system marmurów jutro podam changelog zmian i tam będzie dokładnie opisane.

10. Ok.

11. Możemy zrobić żeby wpadało do eq(drop i nie będzie lagów) ale to się zobaczy.

12. Własnie tutaj od pewnego czasu też nad tym pracujemy.

13. Będzie antycheat za około 2 tygodnie i wtedy żaden bot u nas nie zadziała.

Miałem to samo na Windows 7, jednym się zdarza, a jednym nie. Osobiście nie mam pojęcia, co może być przyczyną.

Wiemy mniej więcej co jest przyczyną, ale próbujemy to dopiero naprawić w tym update niedzielnym lub w następnym pojawi się na to fix.

Surek. 215 lvl wbity-> 0 pkt statusu (dla tych mądrych nie ... nie expione na bugu  -.-)

Rozdać możesz maks 155 to i tak więcej nie dodasz ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

update w niedziele ma byc czy dzis? najlepiej jakbyś dziś pizgnął bo na niedziele pewnie zrobic w nocy ten update a na poniedzialek wiekszosc idzie do pracy/szkoly itd.

W niedziele wieczorem :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Misja by się jakaś poboczna przydała np wyru*haj handlarke przynieś jej łoniaki z ci*ki potem zanieś je kowalowi coś w tym stylu a nie jakieś misje po 5 min :D

Można by dodać, ale jak na razie skupiam się nad update :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...