Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

co za duzo to nie zdrowo nie polecam i nie powodzenia znajac zycie bedzie jeszcze next invoria czy tam cos innego.

To jest ostatnia Invoria.

Dołączam się. Na takim typie serwera najgorszym pomysłem jest pt do dunga. Po co się z kimś dzielić skoro samemu da się rade, a expienie 2giej postaci tylko na dungi to lipne rozwiązanie. Na s2 niestety wpadli na to najgorsze rozwiązanie...

W prezentacji macie napisane, że na dungeony można wchodzić i w pt i solo. Ja to rozumiem tak, że na każdy można solo wejść :p Jak nie to trochę lipa.

tenor.gif

Opublikowano

Informacja o Becie

Beta rozpocznie się dnia 25.07.2015 o godz. 20:00 i potrwa do samego startu (zostanie wylączona jakąś godzine przed startem zebyśmy mieli czas na wyczyszczenie postaci itd)

Client pojawi się w dzień bety (25.07) oczywiście przed betą (dokładna godzina na razie nie jest znana) client będzie działał na oficjalnym starcie - będzie możliwość zaaktualizowania go do oficjalnej wersji patcherem lub po prostu pobranie nowego po becie (wrzucimy od nowa pełnego)

Strona z rejestracją pojawi się maks. do startu bety (bedzie oczywiście przed betą ale dokladnie jeszcze nie wiemy) zarejestrowane konta podczas bety beda działały na oficjalnym starcie (oczywiscie bez postaci/przedmiotow/przedmiotow u dozorcy itd) SM nie będzie mozna kupić podczas bety - dopiero po skasowaniu postaci itd z bety.

Jutro lub pojutrze pojawi się rozpiska czego nie zgłaszać na becie/co chcemy zebyście głównie testowali/przebieg bety itd.

Opublikowano

­

Invoria S2 jeszcze działa?

Chyba tak, więc po starcie s1 rework to już nikogo tam pewnie nie będzie ;x

Szkoda, że beta tak późno.

Array mógłbyś bardziej rozpisać jak będzie wyglądała beta?

tenor.gif

Opublikowano

­

Chyba tak, więc po starcie s1 rework to już nikogo tam pewnie nie będzie ;x

Szkoda, że beta tak późno.

Array mógłbyś bardziej rozpisać jak będzie wyglądała beta?

"Jutro lub pojutrze pojawi się rozpiska czego nie zgłaszać na becie/co chcemy zebyście głównie testowali/przebieg bety itd."

@Qarth szybszy :D

Opublikowano

Jeżeli na s2 teraz gra te 200 graczy to wyłączcie już tamten serwer i zróbcie jeden porządny. Forum zróbcie porządne i tyle.

Opublikowano

Dokladnie usuncie s2 i dajcie ludzia z s2 cos na tym serwie..... Jeden a pozadny serwer z nowosciami.....

Co z reklama????????

imetin_logo.png

Opublikowano

Dokladnie usuncie s2 i dajcie ludzia z s2 cos na tym serwie..... Jeden a pozadny serwer z nowosciami.....

Co z reklama????????

Dlaczego ludzie z s2 mają mieć przewagę nad nowymi?

Osobiście grałam na s2, gdzie głównie chodziło się na Yeraka i nie było tych nowych dg czy misji.

Opublikowano

To nie jest temat o s2 i tutaj proszę o nim dyskusji nie prowadzić - jeśli chcecie o nim podyskutować zapraszamy na nasze oficjalne forum.

A co do reklamy to o nią nie musicie się martwić - oczywiście bedzie.

Opublikowano

O stabilność raczej nie ma coś się martwić na s1 i s2 bez lagów  się grało od samego startu, mam nadzieje że na becie wyłapie się wszystkie bugi żeby pózniej nie było że ktoś na bugu się wybił.

Opublikowano

Z reklamą to jest tak, że jakiś Wallander czy ktoś przyciągnie graczy, ale jak skończy serię to Ci gracze odchodzą, a zostaje 1% tego. Mhm.. chyba się nie opłaca.

Opublikowano

Co z reklama? <----bezsensowne pytanie hool to dobra firma i zawsze organizuje reklame,

Polecam

Tylko ta reklama u niego zawsze konczy sie tak samo tj. przez pierwszy mies reklama potem reklama sie konczy i dziwnym zbiegiem okolicznosci znikaja mu z serwera z 2tys graczy

A tak pozna nawiasem hooltras niby taki bogaty a fora mu stoja na nulledach

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

­

Tylko ta reklama u niego zawsze konczy sie tak samo tj. przez pierwszy mies reklama potem reklama sie konczy i dziwnym zbiegiem okolicznosci znikaja mu z serwera z 2tys graczy

A po co płacić, skoro można za darmo? B) #cebula

A z reklamą to już tak jest, ludzi nie zmienisz, odchodzą za swoimi idolami ;x

Będzie dzisiaj informacja odnośnie przebiegu bety?

Przy ulepszaniu jest pokazany % na ulepszenie?

tenor.gif

Opublikowano

W mojej opinii rzeczywiście część graczy ściągniętych z tych reklam odchodzi z końcem takich serii, ale większa część zostaje, ponieważ już cos na serwerze osiągnęła i szkoda im to wszystko zostawić albo po prostu gra na serwerze im sie podoba i nie muszą szukać innego :)

Opublikowano

Co do reklamy... Tym razem podzieliliśmy ją... więc na pewno będzie przez kilka miesięcy. 

Początkowo (z wstępnym ustaleń i może coś się zmienić do tego czasu) będzie kręcił Wallander, Tream, DIII, sh4ke.

W następnej kolejności po X czasu będziemy rozmawiać z Małyszsquad, Uzurpator

Później będziemy dobierać kolejnych... 

Co do moich nulledów... Posiadam licencje starą... developerską, która umożliwia użycia tej samej licki na różnych forach. Jak kupowałem (5lat temu) to taka była dostępna.. za lekko ponad 5tys. Licencji nie muszę wklejać w ipb.. wystarczy, że ją posiadam i mogę okazać. 

Ponadto chronię ją przed wyciekiem a znając dziury w IPB jakie robią jej developerzy... to wolę nigdzie jej nie wklejać. 

@_KizioRCK_ tak swoją drogą.. Twoja frustracja już mnie śmieszy  xD Taka typowa Polska Cebula  :P  :P  :P 

gnvNjpf.png

Opublikowano

­

Co do reklamy... Tym razem podzieliliśmy ją... więc na pewno będzie przez kilka miesięcy. 

Początkowo (z wstępnym ustaleń i może coś się zmienić do tego czasu) będzie kręcił Wallander, Tream, DIII, sh4ke.

Co do moich nulledów... Posiadam licencje starą... developerską, która umożliwia użycia tej samej licki na różnych forach. Jak kupowałem (5lat temu) to taka była dostępna.. za lekko ponad 5tys. Licencji nie muszę wklejać w ipb.. wystarczy, że ją posiadam i mogę okazać. 

Ponadto chronię ją przed wyciekiem a znając dziury w IPB jakie robią jej developerzy... to wolę nigdzie jej nie wklejać. 

@_KizioRCK_ tak swoją drogą.. Twoja frustracja już mnie śmieszy  xD Taka typowa Polska Cebula  :P  :P  :P 

Wallander jeszcze raz będzie nagrywać z Invorii? Tego bym się nie spodziewał :v Mądrze z tą reklamą, ale jak już ci pierwsi YouTuberzy będą kończyć nagrywać to przygotujcie jakiś większy update :P

tenor.gif

Opublikowano

Twoich serwerów nawet nikt nie chce reklamować. Pełno bugów i nic więcej. Na invorie chociaż wbije te 2,5k ludzi, a na te twoje nervile, exoriany 1k nigdy nie będziesz miał... Pozdro hejterze, bogaczu zasrany.

serwer polecam, czekam na betę.

Opublikowano

Lepiej by było tak:

Zapowiedzi u ok 10 yt 3k+ sub. ( 1 miesiac )

Seria: Diablo, Wallander, tream ( 2/3 miesiac )

Seria: Darek, Sh4ke, Zabq, Respect, Uzur (3/4 miesiac )

Seria: Malysz ( strata hajsu )

Po co chcecie wykupić Jarka na sam początek? Są wakacje a wy macie dobra reputację i nic stabilnego juz w te wakacje nie ruszy. Więc już na sam start macie ponad 1,5k online z tych zapowiedzi.

Kupicie najlepsza reklame na poczatku to popelnicie blad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...