Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak sobie czytałem i się zastanawiałem czy to nie Atrey'a ale niee to Invoria

Gratuluje ten sam patent <3:ninja:

Stary na Vixie Hool był technikiem xD

wyobrażasz to sobie? Bo ja to przeżyłem...

Wiem, że był, dlatego nie chcę, żeby było tu tak samo. Też tam byłem, z 700 typa na becie, w tym 650 się lało w m1...

@Hool (New acc) jak będzie płacić się PSC w IS to się dostanie tyle samo SM co PayPal'em, przelewem, czy trochę mniej?

tenor.gif

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, że był, dlatego nie chcę, żeby było tu tak samo. Też tam byłem, z 700 typa na becie, w tym 650 się lało w m1...

@Hool (New acc) jak będzie płacić się PSC w IS to się dostanie tyle samo SM co PayPal'em, przelewem, czy trochę mniej?

z Ciekawości... co zrobiłem źle na vixie bo sobie nie przypominam... zrobiłem wszystko co chcieli BC i MP + serwer był w pełni stabilny przy każdej ilości online. 

Raczej mogę się tym projektem pochwalić bo jako chyba pierwszy ruszył bez najmniejszych problemów i nie padł od ataków ani razu. 

Co do tego dlaczego został wyłączony... tam było kilka czynników ale nie chce poruszać ponownie tego samego tematu. 

Za PSC będzie trochę mniej niż za przelewy/paypal... około 85% kwoty przelewu. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

­

z Ciekawości... co zrobiłem źle na vixie bo sobie nie przypominam... zrobiłem wszystko co chcieli BC i MP + serwer był w pełni stabilny przy każdej ilości online. 

Raczej mogę się tym projektem pochwalić bo jako chyba pierwszy ruszył bez najmniejszych problemów i nie padł od ataków ani razu. 

Co do tego dlaczego został wyłączony... tam było kilka czynników ale nie chce poruszać ponownie tego samego tematu. 

Za PSC będzie trochę mniej niż za przelewy/paypal... około 85% kwoty przelewu. 

Mi to bardziej chodziło o betę, gdzie prawie wszyscy brali od razu lvl największy jaki się dało, eq, skille i się nawalali zamiast testować ;x Więc mam nadzieję, że tu nie będzie tak, że całe m1 się bije.

tenor.gif

Opublikowano

­

Mi to bardziej chodziło o betę, gdzie prawie wszyscy brali od razu lvl największy jaki się dało, eq, skille i się nawalali zamiast testować ;x Więc mam nadzieję, że tu nie będzie tak, że całe m1 się bije.

No racja ale tam nie było bugów praktycznie oprócz jednego bezsensownego którego poprawiliśmy 5minut po starcie. 

Pamiętam, że na starcie chciałem przetestować głównie nową konfiguracje maszyny... chodziło mi aby jak najwięcej osób wbiło w jednej chwili i to na tej samej mapie najlepiej. Tamta bete sprawdziła to co chciałem, więc uważam ją za udaną. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

­

Na invoria s2 też się tylko i wyłącznie biliśmy a bugów wielu nie było ;)

Opublikowano

,,moc" postaci bardziej zbliżona do s1 czy s2? :)

Jak z balansem postaci?

Powtarzamy jeszcze raz... postacie będziemy balansowac na becie wraz z graczami... bedziemy sprawdzać z all bonami z misji/roskami itd 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Powtarzamy jeszcze raz... postacie będziemy balansowac na becie wraz z graczami... bedziemy sprawdzać z all bonami z misji/roskami itd 

Tylko proszę zróbcie tak aby klasy pod exp nie były topowe w pvp. Bo widząc na niektórych serwerach że wp/body płacze że mental ich kładzie no to ciśnienie się podnosi:D

Co do samego serwera:

Czy wbijając 55lv będzie mnie stać na kupno wszystkich dopalaczy? Rosy ataki dłonie itd? Czy przed 55lv będzie mnie stać na atak boga dłonie?

Czy bronie 60lv będą miały wbudowane śr jak to było na atreja?

Opublikowano

­

Tylko proszę zróbcie tak aby klasy pod exp nie były topowe w pvp. Bo widząc na niektórych serwerach że wp/body płacze że mental ich kładzie no to ciśnienie się podnosi:D

Co do samego serwera:

Czy wbijając 55lv będzie mnie stać na kupno wszystkich dopalaczy? Rosy ataki dłonie itd? Czy przed 55lv będzie mnie stać na atak boga dłonie?

Czy bronie 60lv będą miały wbudowane śr jak to było na atreja?

Co do drugiego pytania - tu masz opisane bronie exp, to nie atreja, tylko invoria ;)

miecz_52.png2r_52.pngwachlarz_52.png

dzwon_52.pngluc_52.pngnoz_52.png

Są to pierwsze możliwe do zdobycia bronie do expa na 52 poziom. Tworzy się je z broni na 30lv. Wymagany jest 2x Różowy kryształ roz_52.png - można go otrzymać z metinów 5-75 i skrzyń bossów.

tenor.gif

Opublikowano

Podajcie link do strony serwera

Czytaj zapowiedź, leniu..

Miło że Wallander wraz z Sh4ke się pojawią, mają bardzo dobry wpływ na graczy i przede wszystkim miło się ich ogląda.

Opublikowano

Jak już temat broni exp popatrzyłem dokładniej w preskę i trochę lipą żę broń 175lv do expa nie przerabia się z poprzedniej tylko trzeba dropnąć nową i mixować od nowa:(. Nie lepiej by zamiast broni leciały ulepki z owej szkaty do przerobienia, a nie sama broń? Dla mnie wydaje się to lepsze rozwiązanie niż mixowanie kolejnej broni:( Uważam że sporej ilość graczy by to bardziej odpowiadało:)

Bo mixowanie 3 broni do expa to niezbyt fajne, a do tego dochodzi to że są śr większe niż 60 i ten ból jak się zrobi broń 95lv z śr 60+, a tu trzeba kolejną bonowac:<

Co do zbrojki exp to taka sama szansa jak na s2? Tak to lipa bo jednemu z pierwszej szkaty drugiemu ze 100 nic:(

KD+ ile max bo coś nie widzę w presce:(

Opublikowano

Jak już temat broni exp popatrzyłem dokładniej w preskę i trochę lipą żę broń 175lv do expa nie przerabia się z poprzedniej tylko trzeba dropnąć nową i mixować od nowa:(. Nie lepiej by zamiast broni leciały ulepki z owej szkaty do przerobienia, a nie sama broń? Dla mnie wydaje się to lepsze rozwiązanie niż mixowanie kolejnej broni:( Uważam że sporej ilość graczy by to bardziej odpowiadało:)

Bo mixowanie 3 broni do expa to niezbyt fajne, a do tego dochodzi to że są śr większe niż 60 i ten ból jak się zrobi broń 95lv z śr 60+, a tu trzeba kolejną bonowac:<

Co do zbrojki exp to taka sama szansa jak na s2? Tak to lipa bo jednemu z pierwszej szkaty drugiemu ze 100 nic:(

KD+ ile max bo coś nie widzę w presce:(

Nie. Tak było na starym s1 i dropienie ich nadawało swojego rodziaju klimat a kd są +5.

Opublikowano

Informacja dot. Bety - Opis szczegółowy

Start Bety: 20:00 dnia dzisiejszego

Zakończenie bety: 31 Lipca (dzień startu).

Przebieg bety:

Na początku każdy bedzie miał do wyboru 1 poziom/75 lub 130. Otrzymacie razem z wyborem odpowiednie eq do expa z bonami do expa i przepustki na dane levele (dungeony)

Razem z trwaniem bety będziemy dodawali dodatkowe poziomy do testowania (+ przedmioty wymagane do tego)

Co chcemy zebyście testowali:

- Dungeony

- Misje fabularne (i inne)

- System ulepszeń (czy wszystko można ulepszać etc)

- Systemy: Zielarstwo/Alchemia/Mroczna Magia etc

- Ogólnie wszystkie pozostałe możliwe błędy (typu brak dropu itd)

- Wszystko co możecie znaleźć (ale głównie te wymienione)

Czego jeszcze nie ma i nie należy na to zwracać uwagi:

- Balans klas (będzie dopiero podczas bety ustalony)

- Nie ma wszystkich misji pobocznych (aktualnie sa wszystkie misje fabularne i wieksza część misji typu "polowania" pozostałe misje poboczne etc zostana dodane podczas bety)

Gdzie zgłaszać błędy?

Najlepiej robić to na naszym forum w dziale z błędami bety:

http://forum.invoria.pl/forum/116-invoria-s1-beta/

Można również to zrobić w grze pisząć do aktywnego administratora gry.

Co z Clientem? 

Będzie okolo godziny 17:00 

Nie bedzie aktualnie działał - o godzinie 20:00 zostanie udostepniona łatka do patchera i wrzucona na hosting (do wyboru)

Co rejestracją?

Będzie koło godziny 17:00 razem z stroną

Zapraszamy również na naszego ts: ts.entergames.pl

Opublikowano

Dla beta testerów jest jakaś nagroda ?? 

Może lepiej jakiś ts i tam zgłaszać błędy :P ­

Nagrodą jest przyjemniejsza gra na serwerze bez bugów :)

Opublikowano

Oficjalny client serwera

1. Nasz Hosting:

http://cdn.invoria.pl/

2. Mega.co.nz:

https://mega.co.nz/#!sk4hmQ4J!tC3_P2jZu7a5fVtsT3armtAc-3s3QSVmwvYvKb_WrJ4

Przed 20 pojawi się łatka w patcherze (aktualnie wam nie zadziała) lub w rar na hostingu by móc odpalić clienta.

Strona

http://www.mpcforum.pl/s/bfc0794]https://invoria.pl/

Jeśli zarejestrujecie się teraz konta po becie wam zostaną - oczywiście bez postaci/przedmiotów itd.

Beta rozpocznie się o godzinie 20:00 - dyskusję o becie możecie prowadzić na naszym forum jak i również zgłaszać tam błędy z bety:

http://forum.invoria.pl/forum/116-invoria-s1-beta/

kontakt z Administracją będziecie podczas bety mieć również na ts:
ts.entergames.pl

Na oficjalnym starcie pomoc bedziecie mogli otrzymać na supporcie który jeszcze nie jest gotowy.

Opublikowano

Ta sama strona to samo forum c*****o... Siedząc na forum chciałbym je dzielić z ludzmi z s1 a nie ze zwierzętami z s2...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...