Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te kody dostanie każdy ale to każdy kto kiedyś wysłał sms? A jak ktoś wysłał z 2 numerów to jak to się ma? I na jaką kwotę one są i na co te sm mogą starczyć?

Start na jaki dzień planowany? ( mam nadzieje że nie sobota)

Opublikowano

Polecam ekipę jak i sam serwer. Grałam na poprzednich wersjach (s1 i s2) i przyznam, że zabawa była przednia. Na pewno zagoszczę. ;)

Życzę powodzenia panowie! (:

large.gif

Opublikowano

Te kody dostanie każdy ale to każdy kto kiedyś wysłał sms? A jak ktoś wysłał z 2 numerów to jak to się ma? I na jaką kwotę one są i na co te sm mogą starczyć?

Start na jaki dzień planowany? ( mam nadzieje że nie sobota)

Tak, dostanie każdy kto w przeciągu ostatniego roku wysłał SMS na jakikolwiek serwer entergames.

Jeśli ktoś wysłał z swojego telefonu i np ojca... to smsa otrzyma na telefon swój i ojca.  

Kwoty jeszcze nie znamy... ale na pewno na coś będzie jak np na PDka, monetka itd.. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Tak, dostanie każdy kto w przeciągu ostatniego roku wysłał SMS na jakikolwiek serwer entergames.

Jeśli ktoś wysłał z swojego telefonu i np ojca... to smsa otrzyma na telefon swój i ojca.  

Kwoty jeszcze nie znamy... ale na pewno na coś będzie jak np na PDka, monetka itd.. 

Już widzę jak czyjaś matka dostaje SMS'a z czymś takim i syn/córka ma przypał xD

@aw na trutę 15 skrzynek ripa?

­

tenor.gif

Opublikowano

Na pewno zawitam ;). Wiadomo kiedy start ? . Jezeli sie nie wyrobicie , odrazu napiszcie zeby potem nie bylo zadnch spin . :)

Powodzenia

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Nie przewidujemy zadnych opóźnień. Start bedzie 31 lipca a beta 24 lub 25 lipca do startu (czy bedzie 24 czy 25 lipca podamy jutro wieczorem).

Opublikowano

Jesli to prawda ze w admiistracji sa tylko array i hool to jak najbardziej polecam, moze wreszcie postawicie cos na naprawde dlugo. (no offense freshu)

Szkoda ze poszliscie na latwizne z itemshopem, jestem pewien ze da sie stworzyc item shop ktory da wystarczajacy zarobek zeby utrzymac maszyne a i zeby na wyplate dla was starczylo ale przy tym moglby nie miec az tak duzego impaktu na rozgrywke jak to ma miejsce na wszystkich serverach i bedzie mialo na waszym. Da sie tylko trzeba poswiecic na to dłuższą chwile.

Pare pytan.
Dalej wspolpracujecie z zlodziejami aka hakerami aka piratami internetowymi or w/e ?
Bonusy w itemkach, epikach, biologach itd byly balansowane / zliczane i sprawdzane czy dodaliscie jak poprostu ot tak i zobaczycie jak wyjdzie w praniu?
Wiecie ze majac w teamie 2 osoby nie ogarniecie wszystkiego? Kontakt z graczami, czytanie supportu, odpowiadanie na pytanie, rozwiazywanie problemow, prowadzenie servera itd

rYD9JSA.png

Opublikowano

Jesli to prawda ze w admiistracji sa tylko array i hool to jak najbardziej polecam, moze wreszcie postawicie cos na naprawde dlugo. (no offense freshu)

Szkoda ze poszliscie na latwizne z itemshopem, jestem pewien ze da sie stworzyc item shop ktory da wystarczajacy zarobek zeby utrzymac maszyne a i zeby na wyplate dla was starczylo ale przy tym moglby nie miec az tak duzego impaktu na rozgrywke jak to ma miejsce na wszystkich serverach i bedzie mialo na waszym. Da sie tylko trzeba poswiecic na to dłuższą chwile.

Pare pytan.

Dalej wspolpracujecie z zlodziejami aka hakerami aka piratami internetowymi or w/e ?

Bonusy w itemkach, epikach, biologach itd byly balansowane / zliczane i sprawdzane czy dodaliscie jak poprostu ot tak i zobaczycie jak wyjdzie w praniu?

Wiecie ze majac w teamie 2 osoby nie ogarniecie wszystkiego? Kontakt z graczami, czytanie supportu, odpowiadanie na pytanie, rozwiazywanie problemow, prowadzenie servera itd

Pewnie chodzi Ci o A.t.r.e.y.e... To ja z Nimi współpracuje... tzn ja jako firma (entergames). 

Było wszystko testowane. Ponadto sugerowaliśmy się dosyć dużym doświadczeniem, więc to było bezproblemowe. 

Postanowiliśmy postawić na metody z wszystkich dużych gier... jak WOT, global, tera itd... Czyli... tylko support... masz problem... na support... okradziono Cie... na support... nie możesz się zalogować.... na support... nie dotarł Ci sms... na support...  miesiączka Ci się spóźnia... na support itd... w związku z tym... nie będzie to stanowiło zbyt dużego problemu bo będziemy załatwiać sobie zgłoszenia na spokojnie a nie, że staramy sie pomóc na TSie... i nagle 5 nowych osób coś chce i im się śpieszy. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

A tak się zapieraliście ręcami i nogiema, że nie "zamknięcie" S1 a tu prosz, przez "zamknięcie" mam na myśli zrobienie go on nowa dlatego cudzysłów, stara S1 podobała mi się najbardziej, brakowało mi w niej tylko tego, że nie stała na src.

W podpowiedziach na dole widzę temat o S2 a w nim taki oto ss: http://www23.zippyshare.com/i/cPLtZnJc/17472/mpcforum.png, czyli S2 podzieliła los S1 ale dużo dużo szybciej.

Obyście tylko na Reworku nie zafundowali graczom powtórki z rozrywki i serwer będzie GIT a nóż może przebije starą S1 i S2? Powodzenia.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na bete kazdy może wbić? Czy client będzie taki sam a później na start będzie łatka dodana(jak na s2) czy od nowa trzeba będzie pobierać całego?

Opublikowano

co za duzo to nie zdrowo nie polecam i nie powodzenia znajac zycie bedzie jeszcze next invoria czy tam cos innego.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na hoola wszystkie serwery z wyjątkiem jednego były stabilne i cieszyły się dużą ilością graczy. Teraz mam nadzieję, że będzie tak samo. Takie pytanie do administracji jest możliwość wchodzenia na dungeony "solo"?

Opublikowano

Takie pytanie do administracji jest możliwość wchodzenia na dungeony "solo"?

Dołączam się. Na takim typie serwera najgorszym pomysłem jest pt do dunga. Po co się z kimś dzielić skoro samemu da się rade, a expienie 2giej postaci tylko na dungi to lipne rozwiązanie. Na s2 niestety wpadli na to najgorsze rozwiązanie...

Opublikowano

NA kiedy dokladniej planujecie dodać clienta i czy już wiadomo dokładny termin startu bety?

Będzie wieczorem informacja tak samo to czy beta będzie 24 czy 25.

Opublikowano

Jeżeli serwer S1 już nie działa to chyba możecie usunąć go z poddziału na stronie głównej, a także forum. Zrobić od razu pełną stronę główną bez tej nazwy: S2, a także zresetować forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...