Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg mnie serwer na max miesiac :) pozniej sie juz znudzi totalnie latanie na te dungeony .. (gralem na s2) i bylo spoko do czasu gdy zaczeli zmieniac wszystko :)
dungeony sa dlugie a nagrody lipne ;/ zeby leciec na dungeon musisz ubic metka (w dzien jak jest duzo os to ciezko ogarnac)
przykladowo nieb smierc na ktora latalem jak ...... (dropila z jej szkaty zbr do expa wiec stwierdzilem ze warto ..)
mam jeszcze stare ss po otwarciu 40 szkat (jeden dung zajmowal mi 25min przed ulatwieniem .. pozniej zmniejszyli hp metkow i bosow wiec w 15 min mozna bylo sie wyrobic gdyby nie pieczatki...)

59101807678511628547.jpg

17321963651208213837.jpg

to nie byl moj pierwszy raz jak otwieralem szkaty (ogolnie otwarlem okolo 200 szkat i tylko jedna zbr do expa ... na ninje..)

bylo wiecej dungeonow ktore robilo sie czasami nawet po 40 min a drop nic lepszy (dla os ktore nie graly to oplacalnym dropem byla sama szkata, medalion smierci, truta lub zbr do expa)

bardzo denerwujace bylo rowniez ulepszanie itemkow ...
przykladowo aby ulepszyc jeden itemek z +6 na +7 potrzebne byly 3 ulepszacze X i 2 ulepszacze Y (nie pamietam nazw X i Y) lecialy po jednym z metka i to nie zawsze nawet z rekawica ..
wiec po ubiciu metkow mamy jeden ulepszacz ale nie mamy drugiego (drugi lecial z dungeonu na odpowiednim lvl rowniez pojedynczo) (byl maly % na ulepszenie)

moze odbieglem troche od tematu, mozliwe tez ze zmienili to aczkolwiek wiem jak wbijalo sie lvl i jak to wszystko sie odbywalo ;/
niestety ale jesli sie nie poswieci po minimum 7h dziennie + nocki na drop to nic sie tu nie osiagnie ... (bez is cieeeeezkooooo)

powodzenia w testach i w pozniejszym starcie :)

@down
napisalem ,,mozliwe ze zmienili to..." :)
dla mnie invoria to jest invoria :) wiem jak sie gralo, wiem tez ile czasu nalezy poswiecic na wbicie lvl i zrobienie eq :)
mozliwe ze ,,nowa invoria" bedzie lepsza:) anyway powodzenia

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wg mnie serwer na max miesiac :) pozniej sie juz znudzi totalnie latanie na te dungeony .. (gralem na s2) i bylo spoko do czasu gdy zaczeli zmieniac wszystko :)

dungeony sa dlugie a nagrody lipne ;/ zeby leciec na dungeon musisz ubic metka (w dzien jak jest duzo os to ciezko ogarnac)

przykladowo nieb smierc na ktora latalem jak ...... (dropila z jej szkaty zbr do expa wiec stwierdzilem ze warto ..)

mam jeszcze stare ss po otwarciu 40 szkat (jeden dung zajmowal mi 25min przed ulatwieniem .. pozniej zmniejszyli hp metkow i bosow wiec w 15 min mozna bylo sie wyrobic gdyby nie pieczatki...)

59101807678511628547.jpg

17321963651208213837.jpg

to nie byl moj pierwszy raz jak otwieralem szkaty (ogolnie otwarlem okolo 200 szkat i tylko jedna zbr do expa ... na ninje..)

bylo wiecej dungeonow ktore robilo sie czasami nawet po 40 min a drop nic lepszy (dla os ktore nie graly to oplacalnym dropem byla sama szkata, medalion smierci, truta lub zbr do expa)

przykladowo aby ulepszyc jeden itemek z +6 na +7 potrzebne byly 3 ulepszacze X i 2 ulepszacze Y (nie pamietam nazw X i Y) lecialy po jednym z metka i to nie zawsze nawet z rekawica ..

wiec po ubiciu metkow mamy jeden ulepszacz ale nie mamy drugiego (drugi lecial z dungeonu na odpowiednim lvl rowniez pojedynczo) (byl maly % na ulepszenie)

moze odbieglem troche od tematu, mozliwe tez ze zmienili to aczkolwiek wiem jak wbijalo sie lvl i jak to wszystko sie odbywalo ;/

niestety ale jesli sie nie poswieci po minimum 7h dziennie + nocki na drop to nic sie tu nie osiagnie ... (bez is cieeeeezkooooo)

ale ten serwer nie ma nic wspolnego s2 (inny system ulepszeń/drop/dungeony/misje etc) wiec tutaj porównanie nie ma sensu. To jest nowe s1 a nie s2.

Opublikowano

59101807678511628547.jpg

17321963651208213837.jpg

@down

napisalem ,,mozliwe ze zmienili to..." :)

dla mnie invoria to jest invoria :) wiem jak sie gralo, wiem tez ile czasu nalezy poswiecic na wbicie lvl i zrobienie eq :)

mozliwe ze ,,nowa invoria" bedzie lepsza:) anyway powodzenia

zależy od szczęścia z tymi zbrojami :)  grając na s2 z 5 szkat poleciała mi zbrojka exp :) 

83314514828939058335.png

Opublikowano

A mi sie tam s2 podobał (na s1 nie grałem) i jeśli chodzi  o rozgrywke jak i o pomoc administracji przy przekazywaniu konta.

Już chyba dwie osoby wspominały o sklepach offline, mam nadzieje, że ich nie wprowadzicie bo to by sprawiło, że m1 gdzie zazwyczaj chodzi ise powalczyć stałyby sie jednym wielkim lagiem

Opublikowano

Aktualnie nie planujemy ich dodawać. (tzn. shopow offline)

Beda dalej takie dlugie dungi jak kiedys na s1? np taki jak eroth?

opisy dungeonow masz w prezentacji.

Opublikowano

Serwer - połączenie Atr*eya + Invo ; ) Do tego Array/Quarel/pies go zwał i jego stado i reszta czyli przewiduję kolejny niewypał, bo za pewne za kilka dni S2 zostanie "reworkowane" bo chyba nikt już tam nie gra... ;p 

Zamiast pracować nad serwami, siedzieli i PARTNEROWALI na Atre*ya pod DT z Naidem i resztą głupków dostając pewnie "gratisy" ;p Partnerzy :P :D 

IS na 30 dni, syf jak na S2, milion razy dung żeby jeden item wyklepać - nie dzięki, kolejny kotlet Invorii - na pewno ominę go z daleka :) Bo Na gadaniu i zapewnianiu tutaj tylko się skończy i będzie "Pojechał do Polski i nie ma go " "We Francji nie ma prądu", "Komp mu się zrypał"... 

Do tego kto wie co w IS, i ile bez ISu będzie opłacało się robić i grać ;p Zero pomysłu, a nawalone wszystkiego jak węgla w kopalni ;D Dziękuję , dobranoc ;) 

Nie powodzenia, i nie zagram na pewno :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Aktualnie nie planujemy ich dodawać. (tzn. shopow offline)

opisy dungeonow masz w prezentacji.

Nie chcę się wtrącać czy coś ale z własnego doświadczenia wiem że dungi powinny zajmować max 3-5 minut. Wtedy gra się naprawdę przyjemnie. Opis jest, nie wiem ile czasowo one zajmują ale postarajcie się zrobić żeby najtrudniejszy dung był do zrobienia w 5-7 minut z fajką w ręku ;)

Opublikowano

Dungi nie są trudne nawet katakumby które zazwyczaj przechodzi się długo tutaj są bardzo szybkie.

Opublikowano

Serwer - połączenie Atr*eya + Invo ; ) Do tego Array/Quarel/pies go zwał i jego stado i reszta czyli przewiduję kolejny niewypał, bo za pewne za kilka dni S2 zostanie "reworkowane" bo chyba nikt już tam nie gra... ;p 

Zamiast pracować nad serwami, siedzieli i PARTNEROWALI na Atre*ya pod DT z Naidem i resztą głupków dostając pewnie "gratisy" ;p Partnerzy :P :D

IS na 30 dni, syf jak na S2, milion razy dung żeby jeden item wyklepać - nie dzięki, kolejny kotlet Invorii - na pewno ominę go z daleka :) Bo Na gadaniu i zapewnianiu tutaj tylko się skończy i będzie "Pojechał do Polski i nie ma go " "We Francji nie ma prądu", "Komp mu się zrypał"... 

Do tego kto wie co w IS, i ile bez ISu będzie opłacało się robić i grać ;p Zero pomysłu, a nawalone wszystkiego jak węgla w kopalni ;D Dziękuję , dobranoc ;)

Nie powodzenia, i nie zagram na pewno :)

Pisał już mangozjebie że s2 nie ma nic wspólnego z s1....

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Pisał już mangozjebie że s2 nie ma nic wspólnego z s1....

Ta mógł se pisać że jest synem papieża :) To jest Array/Quarell i jego nie-boska ekipa :) Jemu wierzyć - lepiej cyganowi :D:D:D Nic w spólnego - a na prezce już widzę ksero z Atre*ya :) Więc lać wode - w kiblu se lej ;)  A nie mnie ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ta mógł se pisać że jest synem papieża :) To jest Array/Quarell i jego nie-boska ekipa :) Jemu wierzyć - lepiej cyganowi :D:D:D Nic w spólnego - a na prezce już widzę ksero z Atre*ya :) Więc lać wode - w kiblu se lej ;)  A nie mnie ;)

Naid pewnie im dal co nieco bo wkoncu Atre*ya jest sponsorowana tez przez hooltrasa

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

masz problemy kolego. Polecam się wziąć za siebie. 

@Paciula Dung na 3-5 min? w tyle to sięczasem bossa zabija tylko :P 

@_KizioRCK_ no oczywiście... nie każdy Kizior jest Tobą i gra na własnych serwerach  xD  nie mierz ludzi swoją miarą. 

@Hequito^^ dzięki za konstruktywną opinię i szanuję twoje zdanie... Niestety każdemu się nie dogodzi.. część osób uznała, że jest za łatwo.. część, że za trudno... każdy ma swój gust. Nie zapominaj jednak, że s1 nie ma nic wspólnego techniczni/konstrukcyjnie z aktualnym "reworkiem"

gnvNjpf.png

Opublikowano

Naid pewnie im dal co nieco bo wkoncu Atre*ya jest sponsorowana tez przez hooltrasa

Nic nie dał nam Naid ani nie ma tu nic z atreyi. Wszystkie nowe modele npc/mobow/mountow/petów sam exportowałem.

ps. jeśli ktoś nie umie czytać zapowiedzi - to w team jestem jedynie ja i Hooltras.

Zapraszamy też do konkursu na naszym fanpage /invoria można wygrać SM przed startem.

Opublikowano

Masa na nowych mapach... wszystkie natomiast... zrobione od 0 (questy), więc każdy dung jest nowy. 

spokojnie... wiemy co robimy i jesteśmy doświadczoną ekipą. Na s2 nie mieliście nawet laga a nie wyobrażacie sobie jakie ataki DDoS tam były (grało 3,5k online) :P

PS: czytając część Waszych komów... zaczynam myśleć jak popuś... 

Ludzie... jakbyśmy zmienili nazwę serwera i nicki w teamie to byście orgazmu dostawali jak przy serwerze na A i T gdzie gra lub grało ponad 2-3k osób. Doceńcie Naszą uczciwość i to, że zmieniliśmy praktycznie wszystko, więc równie dobrze mogliśmy nazwać go nową nazwą i zmienić nicki. 

Co do stabilności/czasu działania... graliście i podniecaliście się serwerem na A... tymczasem tamten team nie pomagam Wam nawet tygodnia a utracił liczbę graczy w 4tygodnie... Zestawcie Nas z innymi ekipami i oceńcie obiektywnie... Jakie mieliście kłopoty z stabilnością na s2? Nie pamiętam aby padł chociażby raz lub aby Was chociażby wywaliło z gry na 5 minut przez ataki. 

Nie pomogłem komuś na TS? pomagałem każdemu i to w sprawach na które powinienem mieć wyjebane... typu kradzieże Waszych kont... potrafiłem siedzieć 1h nad jednym okradzionym kontem (ponieważ mam navicat lite i schodziło mi dużo dłużej z wyszukaniem)...  

OJ Hool, akurat pamiętam jak na s2 padł serwer przez ddosa na początku i poznikały ludziom itemki, które ulepszali . Data tego zdarzenia 2015.01.06 godz około 18;15, bo zrobiłem ss paru itemków które ulepszałem. Po cofce nie miałem mieczyka, ani ulepów, które poszły na ulepszanie. Powiem tylko tyle. Nikomu nie zwróciliście wtedy eq lub ulepków(Nawet tym co mieli ss)

0106_181333.jpg

0106_181342.jpg

SS z licznika na s1 :D

online2.png

Mam nadzieję, że nie będą się bugowały nagrody za misje( Nie którzy nie otrzymywali bonusów, a inni mieli np o 100 ludzi wiecej)

Opublikowano

@Petros1234 to z s1 to GZ screena... zawsze miło popatrzeć i powspominać. 

co do s2 to miała taka akcja 1x miejsce. Cofka była o 30minut... spowodowane to było tym... że baza Nam się zapchała stąd brak Itemków i stąd nie mogliśmy ich Wam przywrócić... niestety jesteśmy tylko ludźmi i czasem o czymś się zapomni. Na szczęście byliśmy w domu i szybko zareagowaliśmy  :)

gnvNjpf.png

Opublikowano

Bonusy za misje są tutaj jedynie za biologa/bestiarza i nie ma możliwości by się zbugowały.

Opublikowano

Zmieńcie wygląd zbroi do expa na jakieś fajniejsze. Co do serwera tak jak pisałem fajny i jak będę miał czas to zagram w 100%. 

Opublikowano

masz problemy kolego. Polecam się wziąć za siebie. 

Haha śmiechłem ;D Bo ktoś stwierdził fakty ?? ;) Już wystarczająco pokazaliście "klasy" z waszymi serwerami :) Teraz mydlicie oczy czymś co jest po prostu sklejką nie mającą ni rąk ni nóg ;) Połączeniem wszystkich waszych niewypałów , i porażek :) Więc za siebie weź się ty ;) Bo chwalenie się nazwą, i tym że TY tam jesteś , i cała reszta przywodzi na myśl tylko jedno - super start i off po kilku dniach , albo kolejne zamknięcie , i S3, S4... :) Do tego Array który i tak nic nie będzie robił i tak ;) Jak zawsze :) Albo wprowadzi durny update jak na S2 i papa ;) Tyle było serwa :D :P 

A hajs za IS i tak się będzie zgadzał :D:D Jak zawsze na waszych serwach ;) Więc nic nie znacząco nazwo nad drugim kontem ( po permie na pierwszych ;p ) sam masz problemy :) Skoro potrafisz tylko ssać hajs z ludzi, zamykać serw, otwierać inny i tak w kółeczko ;)

Nie polecam ;) Padnie jak reszta, kiedy tylko się nachapią za 30 dniowe itemy z ISu , i jak ludzie zaczną mieć dość robienia ciągle durnych dungów po kilkaset razy ;)

P.S - kiedy S4 ?? 

7812818616.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie dotyczące sklepów offline. Czy będą takie?

Bylo już to pytanie - aktualnie nie planujemy.

Opublikowano

bardzo ładna, interesująca zapowiedź, oczywiście zagoszczę ;)

Opublikowano

Haha śmiechłem ;D Bo ktoś stwierdził fakty ?? ;) Już wystarczająco pokazaliście "klasy" z waszymi serwerami :) Teraz mydlicie oczy czymś co jest po prostu sklejką nie mającą ni rąk ni nóg ;) Połączeniem wszystkich waszych niewypałów , i porażek :) Więc za siebie weź się ty ;) Bo chwalenie się nazwą, i tym że TY tam jesteś , i cała reszta przywodzi na myśl tylko jedno - super start i off po kilku dniach , albo kolejne zamknięcie , i S3, S4... :) Do tego Array który i tak nic nie będzie robił i tak ;) Jak zawsze :) Albo wprowadzi durny update jak na S2 i papa ;) Tyle było serwa :D :P

A hajs za IS i tak się będzie zgadzał :D:D Jak zawsze na waszych serwach ;) Więc nic nie znacząco nazwo nad drugim kontem ( po permie na pierwszych ;p ) sam masz problemy :) Skoro potrafisz tylko ssać hajs z ludzi, zamykać serw, otwierać inny i tak w kółeczko ;)

Nie polecam ;) Padnie jak reszta, kiedy tylko się nachapią za 30 dniowe itemy z ISu , i jak ludzie zaczną mieć dość robienia ciągle durnych dungów po kilkaset razy ;)

P.S - kiedy S4 ?? 

Array pisał, że to ostatnia Invoria, a kostiumy i fryzury są na stałe i czasowe. Możesz wyjść, papa.

Btw. nie było nawet s3 :v

Ale ja jednak też mam nadzieję, że na dungeonach nie trzeba będzie spędzić tyle czasu, co się expi od 1 do 220lvla, bo w metinie chodzi o PvP, a nie o latanie na dungi.

­

tenor.gif

Opublikowano

Nosz kurw@! Mam dylemat teraz gdzie grać, dzięki -.-

Te nazwy z Gothica  <3

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...