Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co?.

Jak na razie nie wykryłem żadnych poważnych błędów zobaczymy jak dalej.

Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi ;) Ale nieważne, fapajcie sobie do tych zdjęć piwniczanie czy cokolwiek chcecie róbcie, elo  xD

vlRm1nY.png

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi ;) Ale nieważne, fapajcie sobie do tych zdjęć piwniczanie czy cokolwiek chcecie róbcie, elo  xD

Niech dzieci się jarają.. Sami swoich pryszczatych mord nie sfotografują.

Opublikowano

co?.

hahahahhahahahahahhahaha

Ale mnie rozśmieszyłeś  xD  xD  xD  o Stary  <3

PS: sensacja... moje zdjęcie  xD  xD  xD  jak ktoś chce niech sobie wstuka Hool w wyszukiwanie na fb a mnie znajdzie... albo niech wejdzie na grupe darkowe swiaty... tam często coś wklejam  xD  Zabawne  xD  xD

gnvNjpf.png

Opublikowano

co?.

Hahahhahahahahahhahahhaha :D Ty na oczy nie widziałeś plików invorii XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

@Qarth zwiększ % na drop Różowego Kryształu (ulepszacz na broń na 52lvl), bo potrzeba ich 3, a 1 dropnął po ubiciu 20 metków dopiero... (10 z rękawiczką i 10 bez).

tenor.gif

Opublikowano

Zawiodlem sie na grafica to nie invoria to A treya

idziemy zz duchem czasu... poprawilismy grafike jak at, terios i masa innych serwerów ... poprawa tekstur nie oznacza zgapianie od kogoś. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

idziemy zz duchem czasu... poprawilismy grafike jak at, terios i masa innych serwerów ... poprawa tekstur nie oznacza zgapianie od kogoś. 

Nie chodzi o zgapianie od kogos niczego tylko ze na s1 byla zdecydowanie lepsza grafika co teraz ale to moze tylko ja tak uwazam;v

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Ale w kierunku optymalizacji clienta c***a zrobiliście :)

Opublikowano

Ale w kierunku optymalizacji clienta c***a zrobiliście :)

Eeeeee zobacz wielkosc tego klienta... 900mb spakowany ... Tyle to ma czesc clientow hardow, ktore nie maja nowych map, mobow, mountow, broni, zbroi itd...

Jak ktoś sie nie zna to niech nie wypowiada sie na dany temat bo nie dosc ze to... Dziwne... To jeszcze odpisuje na posty bezsensowne tracac czas.

gnvNjpf.png

Opublikowano

@Qarth zwiększ % na drop Różowego Kryształu (ulepszacz na broń na 52lvl), bo potrzeba ich 3, a 1 dropnął po ubiciu 20 metków dopiero... (10 z rękawiczką i 10 bez).

Może je też łatwo zdobyć z loterii u Mędrca.

Opublikowano

Byście zrobili nowe forum,albo bynajmniej zresetowali.

Obawiam się ze będzie tutaj taka sama monotonność gry jak na s2  :unsure:

wolf.gif

Opublikowano

Byście zrobili nowe forum,albo bynajmniej zresetowali.

Obawiam się ze będzie tutaj taka sama monotonność gry jak na s2  :unsure:

monotonność ? to nie wiem czego oczekujesz od metina i od serwerów prywatnych... grało 3,5k na s2 i nie słyszeliśmy aby ktoś mówił o monotonności... każdy chwalił grę... (oprócz yeraka ale to już poprawiliśmy na s2 jak i tutaj tego nie bedzie)  

co do grafik... to kwestia gustu :) 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Eeeeee zobacz wielkosc tego klienta... 900mb spakowany ... Tyle to ma czesc clientow hardow, ktore nie maja nowych map, mobow, mountow, broni, zbroi itd...

Jak ktoś sie nie zna to niech nie wypowiada sie na dany temat bo nie dosc ze to... Dziwne... To jeszcze odpisuje na posty bezsensowne tracac czas.

Ty chyba nie kumasz o co biega ^^ Ale zobaczysz na officialu.coś.. co zle robicie przez te 3 lata. ;)

Opublikowano

Może je też łatwo zdobyć z loterii u Mędrca.

Co do loterii, to biletów nie na dropisz dużo do 50-60 lvl. Jak expiłem to miałem 5 szt od 1lvl do 60. Poszedłem zalosować  i 0 rózowego kryształu.  Później te bilety już nie są potrzebne, bo nic ciekawego nie ma tam do wygrania. Można byłoby dodać jakiś kostium do expa, fryza jako jedną z głównych nagród.

Tworzenie rubinów- ciekawe rozwiązanie. Myślę, że kolorowe perły będą mieć swoją wartość. Na s1 np fioletowe, granatowe perły nie były nic warte. Tutaj będzie się tworzyć z nich rubiny. Ułatwi to ludziom ulepszanie.

Jakie bony działają na expowiska 95 + ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...