Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bd ten balans robił to pamietaj zeby to toogle wypier...niczyc z krycia u ninji  to jest chore skil krycie skil krycie i tak w  kólko ( totalny bezsens)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak osłab mentala który nie zawsze trafia skilem i zrób go gównem przy 600k hp :)  brawo <3

Healerowi leczenie poprawić trzebe jeszcze bo leczy po 17k przy 600k hp :)

Mental tez ma straszny spadek skili  bez kryta z uderzenia bije 30k  a z duchowego 90 poprawcie 

Mental zdecydowanie za dużo wbije w porównaniu do innych klas :) nikt nie musi nim grać jak nie umie to już nie mój problem to, że nie trafia zawsze skilem nie znaczy jak dużo ma bić.

@jurex2 masz racje co do tego m1, ale jedyne z czym się nie zgodze to te misje czasowe z możliwością usunięcia czasu za pomocą is(to byłoby bez sensu, bo ten ktory nie ma zbytnio czasu tego nie zrobi bo by musiał pewnie wydać z 3k sm na np. eliksir poszukiwacza ^^ ), dodałbym jakąś bossologie czy coś nie ze ubic 5 bossow tylko np 25/30/35/40 itd bo robic misje gdzie trzeba 3 szt ubić to więcej stracisz na pojscie niz to warte chociaz nagrody ciekawe są :P niech te misje też coś znaczą a nie każdy misje zrobi w 5 min.

Opublikowano

Zdobyłem 205 lv i po zdobyciu owego lv nie mam żadnej misji fabularnej która od danego lv miała się rozpocząć... Co z nią jest ? 

Pozdrawiam

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Zdobyłem 205 lv i po zdobyciu owego lv nie mam żadnej misji fabularnej która od danego lv miała się rozpocząć... Co z nią jest ? 

Pozdrawiam

Metinologia 205 poziom i jeśli się nie myle to masz jeszcze kolekcjonera ale on jest na 210, co do metinologi po odebraniu misji ona znika ale ubij 3 metki i wróc do uriela :)

Siurek dodasz marmurek jakiś do handlary? czy coś zbugowane?

Opublikowano

Kolejna lista bugów :

1. Bugujący się pasek po relogu (chodzi o ten u góry co sie daje handel itd).

2. nie które roski nie mają pokazane wartości.

3. jak bierze się marmurki próg II daje złe marmurki, chodzi o to, że jak wylosujesz dziki sługa daje ci dzikiego policjanta..

4. w lochu pająkow jak się stoi chwile i bije moby to się robi czarna mapka cała, ale wszystkie moby widać. (zauważyłem na początku gry).

5. autopoty duże (700kk hp) dają złe wartości, za szybko schodzą, ja mając 400k hp z 700kk schodzi mi jakieś 5% no to chyba zle cos zrobiles ;) wydaje mi się że tylko opis na 700kk zmieniłeś, moim zdaniem autopoty powinny byc nieskonczone.

6. bonus na magie nie działa w kostiumie.

7. do niektorych fryzurek mozna dodac bonusy zwykłym dodaniem za yangi.

a teraz co do mentala, że ludzie gadają, że mało bije czy was k*rwa poj*bało? mało bije? porównaj DMG innych klas a mentala :x co z tego, że mental nie trafia zawsze skilem ale jak wyjeebie to 15 leci na glebe wystarczy dobrze nim grać, więc ludzie nie gadajcie ze mental malo bije w porownaniu do innych klas, tylko że inne klasy biją pojedynczo a on może grupke na skila zabić.

a Ty siurek nie wmawiaj sobie, że nie ma tutaj bugów daj mi tydzien dam Ci kolejny update bugów. :) (Wmawiaj sobie dalej, że to nie bugi to daleko zajdziesz)

Opublikowano

Kolejna lista bugów :

1. Bugujący się pasek po relogu (chodzi o ten u góry co sie daje handel itd).

2. nie które roski nie mają pokazane wartości.

3. jak bierze się marmurki próg II daje złe marmurki, chodzi o to, że jak wylosujesz dziki sługa daje ci dzikiego policjanta..

4. w lochu pająkow jak się stoi chwile i bije moby to się robi czarna mapka cała, ale wszystkie moby widać. (zauważyłem na początku gry).

5. autopoty duże (700kk hp) dają złe wartości, za szybko schodzą, ja mając 400k hp z 700kk schodzi mi jakieś 5% no to chyba zle cos zrobiles ;) wydaje mi się że tylko opis na 700kk zmieniłeś, moim zdaniem autopoty powinny byc nieskonczone.

6. bonus na magie nie działa w kostiumie.

7. do niektorych fryzurek mozna dodac bonusy zwykłym dodaniem za yangi.

a teraz co do mentala, że ludzie gadają, że mało bije czy was k*rwa poj*bało? mało bije? porównaj DMG innych klas a mentala :x co z tego, że mental nie trafia zawsze skilem ale jak wyjeebie to 15 leci na glebe wystarczy dobrze nim grać, więc ludzie nie gadajcie ze mental malo bije w porownaniu do innych klas, tylko że inne klasy biją pojedynczo a on może grupke na skila zabić.

a Ty siurek nie wmawiaj sobie, że nie ma tutaj bugów daj mi tydzien dam Ci kolejny update bugów. :) (Wmawiaj sobie dalej, że to nie bugi to daleko zajdziesz)

Ale kolego po pierwsze ostatni raz odpowiadam Ci na Twoje wypociny, bo nie życzę sobie nazywania mnie tak, a po drugie nie po dałeś żadnego buga który wpływa na szkodę serwera, w zasadzie większość Twoich nie ma miejsca...  lub są nieznaczące. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

dodasz te stackowane brylki?? Ile razy mozna pisac? mam 1kkkk i co mam stac i laczyc brylki 1h? Ogar plis

JurexGCW

Opublikowano

Mialem ci wymieniać bugi wiec to robie ;) chciałeś wiec masz teraz gadaj sobie ze to bugi ktore nie szkodzą serwerowi a i zapomniałem dodać, znając zycie tez bug ktory nie szkodzi serwerowi ale ci go powiem bug z expem od 165 do 200 w 30 min idzie wbic ;) 3/4 serwera tak wbilo ale rozumiem ze to bug który nie szkodzi serwerowi wiec niech będzie :) powiem ci tak spierd*laj kur*o na hajs ;) update tylko wprowadzasz jjak chcesz zarobić parę groszy na is tak samo jak te kostiumy i fryzury tam te dają te same bonusy a dodales z nowym wygladem za 1/3 ceny więcej pnad dlatego ze "wygląd kolego wygląd" jak takie postępowanie masz miec to powodzenia życzę.

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog:

1. Zmiana M1
miasta.png

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-10-07 o godzinie 23:00

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Metinologia 205 poziom i jeśli się nie myle to masz jeszcze kolekcjonera ale on jest na 210, co do metinologi po odebraniu misji ona znika ale ubij 3 metki i wróc do uriela :)

Siurek dodasz marmurek jakiś do handlary? czy coś zbugowane?

Chodzi mi dokładnie o informacji w uptade :

KLIK

Gdzie jest wyraźnie napisane że metinologia i misja fabularna jest od 205 lv. Powinienem mieć tym sposobem 2 questy a miałem tylko 1. Jeśli dalej nie rozumiesz to nic nie poradzę. ;]

Pozdrawiam

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Ja bym pozmieniał ulepszacze ....  wszystkie dodac jakies urozmaicenia a nie daliscie kur... 3 ulepszacze po x109283 na jedno ulepszenie dodajcie jakies ulepszacze ciekawe jakies dungeony z ktorych bedzie to dropic

Opublikowano

Ja bym pozmieniał ulepszacze ....  wszystkie dodac jakies urozmaicenia a nie daliscie kur... 3 ulepszacze po x109283 na jedno ulepszenie dodajcie jakies ulepszacze ciekawe jakies dungeony z ktorych bedzie to dropic

przeciez dungeony juz masz.. z czego to ma jeszcze dropic moze z handlarki? ^^

ja pier*ole nie wierze.. 30% do lvl brakowało (216) przez przypadek wlaczylem antyexpa i 0 expa...

Arcymistrz
Opublikowano

1. Są jakieś inne dungeony pomiędzy 134 a 180 lvl? 

2. Opłaca się robić dungeon 134?

3. Gdzie dropią demoniczne prochy?

4. Które dungeony opłaca się robić w celu zdobycia złotych pereł?  

5. Opłaca się robić "Strażnice Nemere"?

Opublikowano

Nie o to mi chodzilo ..eh zresztą wisi mi kolo jajek ten serwer :)

to nie rozumiem po co się udzielasz wgl tutaj ? 

1. Są jakieś inne dungeony pomiędzy 134 a 180 lvl? 

2. Opłaca się robić dungeon 134?

3. Gdzie dropią demoniczne prochy?

4. Które dungeony opłaca się robić w celu zdobycia złotych pereł?  

5. Opłaca się robić "Strażnice Nemere"?

1 tylko hmm jest baronka ale na 80lvl (drop tylko +130 lvl inaczej nic nie ma :D ) i metki ten dung 134 i na 180 dung nowy (jeszcze nie bylem nawet ) 

2 tak oplaca sie nawet :) 

3bossy 165 mapa dung 180 nemere mapa +200

4hmm nemere nawet z tego co sam robilem a dalej nie wiem 

5 tak nemere oplaca się robic

Arcymistrz
Opublikowano

to nie rozumiem po co się udzielasz wgl tutaj ? 

1 tylko hmm jest baronka ale na 80lvl (drop tylko +130 lvl inaczej nic nie ma :D ) i metki ten dung 134 i na 180 dung nowy (jeszcze nie bylem nawet ) 

2 tak oplaca sie nawet :)

3bossy 165 mapa dung 180 nemere mapa +200

4hmm nemere nawet z tego co sam robilem a dalej nie wiem 

5 tak nemere oplaca się robic

A na który lvl jest Nemere?

Opublikowano

@SuReeK jesli chodzi o propozycje to może dodał byś to? :

1. Pokazana ilośc wydropionych przedmiotów na czacie  ([4x]Demoniczny Proch ) coś w tym stylu.

2. Naprawienie antyexpa chodzi o to, żeby nie cofało go tylko żeby blokowało.

3. Poprawienie opisu misji prawie każda ma zbugowany opis są zle opisane.

4. Kupowanie bryłek po 10/20/50 szt może? ^^

5. Dodanie setu do expa, żeby się tak nie nudziło czy coś? :D

6. Nie skończona strzała.

7. Nie skończone dopalacze (roski,obrony, dłonie).

8. Zmniejszenie cen w sklepie PO.

9. Dodanie przetopów.

10. Nie skończony metal, może dodałbyś możliwośc wydropienia jakiegoś innego metalu ktory daje np 10% wiecej na pomyślne ulepszenie z jakiś bossów, żeby dropił i żeby nie był łatwy do zdobycia np 10% na drop.

11. Może alchemia?

12. Zmniejszenie czasu wstawania po śmierci na 1 sekunde na przykład.

Myśle, że to by od ch*ja ludzi przyciągnęło :D to jest najlepszy serwer easy/pvp ale dzięki temu co dodasz to będzia miazga kuuurrwaaa !!!!!!!!!!!! ^^ 3mam kciuki mam nadzieje, że coś wezmiesz z tego :D

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał, a głownie chodzi o set do expa. To dobra sprawa tylko, żeby na ulepszenie nie były prochy potrzebne, tylko może perełki? Bo jak ktoś zrobił eq na 180 to perły są zbędne :/ A oprócz seta do expa to jeszcze jakiś mieczyk może na 200 ? A i jeszcze proponowałbym dodać coś do tego sklepu PO, bo strasznie mało rzeczy tam jest :/ Może jakieś stroje z słabymi bonusami? Fryzury? Albo coś innego ciekawego. 

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał, a głownie chodzi o set do expa. To dobra sprawa tylko, żeby na ulepszenie nie były prochy potrzebne, tylko może perełki? Bo jak ktoś zrobił eq na 180 to perły są zbędne :/ A oprócz seta do expa to jeszcze jakiś mieczyk może na 200 ? A i jeszcze proponowałbym dodać coś do tego sklepu PO, bo strasznie mało rzeczy tam jest :/ Może jakieś stroje z słabymi bonusami? Fryzury? Albo coś innego ciekawego. 

Ej dobry pomysł, zacznę pracę nad tym i wypuszczę pewnie w niedzielę w nocy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...