Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest naprawdę doby polecam go serdecznie najlepszy easy z nutką mediuma jakim grałem oby nie padł tak szybko bo jest swietnym serwerem 

Nie padnie dbam o niego jak o perełkę od prawie 4 miesięcy :)

Po kilku minutach gry mogę już stwierdzić, że jestem pod wrażeniem, zobaczymy co dalej :)

Jak na razie godny polecenia, obecnie jest to jeden z najlepszych serwerów.

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Server jest naprawdę doby polecam go serdecznie najlepszy easy z nutką mediuma jakim grałem oby nie padł tak szybko bo jest swietnym serwerem 

Nie padnie, jestem tego przekonany, jak pisałem wcześniej Surek dba o ten serwer jak o dziecko z Marzeną.

Opublikowano

@SuReeK To teraz mam pytanie już tak poważnie, kiedy masz zamiar znowu ludziom oddać bonusy za stracone misje? :) Hmm? Bo ja z zrobionymi Full misjami mam aktualnie 14% na ludzi, oraz z aktywnym Vipem.. Śmiech na sali. :)

image.png

Opublikowano

surek widzialem nowe sety. Calkiem fajne... A moze czas dodac nowa bron do expa? Ona juz troche stara jest i na 180 lvl...

JurexGCW

Opublikowano

surek widzialem nowe sety. Calkiem fajne... A moze czas dodac nowa bron do expa? Ona juz troche stara jest i na 180 lvl...

Będzie na 215 poziom :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Akutalnie na ch1 chunjo/jinno spotkalem tylko 1 osobe. Server sam w sobie spoko, tylko brak ludzi, wojen. Te sklepy offline robia takie wrazenie.

Tak to jest 1 osoba a sklepy sa nikogo :)

nut753.jpg

Surek poprawisz czas na Nemere? bo jak jest piętro z 3 bossami to po zabiciu 2 przenosi odrazu dropu nie da się podnieść.

image.png

Opublikowano

Akutalnie na ch1 chunjo/jinno spotkalem tylko 1 osobe. Server sam w sobie spoko, tylko brak ludzi, wojen. Te sklepy offline robia takie wrazenie.

Nie szukaj ludzi na ch1 tam tylko handlują głownie są rozproszeni na każdym channelu ch2/6

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie szukaj ludzi na ch1 tam tylko handlują głownie są rozproszeni na każdym channelu ch2/6

@SuReeK

Ogarnij Nemere.. Ogarnij drop zegarow.. Ogarnij drop biologa.. I to na juz, bo to ci ludzie pisza ho ho ho ile czasu a ty dalej masz na to wyje*ane.

Na nemere nie dosc, ze kicka na potege (nie tylko mnie) to ejszcze z bossow jest obfity drop a przenosi po paru sek - wiekszosc go przepada.

Biolog leci tak ze zdazysz dwa razy wbic te lvle co opwinienes na danej mapie a dalej nie masz wystarczajacej ilosci do oddania - przypomne, ze to easy nie hard. (I daruj sobie teksty typu "chcesz miec wszystko od razu to idz na 4funa", bo nie o to chodzi, lecz jaki ma sens siedzenie i zajmowanei spotow malemu lvli..). Dodatkowo dropu na wyzszych lvlach nie ma i teraz nie mam mozliwosci ukonczenia dokumentow bez robienia dropka..

Zegary - potrzebne do zrobienia broni na 180, leca z bossa na mapie 134 -> genialne!

Mapa 165 ma byc, to sie juz nie czepiam, widzialem na fb, ok.

Dungi w pt - po co? Da sie je lajtowo ogarnac solo, ale na taka baronke, ktora na 90 da sie ubic samemu w minute, trzeba 3 osoby.. Jeszcze zeby byl jakis konkret drop, ale nie...

Non-stop od startu ludzie pisza o tych samych bledach a TY dalej nic, robisz po swjoemu i praktycznie w ogole na to nie zwazasz. Coraz wiecej na czacie widac tekstow "eq tu za eq na xxx", youtuberzy pokonczyli serie, wez sie do roboty iz acznij sluchac graczy :)

A o ciągłych lagach i crashach clienta wystepujacych u polowy graczy to juz nie ma co wspominac nawet....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na pewno trzeba poprawic/zwiekszyc drop ze smoka 215 lv, bo jezeli na mapie 165 dropi tyle samo, to troche srednio na zbroje 200 1.5k prochow, jest okay da rade to wydropic, tylko wszyscy bija te bossy, zostaje tylko nocka. Powinno byc tak ze 200 + musi miec jakas przewage nawet w dropie, nie mam na mysli zeby od razu po 100 lecialo, ale 30-40 bedzie naprawde fajnie i ceny beda takie jakie powinny byc, bo kupowac 1 proch za 1 brylke to bardzo slabo i kazdy glupi moze miec od razu milion brylek jezeli uzyje troche mozgu.

Podsumowanie mojego syfiastego posta-

Zostawic drop taki jaki jest do 165. Od 200 + zrobic duzo lepszy drop, zeby to wszystko mialo rece i nogi.

Ten serwer to perelka jesli chodzi o serwery izi, trzeba go tylko podrasowac, ludziom sie w koncu znudzi ciągle dropienie i serwer nie padnie przez to ze jest slaby, tylko przez to, ze poprostu sie znudzi.

Opublikowano

Wbiłem, serwer na pierwsze wrażenie IDEAŁ !

Pograłem trochę i nadal uważam go za najlepszego serwera easy na obecną chwilę w PL, ale..

- biolog -> trzeba podnieść jego drop

- dungi w pt to bezsens ..

- poprawic zeby drop byl adekwatny do lv ( tzn na bron 180lv byly ulepki na mapce od 165 + a nie 134 + itp )

- jest jeszcze pare mniejszych uwag ale mniej istotnych

Serwer potrzebuje pare poprawek i będzie to top1 serwer easy na chwilę obecną z duuużym "zapasem" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...