Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osob tutaj gra wogole bo mysle wrocic oplaca sie zaczynac???? 

Duzo osob jest.

Do 165 lv fajnie sie gra potem gdy trzeba tyle złotych ze odechciewa sie grac

Z nimi nie ma tragedii, bijac regularnie bossy i metki sporo mozna ich zaoszczedzic...

Pytanie - czy te kostiumy z eventu halloween to wszystkie sa takie jak np te "bokserskie"? Tzn ze moga miec tylko 4 male bonusy a wrodzonego nie maja wcale? Bo dropnalem kostium damski majacy wlasnie 1k hp i jakies tam gowno, wrodzonego nie ma... 

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo osob jest.

Z nimi nie ma tragedii, bijac regularnie bossy i metki sporo mozna ich zaoszczedzic...

Pytanie - czy te kostiumy z eventu halloween to wszystkie sa takie jak np te "bokserskie"? Tzn ze moga miec tylko 4 male bonusy a wrodzonego nie maja wcale? Bo dropnalem kostium damski majacy wlasnie 1k hp i jakies tam gowno, wrodzonego nie ma... 

Bo te kostiumy są tylko dla wyglądu, a szkoda. Osobiście na razie straciłem jakiekolwiek chęci, żeby tutaj grać - każdy event polega na dropie (hexy, weekendowe i teraz - skrzynki), a drop z nich jak zwykle - do dupy.

Opublikowano

Bo te kostiumy są tylko dla wyglądu, a szkoda. Osobiście na razie straciłem jakiekolwiek chęci, żeby tutaj grać - każdy event polega na dropie (hexy, weekendowe i teraz - skrzynki), a drop z nich jak zwykle - do dupy.

Bo wiesz, te eventy sa po to, zeby zniechecic boty do gry :) Przeciez przy tak urozmaiocnych eventach ludziom nie oplaca sie stawiac botow :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Te kostiumy nowe mogły by być na czas ale kurde jakieś porządne bonusy żeby miały, a nie takie gówno... Nawet nie chce się tego dropić bo ten kostium to syf

Opublikowano

Te kostiumy nowe mogły by być na czas ale kurde jakieś porządne bonusy żeby miały, a nie takie gówno... Nawet nie chce się tego dropić bo ten kostium to syf

Przecież pisałem że będą miały bonusy lol...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przecież pisałem że będą miały bonusy lol...

To znaczy kiedy mozna sie tego spodziewac? :)

Beda to kostiumy exp czy pvp?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

700 SM z 1100 weekendowych skrzynek przy największym dropie. Serio?

To i tak dobry wynik, ja na 440 szkat mialem 150sm.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy naprawde mapa od 165 musi byc az tak pobugowana? (jak pol tego servera z reszta..).

Moglbys sie troszke siurek postarac zamiast robic po raz x taki sam durnowaty event polegajacy an dropieniu szkatulek..?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na tym evencie lepiej skrzynki wymieniać u NPC czy otwierać? Oddając ponad 500 szkatułek nic ciekawego nie wyleciało poza paroma prochami..

maybenow.png

Opublikowano

Serwer jest tak zlagowany, że grać się nie da. 

@Husoc

Jak wymieniles 10 szkatulek jak ode mnie chcial 50 :/

Hah, popełniłem błąd. Miałem na myśli to, że oddałem mu 10 razy po 50 szkatułek. Już poprawiam.  :v

maybenow.png

Opublikowano

TO pech mój kolega wymenił 1raz i dostał Peta..

No ja podobnie, 4 wymiany = 2 kostiumy, pet i brylki zlota...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...