Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bylo już to pytanie - aktualnie nie planujemy.

Zróbcie to please to ułatwi gre w chu* :DD

Czy na becie bedzie dostepny npc z eq / lvl itp ?

Opublikowano

Nie będzie - każdy dostanie to co potrzebne na start aby testować serwer.

Opublikowano

Zróbcie to please to ułatwi gre w chu* :DD

Czy na becie bedzie dostepny npc z eq / lvl itp ?

Dodanie sklepów offline liczy się z wieloma bugami :)

Beta będzie otwarta dla wszystkich ?

Opublikowano

Dodanie sklepów offline liczy się z wieloma bugami :)

Beta będzie otwarta dla wszystkich ?

Mylne pojęcie jak ktoś potrafi coś zrobić dobrze to bugów nie będzie, a że wielu korzysta z gotowców to wychodzi tak że są bugi ;) wom bugów nie ma. Co do systemu to ja byłbym na nie według mnie jest to tylko zrobione po to by pochwalić się ilością sklepików w m1 jak ktoś poprosi o ss'a.

Opublikowano

Array tylko nie pisz ze za aktywnosc na becie bd nagradzane SM...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Mam nadzieje, że serwer będzie taki dobry, jak s1, bo na Waszym s2 grało się źle. Już nie pamietam co tak bardzo różniło te serwery, ale podobało mi się ulepszanie itemów na s1 na 175 bodajże. O chyba wiem co mi się tak w s2 nie podobało. System ulepszania, na s1 musiało się chwili pomęczyć żeby zrobić itemy z 150 na 175+9, a na s2 pamietam, że można było w jeden dzien zrobić, gdzie na s1 chyba z 5 dni na smoka latałem. Mam nadzieje, że tu będzie podobnie.

Opublikowano

Mam nadzieje, że serwer będzie taki dobry, jak s1, bo na Waszym s2 grało się źle. Już nie pamietam co tak bardzo różniło te serwery, ale podobało mi się ulepszanie itemów na s1 na 175 bodajże. O chyba wiem co mi się tak w s2 nie podobało. System ulepszania, na s1 musiało się chwili pomęczyć żeby zrobić itemy z 150 na 175+9, a na s2 pamietam, że można było w jeden dzien zrobić, gdzie na s1 chyba z 5 dni na smoka latałem. Mam nadzieje, że tu będzie podobnie.

Wiesz, jeden woli zrobić w 1 dzień item i  pobawić się na wojenkach , a drugi woli dropić całymi dniami :D

Na s2 zrobiłeś eq na 220 jak jeszcze był tylko Yerak? Pewnie nie. Trzeba było latać po setki razy na dunga, żeby zrobić 1 item. Później dodali większy lvl i łatwiej było o ulepy, ale już graczy nie było tyle co wcześniej. Może przez to, że reklama się skończyła.

Opublikowano

Pewnie, że masz racje, ale co to za zabawa zrobić cały jeden set eq w 1 dzień?  Wbijesz to eq i potem stoisz w m1, bo nie masz co robić, a wojen nie ma codziennie. ;)

Opublikowano

bo jedni wolą pograć tydzień a później narzekać, że nie ma co robić... 

gra została zbalansowana. Nie jest za łatwo ani za trudno i odczepcie się od tego Yeraka.. tutaj jest masa opcji zdobycia ulepków.. :P 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Szkoda że nie będzie sklepów offline  :(

W sumie to mogli byście je dodać i na becie by się sprawdziło  -.-

­

Sklepy offline to jedna z najgorszych rzeczy jaka może być, to dla serwerów które chcą pokazywać u siebie sztuczny tłok na serwie.

Ch1 m1 zawsze sie chodziło pobic do innych królestw a ze sklepami offline to wchodzisz na takie ch1 i jeden wielki lag a jak sie chcesz z kims pobic to musisz miedzy sklepami latać, których jest tak dużo, że aż nie chce sie ich przeglądać...

Ja osobiście jestem zdecydowanym przeciwnikiem takiego "ulepszenia"

Opublikowano

Szykujemy dla Was prezent. 

W związku z tym, że ostatnio podpisałem umowę z pewną firmą... mamy dla Was wraz z tą firmą niespodziankę (kosztowną dla mnie ale myślę, że bardzo ciekawą). 

Istnieje możliwość, że każdy z Was otrzyma darmowy kod na SM (każdy kto od roku wspomógł Naszą działalność, bo tylko z tego źródła możemy legalnie pozyskać Wasze numery jako bazę swoich klientów). 

Czyli wystarczy, że grałeś na jakimś serwerze partnerstwa Entergames i wysłałeś chociażby jednego smsa na nawet minimalną kwotę a otrzymasz darmowy kod. 

Testowałem to dzisiaj osobiście i wygląda to mniej-więcej tak: 

sms.jpg

(zrzut pochodzi z mojego telefonu)

sms2.jpg

(testowe doładowanie)

FAQ:

Każdy będzie miał ten sam kod? 

Każdy otrzyma UNIKALNY jednorazowy kod. 

Jak wysłałem 10smsów to otrzymam 10 kodów? 

Każdy otrzyma tylko jeden unikalny kod. 

Jak grałem np na thorii i invorii s2 i na obu wysłałem SMSa... otrzymam 2 kody?

Otrzymasz tylko jeden unikalny kod.

Czy będę mógł przekazać ten kod koledze skoro nie będę grał? 

Tak, kod będzie prezentem. Możesz go oddać koledze a Twój kolega śmiało może skorzystać z kilku kodów jeśli otrzyma i od innych.

Na jakim serwerze kod będzie działać?

Kod będzie działał tylko na s1.invoria.pl REWORK czyli na tym w którego jesteś zapowiedzi. 

Co Wy na to? :)

gnvNjpf.png

Opublikowano

Szykujemy dla Was prezent. 

W związku z tym, że ostatnio podpisałem umowę z pewną firmą... mamy dla Was wraz z tą firmą niespodziankę (kosztowną dla mnie ale myślę, że bardzo ciekawą). 

Istnieje możliwość, że każdy z Was otrzyma darmowy kod na SM (każdy kto od 3 lat wspomógł Naszą działalność, bo tylko z tego źródła możemy legalnie pozyskać Wasze numery jako bazę swoich klientów). 
Czyli wystarczy, że grałeś na jakimś serwerze partnerstwa Entergames i wysłałeś chociażby jednego smsa na nawet minimalną kwotę a otrzymasz darmowy kod. 

Testowałem to dzisiaj osobiście i wygląda to mniej-więcej tak: 
sms.jpg
(zrzut pochodzi z mojego telefonu)

sms2.jpg
(testowe doładowanie)

FAQ:
Każdy będzie miał ten sam kod? 
Każdy otrzyma UNIKALNY jednorazowy kod. 

Jak wysłałem 10smsów to otrzymam 10 kodów? 
Każdy otrzyma tylko jeden unikalny kod. 

Jak grałem np na thorii i invorii s2 i na obu wysłałem SMSa... otrzymam 2 kody?
Otrzymasz tylko jeden unikalny kod.

Czy będę mógł przekazać ten kod koledze skoro nie będę grał? 
Tak, kod będzie prezentem. Możesz go oddać koledze a Twój kolega śmiało może skorzystać z kilku kodów jeśli otrzyma i od innych.

Co Wy na to? :)

Wszystko fajnie pięknie a co z osobami które wspomagały serwer na większe kwoty ale przelewami ;)? Wtedy tamte osoby będą trochę poszkodowane przy czym stawiam że takie osoby o wiele bardziej wspomagały serwer niż te który wysłały np. najmniejszą ilość SM

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie a co z osobami które wspomagały serwer na większe kwoty ale przelewami ;)? Wtedy tamte osoby będą trochę poszkodowane przy czym stawiam że takie osoby o wiele bardziej wspomagały serwer niż te który wysłały np. najmniejszą ilość SM

To jedynym sposobem jest pokazanie dowodu wpłaty  dobra wola administracji która będzie musiała siedzieć po 20 godzin żeby rozdać tym wszystkim ludziom którzy na tak wielu serwerach robili przelewy :D SMSy to jedyna możliwość tak naprawdę 

Opublikowano

Te osoby dostawały przy tym znacznie więcej SM przy doładowaniach. 

Z punktu prawnego nie jesteśmy w stanie tego przeprowadzić legalnie. Niestety Wasze emaile nie są weryfikowane przy rejestracji, więc nie możemy przesłać Wam wiadomości a to jedyna droga aby dotrzeć do tych osób. 

( osoby wysyłające przelewy/paypal i tak są zawsze uprzywilejowane bo otrzymują więcej za mniej.. nie sądzę aby były w jakimkolwiek stopniu pokrzywdzone) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Dla mnie to się prawie niczym nie rożni od s2.Pewnie znowu będzie trzeba latać po 50 razy na dungeony. 

Ale zagram zobaczymy 

wolf.gif

Opublikowano

Szkoda ze teraz ludzie nie czerpia radosci z tej gry do ktorej i tak nie ma juz co wcisnac. Ludzie tylko by zmieniali server co tydzien. A ja zagram bo lubie expic i chodzic na dungeony.

Opublikowano

Dla mnie to się prawie niczym nie rożni od s2.Pewnie znowu będzie trzeba latać po 50 razy na dungeony. 

Ale zagram zobaczymy 

a np co jest takie samo ? Bo nawet modele mobów i petów są zmienione :P 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Zbyt dobrze grało mi się na s1 wbiję na pewno ! A widzę na jednej mapce potworki z gry TERA Online xDDD

BUMP

Opublikowano

Fajna sprawa z tym kodem na SM. Może jak dawny gracz otrzyma SMS z wiadomością o kodzie, to zagra na serwie. Chociaż na pd z is będzie :]

Ps : kiedy wyniki konkursu na fb ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...