Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReeK Ja ci mówię wróć do podstawówki na matematykę bo jeszcze możesz to zrobić za kilka lat będzie za późno, co do waszych zabaw z bonusami, dowiedziałem się że otrzymałeś tego Questa na niby "Odbugowanie" bo sam nie potrafiłeś napisać. Mniejsza.. Z Vipem i zrobionymi misjami do max. 216 Levela, bo później już misji nie ma, więc po co wbijać dalej ;x.. Mam Max. 14% na Ludzi, to jest normalne wdg. ciebie? Skoro Powinno być tego więcej? Nie jestem jedyną osobą z Vipem który daje 20% na ludzi na 14 dni, bonusy są aktywne, lecz mam 14% na ludzi bez EQ ^.^ ~ GG Matematyka na 5. :<

@Edit

Dodam że przydało by się odbugować Dreaduri w których nawet nazwy oraz bonusów nie widać @SuReeK A i zapytam czy w tej Aktualizacji na 240 znowu będzie bug że można będzie bez problemu wbić w 5 minut 220 level? :D Czy wreszcie dowiesz się jak prawidłowo dodać mapy na serwer? :D

image.png

Opublikowano

czemu tak ciagle wywala podczas logowania?

ch3 i jakies tam inne tylko dziala...

@SuReeK Ja ci mówię wróć do podstawówki na matematykę bo jeszcze możesz to zrobić za kilka lat będzie za późno, co do waszych zabaw z bonusami, dowiedziałem się że otrzymałeś tego Questa na niby "Odbugowanie" bo sam nie potrafiłeś napisać. Mniejsza.. Z Vipem i zrobionymi misjami do max. 216 Levela, bo później już misji nie ma, więc po co wbijać dalej ;x.. Mam Max. 14% na Ludzi, to jest normalne wdg. ciebie? Skoro Powinno być tego więcej? Nie jestem jedyną osobą z Vipem który daje 20% na ludzi na 14 dni, bonusy są aktywne, lecz mam 14% na ludzi bez EQ ^.^ ~ GG Matematyka na 5. :<

@Edit

Dodam że przydało by się odbugować Dreaduri w których nawet nazwy oraz bonusów nie widać @SuReeK A i zapytam czy w tej Aktualizacji na 240 znowu będzie bug że można będzie bez problemu wbić w 5 minut 220 level? :D Czy wreszcie dowiesz się jak prawidłowo dodać mapy na serwer? :D

wlasnie... mam nadzieje ze ten bug z lvl na nowej mapie nie bedzie dzialal bo jesli tak to zmieniam server... znow noobki z eq na 180 beda lataly z 220 lvlem.

JurexGCW

Opublikowano

wlasnie... mam nadzieje ze ten bug z lvl na nowej mapie nie bedzie dzialal bo jesli tak to zmieniam server... znow noobki z eq na 180 beda lataly z 220 lvlem.

Co to za problem że kots ma 220 i eq na 180?? lv to tylko cyferka lel a pada na skilla wiec nie wiem co Cie boli.

Kiedy update?

image.png

Opublikowano

Co to za problem że kots ma 220 i eq na 180?? lv to tylko cyferka lel a pada na skilla wiec nie wiem co Cie boli.

Kiedy update?

Prawdopodobnie do końca tygodnia.

Opublikowano

Do końca tyg i nie będzie tego błędu co wspominasz o nim :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer upada już, w grudniu zostanie wyłączony bo jest do tego czasu opłacony.

Ty chyba nie wiesz co mówisz.

Surek zajmuje się tym lanerisiem jak swoim dzieckiem.  :makka:  :makka:  :makka:

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co mówisz.

Surek zajmuje się tym lanerisiem jak swoim dzieckiem.  :makka:  :makka:  :makka:

Są ludzie którzy muszą pisać bajki by im się lepiej żyło(chcą być fajni w internecie lub zabłysnąć), lub po to by mieli satysfakcje z tego że komuś przez internet nagadali no tak już bywa co zrobisz nic nie zrobisz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK

Może byście łąskawie zaczęli banować te boty na pająkach w V2 ? aż się od nich roi... nie da się nic ugrać ..

Opublikowano

A channele dalej nie dzialaja... smiech na sali :)

Z czego dropia zegary?

//EDIT : niesamowite rzeczy, po parunastu godzinach niedzialania channeli zrobiono niezapowiedziana przerwe techniczna! :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A channele dalej nie dzialaja... smiech na sali :)

Z czego dropia zegary?

//EDIT : niesamowite rzeczy, po parunastu godzinach niedzialania channeli zrobiono niezapowiedziana przerwe techniczna! :)

Nie dziw isę że channele nie działają.. skoro na pająkach nie uciąga procek i7 nawet przechodząc przez te spoty .-.

Opublikowano

Nie dziw isę że channele nie działają.. skoro na pająkach nie uciąga procek i7 nawet przechodząc przez te spoty .-.

To akurat nie dotyczyło lochów tylko naszego firewalla, serwer już czynny :)

A channele dalej nie dzialaja... smiech na sali  :)

Z czego dropia zegary?

//EDIT : niesamowite rzeczy, po parunastu godzinach niedzialania channeli zrobiono niezapowiedziana przerwe techniczna!  :)

Musieliśmy wprowadzić drobną rzecz w zabezpieczeniach by channele poprawnie działały, ostatnio poprawialiśmy zabezpieczenia no i tak wyszło, ale już wszystko jest okej, zapraszamy do gry!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Musieliśmy wprowadzić drobną rzecz w zabezpieczeniach by channele poprawnie działały, ostatnio poprawialiśmy zabezpieczenia no i tak wyszło, ale już wszystko jest okej, zapraszamy do gry!

A myślałem że tyczyło to lochów :D Bo zawsze ci grałem, nie było żadnych lagów.

// zerknij na gg jak możesz, z góry dzięki

@topic

@SuReeK -> Dasz radę ogarnąć o co chodzi z lagami gry (FPS) ? Czyżby to była wina sklepów Offline?

Opublikowano

Nie wiem czy wam to aby dobrze poszlo...

3x nemere = 3x kick na drugim pietrze. Osoba ktora ze mna byla rowniez. Inne osoby tez, bo co chwile kogos wywalalo pod swiatynie...

I znowu.. to samo, dokladnie w tym samym miejscu.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...