Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Lepiej by było tak:

Zapowiedzi u ok 10 yt 3k+ sub. ( 1 miesiac )

Seria: Diablo, Wallander, tream ( 2/3 miesiac )

Seria: Darek, Sh4ke, Zabq, Respect, Uzur (3/4 miesiac )

Seria: Malysz ( strata hajsu )

Po co chcecie wykupić Jarka na sam początek? Są wakacje a wy macie dobra reputację i nic stabilnego juz w te wakacje nie ruszy. Więc już na sam start macie ponad 1,5k online z tych zapowiedzi.

Kupicie najlepsza reklame na poczatku to popelnicie blad.

Prawdopodobnie dlatego, że Wallander kończy już z YT i teraz będzie ostatnia seria z prywatnych serwerów. Hooltras sponsorował już wiele serwerów, raczej wie co robi i bardziej zna się na takich rzeczach.

tenor.gif

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ciekawe gdzie gracze pójdą, bo 30 startuje również sss, której zapowiedź ukaże sie tutaj niebawem ;)

Opublikowano

­

No to ciekawe gdzie gracze pójdą, bo 30 startuje również Ti*eria, której zapowiedź ukaże sie tutaj niebawem ;)

To jest temat o Invorii. I Invoria startuje 31. Ludzie pójdą na ten Twój serwer, pograją trochę, stwierdzą, że za trudno i pójdą na inny serwer.

Będzie dzisiaj informacja odnośnie przebiegu bety?

Przy ulepszaniu jest pokazany % na ulepszenie?

tenor.gif

Opublikowano

(tu akurat jedynie ja i Hool jesteśmy w team) oraz cała pomoc będzie odbywała się przez support - a nie masowo na kanale ts gdzie mało kto przez ilość osób otrzymywał pomoc.

Napisałeś tu, że cala pomoc będzie odbywać się przez suport (, że względu na to, że serwer zapowiada się świetnie i na pewno będzie miał dużą liczbę graczy) chciałem zapytać czy jeśli właśnie o pomoc chodzi będziecie się go tak kurczowo trzymać?( w sensie co by się nie działo suport i czekaj do us.ranej śmierci na odp?) Czy w jakiś wyjątkowych wypadkach będzie można się z wami kontaktować na ts/pw /forum itp.?

Każdy uważa że jego sprawa jest wyjątkowa i oczekuje jak najszybszej odpowiedzi:P

Chodziło mi bardziej o sytuacje ktore wymagają jakiejś szybszej reakcji ze strony administracji  a nie o tematy gracz xxx mnie wyzywa itp 

Opublikowano

Napisałeś tu, że cala pomoc będzie odbywać się przez suport (, że względu na to, że serwer zapowiada się świetnie i na pewno będzie miał dużą liczbę graczy) chciałem zapytać czy jeśli właśnie o pomoc chodzi będziecie się go tak kurczowo trzymać?( w sensie co by się nie działo suport i czekaj do us.ranej śmierci na odp?) Czy w jakiś wyjątkowych wypadkach będzie można się z wami kontaktować na ts/pw /forum itp.?

Każdy uważa że jego sprawa jest wyjątkowa i oczekuje jak najszybszej odpowiedzi:P

Opublikowano

­

Prawdopodobnie dlatego, że Wallander kończy już z YT i teraz będzie ostatnia seria z prywatnych serwerów. Hooltras sponsorował już wiele serwerów, raczej wie co robi i bardziej zna się na takich rzeczach.

Nie, nie zna się... Bo zawsze robi wielkie bum na 1-2 miesiące... Najlepszych na początek się nie wystawia..

Opublikowano

Nie, nie zna się... Bo zawsze robi wielkie bum na 1-2 miesiące... Najlepszych na początek się nie wystawia..

A według mnie więcej ludzi przyjdzie na serwer na początku z równymi szansami na wybicie się niż po tych jak, Ty mówisz 2-3miesiącach gdzie już wielu graczy będzie dobrze rozwiniętych

Opublikowano

A według mnie więcej ludzi przyjdzie na serwer na początku z równymi szansami na wybicie się niż po tych jak, Ty mówisz 2-3miesiącach gdzie już wielu graczy będzie dobrze rozwiniętych

W ostatnim też jakoś wole na początku wbić niż z myślą że ludzie się już biją w m1,a ja nie mam nic. Choć i są tego +, bo widząc że jest sporo osób m1 robiących jakieś pvp itd to wiem że będzie z kim to pvp zrobić, a na początkach serwerów to niestety po zrobieniu eq cięzko o pvp:(

Opublikowano

Informacje o pomocy i co trzeba spełnić (np. napisać z e-mail przypisanym do konta lub przypisany e-mail w prosbie o jego zmiane itd) beda na forum po wystartowaniu supporta.

Opublikowano

Szykuje sie z*******y serwerek. Wbijam. Hool jakbys mogl mi napisac czy kupie full isa za 100zl?

ps. Szukam ogarnietych osob +17 do gildii. WYMAGANY TS.

imetin_logo.png

Opublikowano

Widząc tą ,,pompę" serwera to widzę atreje... też miała być reklama, pompa, nowiści itd. a wyszło jak typowy miesięczny serwer:(

Smutne ale prawdziwe:(. Skrywam nadzieje że jednak wypali.

Opublikowano

Widząc tą ,,pompę" serwera to widzę atreje... też miała być reklama, pompa, nowiści itd. a wyszło jak typowy miesięczny serwer:(

Smutne ale prawdziwe:(. Skrywam nadzieje że jednak wypali.

Przeczytaj prezentację i dopiero gadaj. Pierwszy serwer Invorii miał 2 lata. OMG! Kolejny gracz przelatujący prezkę przez obrazki, a nie czytający treści.

Jeżeli znasz Ter**s to patrz ile osób tam gra, ale sama zapowiedź miała ponad 20 lików mniej, a więc widać, że ten serwer może mieć codziennie nawet 4K online.

Opublikowano

Przeczytaj prezentację i dopiero gadaj. Pierwszy serwer Invorii miał 2 lata. OMG! Kolejny gracz przelatujący prezkę przez obrazki, a nie czytający treści.

Uwierz że trochę siedzę w tym temacie i spędziłem trochę czasu na ich serwerach.

Co ma preska do tego co napisałem? Piszę o tym co się dzieje pod preską.

Poczytaj te pozostałe 12 stron.

Opublikowano

3K graczy online na starcie gwarantowane. Musicie tylko zadbać, żeby wystartował bez problemów, bo wtedy widać, że administracja umie sobie poradzić z DDoSami.

Opublikowano

­

3K graczy online na starcie gwarantowane. Musicie tylko zadbać, żeby wystartował bez problemów, bo wtedy widać, że administracja umie sobie poradzić z DDoSami.

Na dwóch poprzednich invoriach hool udowodnił, że ma stabilne serwery, więc lagów nie powinno być ;p

tenor.gif

Opublikowano

Najebane tu tyle tego, ze nie wiadomo za co sie wziac...

To jest CHOLERNY -

Wikidropu tutaj jest, jezeli tak czy jest skonfigurowane?

Tak się wydaje. Grałem na wielu serwerach i mogę wnioskować, że to nie będzie, aż takie trudne. Przynajmniej nie będzie Ci się nudzić.

Polecam serwer!

Opublikowano

tak sobie czytałem i się zastanawiałem czy to nie Atrey'a ale niee to Invoria
Gratuluje ten sam patent <3:ninja:

Macie jakiś plan, na ogarnięcie bety? Bo pamiętam vixę, gdzie wszyscy się lali w m1. Może jakoś zablokujecie tryb Wolny? Żeby bić się można było jedynie podczas PvP.­

Jakieś nagrody za znalezienie bugów będą? (oczywiście nie licząc błędów jak literówka w queście etc.)

Stary na Vixie Hool był technikiem xD
wyobrażasz to sobie? Bo ja to przeżyłem...
Opublikowano

Za krótka prezka- NIE !, za długa prezka- NIE ! to się k***a zastanówcie co chcecie.. " za dużo nawalone" - NIE ! , " przecież tu nic nie ma " - NIE ! , nie no na to patrzeć normalnie nie idzie co niektórzy ludzie piszą, ciągle im coś nie pasuje no ja p******e..

Serwer oczywiście polecam, solidna praca. :)

Opublikowano

Stabilność gwarantowana, profesjonalna administracja. Mam nadzieję że wszystko wypali. Polecam i czekam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...