Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mają mieć takie podejście jak mają to dziękuje ;) ludzie im zgłaszają bugi i co poprawić a oni " chcecie kolejny update za 300 likow? " czlowieku kuuurwa zamiast pracowac nad bugami i tym co im proponują to oni wolą jakieś syfy dodawać drop mieli usunąć już dawno z metkow (ten syf) i inne sprawy jak się poprawią zostaje ale poki co tak nie jest, 0 kontaktu w grze z administracją ;x

Ale co Ci przeszkadza drop potek czy to jest bug? Wymień mi 10 bugów to Ci przyznam rację, bo jak na razie to ja błędów za dużo nie widzę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co Ci przeszkadza drop potek czy to jest bug? Wymień mi 10 bugów to Ci przyznam rację, bo jak na razie to ja błędów za dużo nie widzę.

10 bugow? no ok

pierwsza sprawa to :

1.każda misja zbugowana praktycznie

2.nie idzie bić z wierzchowców ktore dropią ze skarpetek

3.dropią skarpetki coś mi się wydaje że za szybko ten event ;)

4.roski na diabły nieumarłe itd do expa nie działają oprócz potwora

5.w niektorych wodach pokazuje "3min" a w opisie jest ze są na 1h

6.na dunga 215 mozna wchodzic bez osoby dostępnej ;) tylko ta osoba musi miec 215 (może być offine)

7.Antyexp to chyba taki donator ;) bo nie blokuje expa tylko go cofa

8. jak ktoś cię zabije jak masz otwarty sklep to nie można otworzyć magazynu bo są jakieś napisy nie po polsku

9. w eq ognia pokazuje przetopy nieb.lez a nie mozna ich dodac

10.  w sztyletach na 180(exp) nie widać potworow i dają mniej więcej 110% :)

11. może mi się wydawać ale kd te na nieumarle itd nie działaja 

Proszę ;) i tak pewnie powiesz, że to nie są bugi tylko jakieś niedociągnięcia czy coś.

Co do dropu potek i innych kd to tak przyszkada i nie tylko mi tylko 3/4 osobom powyżej 131+ poziomu bo to tylko zaśmieca eq więc ten drop jest zbędny a kd myśle, że każdy sobie dodał.

Opublikowano

Niedawno tak chwaliłeś, że zajebioza serwera, że w ogóle co to za petarda, a nagle sprzedajesz konto? Taki zamęt zrobiłeś w temacie, aby po kilku dniach sprzedać konto?

Btw. Surek

Kupując rękawiczkę z itemshopu podniesie mi ona sukcesywnie drop, czy będzie to samo?

raczej tak :D

graphic.png

Opublikowano

raczej tak :D

Czekam na odpowiedź, która potwierdzi którąś tezę, bo takie raczej to mnie nie satysfakcjonuje.

Np. idę na berana, będzie więcej prochów czy tyle samo, a to c***a da?

Opublikowano

Niedawno tak chwaliłeś, że zajebioza serwera, że w ogóle co to za petarda, a nagle sprzedajesz konto? Taki zamęt zrobiłeś w temacie, aby po kilku dniach sprzedać konto?

Btw. Surek

Kupując rękawiczkę z itemshopu podniesie mi ona sukcesywnie drop, czy będzie to samo?

Co do rękawiczki nie działa :) testowałem sam 

Opublikowano

10 bugow? no ok

pierwsza sprawa to :

6.na dunga 215 mozna wchodzic bez osoby dostępnej ;) tylko ta osoba musi miec 215 (może być offine)

8. jak ktoś cię zabije jak masz otwarty sklep to nie można otworzyć magazynu bo są jakieś napisy nie po polsku

Proszę ;) i tak pewnie powiesz, że to nie są bugi tylko jakieś niedociągnięcia czy coś.

Co do dropu potek i innych kd to tak przyszkada i nie tylko mi tylko 3/4 osobom powyżej 131+ poziomu bo to tylko zaśmieca eq więc ten drop jest zbędny a kd myśle, że każdy sobie dodał.

Skarpetki chyba dropią ciągle od s1,

Rosy działają, nie wszystkie lecz dropią takie które działają,

Ze wszystkimi dungami tak się da robić gdzie trzeba pt,

Ze sklepami praktycznie wszędzie tak się dzieje,

Logiczne ze jak dodasz przetopy w eq z nieb lez to dalej beda te z nieb lez skoro nie ma dodanych innych,

graphic.png

Opublikowano

10 bugow? no ok

pierwsza sprawa to :

1.O kurde jak dla was bugiem jest  juz nawet że na dunga wejść można gdy 2 osoba jest off to serio wątpie w ludzi ( ja tam bym akurat się cieszył z takiego rozwiązania )

2.Co do misji to ja nie wiem jakie tu bugi w nich masz  zrobiłem 4 konta na każdej mam prawie wszystkie misje żadna mi się ani razu nie bugła ,

3,Przetopy to tez nie bug na 99 % serwerów jak dodasz przetopy w  biżu  z łez po przerobieniu nie dodasz ich już chyba że dodadzą specjalne przetopy,

4.Skarpetki dropią tylko z mektów i to nie każdego więc też bym się tego nie czepiał fajna sprawa bo dropi np sporo piasków kwarcowych jakby tego nie było to tez by byl płacz jak z prochami żeby specjalnego dunga dodac na kwarce 

No więc tak trochę stanąłem w obronie serwera no ale też mam jedno zastrzeżenie ponieważ od czasu update każda zmiana jest coraz gorsza ( poczynając od ilości hp w biżuteri po zwiększenie wielkości autopotek) serwer stracił swój urok  i nie jest to tylko moja opinia a większości ludzi

( Wojny,dymy - od tego momentu całkowicie przestały mieć jakikolwiek sens ) Wojny - wczęsniej w mniejszej grupie dałeo rade wygrac każdą wojne wystarczyło zgranie i taktyka teraz liczy się masówka  żeby było jak najwięcej ludzi, co do zadym w mieście to tez można się klepać do usranej śmierci za przeproszeniem ) 

Masz racje co do wojen w m1

Ale na wojnie im wiecje to chyba lepiej co nie ?  :D

To zależy ja nie przepadam za grą w jakiś wielkich ekipach ( a teraz niestety tylko takie mają racje zrobienia czegoś ) 
Opublikowano

1.O kurde jak dla was juz nawet że na dunga wejść można gdy 2 osoba jest off to serio wątpie w ludzi ( ja tam bym akurat się cieszył z takiego rozwiązania )

2.Co do misji to ja nie wiem jakie tu bugi w nich masz  zrobiłem 4 konta na każdej mam prawie wszystkie misje żadna mi się ani razu nie bugła ,

3,Przetopy to tez nie bug na 99 % serwerów jak dodasz przetopy w  biżu  z łez po przerobieniu nie dodasz ich już chyba że dodadzą specjalne przetopy,

4.Skarpetki dropią tylko z mektów i to nie każdego więc też bym się tego nie czepiał fajna sprawa bo dropi np sporo piasków kwarcowych jakby tego nie było to tez by byl płacz jak z prochami żeby specjalnego dunga dodac na kwarce 

No więc tak trochę stanąłem w obronie serwera no ale też mam jedno zastrzeżenie ponieważ od czasu update każda zmiana jest coraz gorsza ( poczynając od ilości hp w biżuteri po zwiększenie wielkości autopotek) serwer stracił swój urok  i nie jest to tylko moja opinia a większości ludzi

( Wojny,dymy - od tego momentu całkowicie przestały mieć jakikolwiek sens ) Wojny - wczęsniej w mniejszej grupie dałeo rade wygrac każdą wojne wystarczyło zgranie i taktyka teraz liczy się masówka  żeby było jak najwięcej ludzi, co do zadym w mieście to tez można się klepać do usranej śmierci za przeproszeniem ) 

a ja z takiego sie nie ciesze bo tak samo mogliby dodać dungi bez pt ;)

Opublikowano

1.O kurde jak dla was juz nawet że na dunga wejść można gdy 2 osoba jest off to serio wątpie w ludzi ( ja tam bym akurat się cieszył z takiego rozwiązania )

Ale na wojnie im wiecje to chyba lepiej co nie ? :D

graphic.png

Opublikowano

serwer sam w sobie nie jest taki zły tylko nie patrząc surek się nie opiiiiieieeerdala tylko nie robi tego co chcą gracze tylko dodaje nowe updaty, potem zrobi się syf z tego bo będzie już za DUŻO bugów, 

Ale na wojnie im wiecje to chyba lepiej co nie ? :D

co to za durny pomysł o wojnach w m1... to spiiierrrdoli tylko ten klimat wojen czyli masówki :)

a co do skarpete to dobrze, że dropią ale to są kuuurrwa już święta czy co? to jest tak jakby w wielkanoc dropiły dynie no kuuurrwa...

@SuReeK mógłbyś dodać przetopy do jakiś bossów by się przydały też sporo osob o tym Ci pisało :)

jeszcze jedno.. mógłbyś dodać szkate [szkata baronówki] a nie krolowej pajakow bo standardowo z krolowej dropią i wiekszosc osob nie wie ze to dropi z dunga to beda czekali na ta krolowa w lochu znajac zycie :) wiec tez bym radzil ci to zmienic

Jeszcze ostatnie xDD to zrób balans klas a nie każdy gra daggerem, bm i mentalem bo to masakra co się dzieje.. w m1 na ch1 latają tylko ninje i woje rzadko co się zdarzy że przeleci jakiś szaman lub taki wp

Opublikowano

serwer sam w sobie nie jest taki zły tylko nie patrząc surek się nie opiiiiieieeerdala tylko nie robi tego co chcą gracze tylko dodaje nowe updaty, potem zrobi się syf z tego bo będzie już za DUŻO bugów, 

co to za durny pomysł o wojnach w m1... to spiiierrrdoli tylko ten klimat wojen czyli masówki :)

a co do skarpete to dobrze, że dropią ale to są kuuurrwa już święta czy co? to jest tak jakby w wielkanoc dropiły dynie no kuuurrwa...

@SuReeK mógłbyś dodać przetopy do jakiś bossów by się przydały też sporo osob o tym Ci pisało :)

jeszcze jedno.. mógłbyś dodać szkate [szkata baronówki] a nie krolowej pajakow bo standardowo z krolowej dropią i wiekszosc osob nie wie ze to dropi z dunga to beda czekali na ta krolowa w lochu znajac zycie :) wiec tez bym radzil ci to zmienic

Jeszcze ostatnie xDD to zrób balans klas a nie każdy gra daggerem, bm i mentalem bo to masakra co się dzieje.. w m1 na ch1 latają tylko ninje i woje rzadko co się zdarzy że przeleci jakiś szaman lub taki wp

Chicałem napisac "NAWALANKI"

Jakoś wcześniej Ci nie przeszkadzły te skarpety ;p

graphic.png

Opublikowano

Chicałem napisac "NAWALANKI"

Jakoś wcześniej Ci nie przeszkadzły te skarpety ;p

Nie zwróciłem uwagi na to że one nawet dropią :P po wynajęciu sprzątaczki która mi wyczyściła w eq potem dopiero to zobaczylem ze to dropi z metkow :P

Opublikowano

1.O kurde jak dla was bugiem jest  juz nawet że na dunga wejść można gdy 2 osoba jest off to serio wątpie w ludzi ( ja tam bym akurat się cieszył z takiego rozwiązania )

To zależy ja nie przepadam za grą w jakiś wielkich ekipach ( a teraz niestety tylko takie mają racje zrobienia czegoś ) 

O jakich dymach w mieście ty piszesz teraz  miasta zostały opanowane przez shopy off line  ludzi to tam nie ma prawie wcale teraz więcej osób można na dolinie orków znaleźć niż  na ch 1 m1 jinno :)

Przyznam ci pełną racje bitki totalnie zostały wyłączone po 10 skilach jedyny wniosek do jakiego dochodzą ludzie to to, że nie ma sensu dalej się tłuc i idą sobie  

Opublikowano

Czekam na odpowiedź, która potwierdzi którąś tezę, bo takie raczej to mnie nie satysfakcjonuje.

Np. idę na berana, będzie więcej prochów czy tyle samo, a to c***a da?

Rękawica fubu nie działa :) nie wierzysz sprawdz sam, bo nie wiem w jaki sposob Ci to udowodnic.

Opublikowano

Rękawica fubu nie działa :) nie wierzysz sprawdz sam, bo nie wiem w jaki sposob Ci to udowodnic.

rękawica tak jak większość rzeczy na tym serwie po prostu nie działa... wróciłem na serwer żeby zobaczyć czy surek coś zrobił a tu nic codziennie upade a bugów jest więcej niż było xD 

Czemu mam wszędzie te pierdo**ne psy? A w opcjach gry mam ustawione moby -> normalne 

W opcjach gry mam także nazwy sklepów włączone a i tak nie działa nie widać żadnych nazw i przez to nie mg otworzyć żadnego sklepu lel 

Jedyny + to taki że już tak nie wywala z serwera kiedy gram na wh bo wcześniej odpalałem wh i po 3-5 min wywalało mnie teraz wbiłem 121lvl i ani razu :D

Myśle że surek robi te upade dzień w dzień bo nie umie naprawić bugów... pamiętam że na fb napisał że będą zabezpieczać serwer przed haksami czy coś takiego.. a dalej wszystko działa :P Tak jedyna rzecz na tym serwie która dobrze działa to haksy heh 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

rękawica tak jak większość rzeczy na tym serwie po prostu nie działa... wróciłem na serwer żeby zobaczyć czy surek coś zrobił a tu nic codziennie upade a bugów jest więcej niż było xD

Czemu mam wszędzie te pierdo**ne psy? A w opcjach gry mam ustawione moby -> normalne 

W opcjach gry mam także nazwy sklepów włączone a i tak nie działa nie widać żadnych nazw i przez to nie mg otworzyć żadnego sklepu lel 

Jedyny + to taki że już tak nie wywala z serwera kiedy gram na wh bo wcześniej odpalałem wh i po 3-5 min wywalało mnie teraz wbiłem 121lvl i ani razu :D

Myśle że surek robi te upade dzień w dzień bo nie umie naprawić bugów... pamiętam że na fb napisał że będą zabezpieczać serwer przed haksami czy coś takiego.. a dalej wszystko działa :P Tak jedyna rzecz na tym serwie która dobrze działa to haksy heh 

­

niby coś tam robi :P dzisiaj balans ogarnia

Opublikowano

Okej, sorry zwracam honor.

Mam nadzieje :D dobrze tam dopracuj ;) moge Ci coś pomoc :

Wojonik body/mental - osłab mentala troche, a co do bodego to musisz obowiązkowo zwiększyć DMG z hitów skile są ok.

Ninja dagger/archer - Dagger ma zbyt duży spadek DMG chodzi mi o to, że z jednego skila walisz 160k, z drugiego 100k z trzeciego 50k a z chmurki 0 DMG praktycznie :)

Szaman smok/heller - oby dwóm zwiększ dmg skili tylko

Sura WP/BM - WP jest ok co do BM to zmniejszyłbym ochronke, zwiększyłbym DMG.

Opublikowano

Mam nadzieje :D dobrze tam dopracuj ;) moge Ci coś pomoc :

Wojonik body/mental - osłab mentala troche, a co do bodego to musisz obowiązkowo zwiększyć DMG z hitów skile są ok.

Ninja dagger/archer - Dagger ma zbyt duży spadek DMG chodzi mi o to, że z jednego skila walisz 160k, z drugiego 100k z trzeciego 50k a z chmurki 0 DMG praktycznie :)

Szaman smok/heller - oby dwóm zwiększ dmg skili tylko

Sura WP/BM - WP jest ok co do BM to zmniejszyłbym ochronke, zwiększyłbym DMG.

Tak osłab mentala który nie zawsze trafia skilem i zrób go gównem przy 600k hp :)  brawo <3

Healerowi leczenie poprawić trzebe jeszcze bo leczy po 17k przy 600k hp :)

Mental tez ma straszny spadek skili  bez kryta z uderzenia bije 30k  a z duchowego 90 poprawcie 

Opublikowano

kazalaes napisac na fb co trzeba jeszcze dodac/zmienic... Ja nie mam fb i napisze tutaj takie zmiany ktore powinny sie odbyc...

-ciecie z siodla na mountach z IS

-stackowanie brylek minimum po 50

-dodatkowe misje cos w stylu biologa z tym ze mozna oddawac co kilka godzin lub za pomoca IS co chwile.. (nudno mi w grze)

-fryz na ludzi +hp do pvp dajacy sie wybonowac...

-zniweluj te lagi i wywalanie z servera (poprawa jakosci gry)

-zmien wyglad m1 (bylo juz duzo tego typu tematow) ogolnie fajna sprawa.

-o przetopach tez bylo juz mowione kilka razy...

-fajnie by bylo gdybys dodal ze smoka z mala szansa drop lizakow badz pierscienia pol-ksiezyca bo ciezko go wydropic z posagu do losowania...

- i kolejna reklama serva :lenny:

-proponuje usunac poty czy kd dropiace dla graczy +200 (kupa syfu w eq sie robi)

-mozna tez dodac mieczyk do expa z odrobine wiekszymi dmg bo ten juz jest troche slaby...

CO O TYM MYSLISZ SUREK?

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...