Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReeK

Proponuję ci zebrać wszystkie propozycję w kupę i je wykonać. Dziś zrobiłeś kawał roboty, dobrze - ale dalej niektóre rzeczy trzeba naprawić, a nie dodać na serwer.

Jednym z problemów, które rzekomo naprawiłeś jest cięcie z konia - na wojowniku nie mam go dalej.

Opublikowano

Jak jest z dropem u minotaura? Jest ustalony żeby zawsze tego i tego leciało po tyle - czy raz mniej a raz więcej? ogólnie na + że można robić solo i bez ograniczenia czasowego bo to śmiech jak na serwer easy/pvp.

Opublikowano

kazalaes napisac na fb co trzeba jeszcze dodac/zmienic... Ja nie mam fb i napisze tutaj takie zmiany ktore powinny sie odbyc...

-ciecie z siodla na mountach z IS

-stackowanie brylek minimum po 50

-dodatkowe misje cos w stylu biologa z tym ze mozna oddawac co kilka godzin lub za pomoca IS co chwile.. (nudno mi w grze)

-fryz na ludzi +hp do pvp dajacy sie wybonowac...

-zniweluj te lagi i wywalanie z servera (poprawa jakosci gry)

-zmien wyglad m1 (bylo juz duzo tego typu tematow) ogolnie fajna sprawa.

-o przetopach tez bylo juz mowione kilka razy...

-fajnie by bylo gdybys dodal ze smoka z mala szansa drop lizakow badz pierscienia pol-ksiezyca bo ciezko go wydropic z posagu do losowania...

- i kolejna reklama serva :lenny:

-proponuje usunac poty czy kd dropiace dla graczy +200 (kupa syfu w eq sie robi)

-mozna tez dodac mieczyk do expa z odrobine wiekszymi dmg bo ten juz jest troche slaby...

CO O TYM MYSLISZ SUREK?

JurexGCW

Opublikowano

Update już starczy jak narazie :) teraz poprawiałbym bugi ktore ludzie wam zgłaszają :) Potem się zrobi za dużo tych update i wkoncu beda co dzien chcieli cos a potem wy bedziecie plakali.

kazalaes napisac na fb co trzeba jeszcze dodac/zmienic... Ja nie mam fb i napisze tutaj takie zmiany ktore powinny sie odbyc...

-ciecie z siodla na mountach z IS

-stackowanie brylek minimum po 50

-dodatkowe misje cos w stylu biologa z tym ze mozna oddawac co kilka godzin lub za pomoca IS co chwile.. (nudno mi w grze)

-fryz na ludzi +hp do pvp dajacy sie wybonowac...

-zniweluj te lagi i wywalanie z servera (poprawa jakosci gry)

-zmien wyglad m1 (bylo juz duzo tego typu tematow) ogolnie fajna sprawa.

-o przetopach tez bylo juz mowione kilka razy...

-fajnie by bylo gdybys dodal ze smoka z mala szansa drop lizakow badz pierscienia pol-ksiezyca bo ciezko go wydropic z posagu do losowania...

- i kolejna reklama serva :lenny:

-proponuje usunac poty czy kd dropiace dla graczy +200 (kupa syfu w eq sie robi)

-mozna tez dodac mieczyk do expa z odrobine wiekszymi dmg bo ten juz jest troche slaby...

O m1 juz mowili ze dodadzą od początku serwera a jeszcze nie zmienili zbyt duzy problem dla nich o potkach i kd niby już to usunęli ale mogło coś się zbugować 

Opublikowano
Już nie powinno być lagów Poprawiliśmy winą była za szybko kopia(za szybki serwer hihi od kopi) Poprawiliśmy już to.

EDIT:
Od godziny 21:35 do 21:50 będzie konserwacja serwera dedykowanego serwera drugiego, za utrudnienia przepraszamy prosimy uzbroić się w cierpliwość.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

po wczorajszych poprawkach zaczelo cofac jak sie dluzej biegnie popraw to... wkur to jest.

lepiej zeby cofalo niz ma wywalać :) Dobrze jest Surek jakieś dungi dla mniejszych lvl będa ?

Opublikowano

po wczorajszych poprawkach zaczelo cofac jak sie dluzej biegnie popraw to... wkur to jest.

Ale co ile minut/godzin to się dzieje? Edit poprawiłem.

lepiej zeby cofalo niz ma wywalać :) Dobrze jest Surek jakieś dungi dla mniejszych lvl będa ?

Tak :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Usuniesz ten syf z metkow i dodasz full hp po dednięciu? ;)

Syf usunę, full hp nigdy, miałem już kiedyś na pewnym serwerze i przyczyniło się to do miliarda botów lub trzymania spacji :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Syf usunę, full hp nigdy, miałem już kiedyś na pewnym serwerze i przyczyniło się to do miliarda botów lub trzymania spacji :)

chodzi mi o full hp po śmierci jakoś inne serwery tak mają i z tego powodu botów nie ma nie wiem co w tym złego, i tak botów od zajeebania a stanie 15 min na ziemi bo jakiś śmieć napiiiierrrdala cie koniem pod handlarą lub jakiś bm z duszka stoi jak pojeeb to wez..

Opublikowano

chodzi mi o full hp po śmierci jakoś inne serwery tak mają i z tego powodu botów nie ma nie wiem co w tym złego, i tak botów od zajeebania a stanie 15 min na ziemi bo jakiś śmieć napiiiierrrdala cie koniem pod handlarą lub jakiś bm z duszka stoi jak pojeeb to wez

Nie ma takiej możliwości, akurat tego nie dodam ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie dodadzą bo pewnie zbugowana ;)

Sprzedam ninje dagger 215 full is wiecej pw ;) interesuje mnie PSC 

Niedawno tak chwaliłeś, że zajebioza serwera, że w ogóle co to za petarda, a nagle sprzedajesz konto? Taki zamęt zrobiłeś w temacie, aby po kilku dniach sprzedać konto?

Btw. Surek

Kupując rękawiczkę z itemshopu podniesie mi ona sukcesywnie drop, czy będzie to samo?

Opublikowano

Trudno coś Ci takiego kupić odbugowanego czy coś? na zarobki serwera to jest nic ;)

Człowieku dodać max hp po wstaniu to tylko zmiana jednej linijki w src, nie będę tego zmieniał i już. Bo takie jest moje zdanie że to źle wpłynęło by na serwer...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Niedawno tak chwaliłeś, że zajebioza serwera, że w ogóle co to za petarda, a nagle sprzedajesz konto? Taki zamęt zrobiłeś w temacie, aby po kilku dniach sprzedać konto?

Btw. Surek

Kupując rękawiczkę z itemshopu podniesie mi ona sukcesywnie drop, czy będzie to samo?

Jak mają mieć takie podejście jak mają to dziękuje ;) ludzie im zgłaszają bugi i co poprawić a oni " chcecie kolejny update za 300 likow? " czlowieku kuuurwa zamiast pracowac nad bugami i tym co im proponują to oni wolą jakieś syfy dodawać drop mieli usunąć już dawno z metkow (ten syf) i inne sprawy jak się poprawią zostaje ale poki co tak nie jest, 0 kontaktu w grze z administracją ;x

Człowieku dodać max hp po wstaniu to tylko zmiana jednej linijki w src, nie będę tego zmieniał i już. Bo takie jest moje zdanie że to źle wpłynęło by na serwer...

wydaje mi się, że nie zle ;) powiedz mi dokładniej o jakie bugi chodzi chętnie wysłucham, bo z tego co widze dodawanie czegoś z twojej strony to tylko "to zniczy serwer bo za duzo bugow z tym" albo "dodamy w kolejnym update" a i tak nie dodacie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...