Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu nie wiem o czym Ty do mnie mówisz człowieku. 

Stary... Ty naprawdę żyjesz w świecie plotek chyba... 

Ostatnio dojebałeś się do Arsoba.... chociaż gówno wiedziałeś i każdy zainteresowany Cie wyśmiał... no ale już nie chcieliśmy CI wsi robić na mpc ani urządzać wojenek na mpc dobrych dla 16-18 latków którym się nudzi w życiu bo chyba baby nie mogą sobie znaleźć... wiec odpuściliśmy temat... 

W co drugim temacie dopierdalasz się do co drugiego technika i serwera...

Dzisiaj twierdzisz, że s1 rework jest s2... chociaż nawet panel boczny (guziki z boku eq) są inne... (co lepsze... odpaliłeś rework swojego serwera i u Ciebie więcej rzeczy jest zaczerpniętych z ascariala)... to już taki trochę cynizm Kolego. 

A teraz dopierdalasz się do jakiegoś detektywa... gdzie znów muszę zgadywać lub drążyć temat... o jaką znów plotkę chodzi.. 

Idź Stary się przejdź lepiej... 

rozmawiam z Nim tutaj bo już któryś raz prowokuję awantury i tworzy historie... raz odpuściłem... drugi raz też... ale kurde... każdy ma swoją granicę cierpliwości... jeszcze jakby miał minimum tych jajek... to by napisał na FB a nie robił znów sceny... no ale tutaj wiek jest jednak adekwatny do zachowania. 

Nie żebym się wpieprzała, bo nie interesują mnie spięcia mojego technika z innymi, ale nie mów mi, że na Vesterisie są rzeczy w większości z Ascariala. Vesteris to po prostu serwer bez pierdół (od pla) + nowości i innowacje, które mają poprawić i urozmaicić grę. Jeśli to dla Ciebie Ascarial, to jak widać mało serwerów widziałeś lub ograniczasz się do privów tak marnych, jak Ascarial.

Serwer polecam, bo ludzie lubią pograć sobie na tego typu serwerkach. Ładna prezentacja.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie polecam. Pomijam fakt że karol i francuz to gówniaki i nic nie umieją. To na s2 się zarzekali że wiele się nauczyli na błędach na s1 a serwer olali po miesiącu jak zaczęli ludzie odchodzić. Tutaj znowu piszą że na s1 i na s2 się tyle nauczyli o jezu a wyjdzie jak zwykle. Pochodzi pochodzi i zapomną o serwerze.

Zlepek Atrey i Invori. Jedynie co to fajne sety treena sobie wypakuje.

Nie polecam.

Opublikowano

Drop z dungow na kazdym lv? Jesli tak to usuncie to na max 15 lvli od danego dunga... Zeby byl jakis handel na serwie.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Drop z dungow na kazdym lv? Jesli tak to usuncie to na max 15 lvli od danego dunga... Zeby byl jakis handel na serwie.

Limit dropu występuje tylko i wylącznie na mapach do expa w dungeonach nie masz zadnego limitu.

Opublikowano

Cześć, przeglądam luźno ten temat i nie wiem czy powinienem komentować jakiekolwiek prywatne sprawy związane z założycielami tego projektu. Imo nie wypada, lepiej trzymać wszystko w kieszeni zamiast wyciągać brudy. Karol, powinienem się tutaj udzielać czy nie?

Opublikowano

Serwer fajny, a co do bety to z wami kontakt na grze jakiś będzie czy trzeba będzie wchodzić na te fora/ts'y itp.? 

Opublikowano

Będzie w grze i na ts/forum. ew. jeszcze przez support jeśli będzie już działał do tego czasu.

Opublikowano

Od zawsze byłem zakochany w tym serwerze, ale nigdy nie potrafiłem nic osiągnąć. :(

Mam nadzieje, że teraz będzie lepiej.. :D

Powodzenia!

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Oczywiście wbiję na serwer. Na chwilę obecną gram na Te**os, ale ten serwer nie ma przyszłości, administracja jest nieogarnięta.

Co do serwera serwera invoria, grałem jedynie na s2, ale na prawdę super mi się grało.

Kilka pytań:

Na jakiej mapie będą odbywały się eventy zuo?

Czy na wysokich poziomach rozgrywka będzie jakoś urozmaicona? tzn. czy nie będzie polegać tylko na robieniu jednego dungeonu 1000 razy.

Czy bez IS'a będzie się dało grać? chodzi mi tu głownie o robienie dungeonów wysokopoziomowych.

Ile czasu mn.w robi się jedno DT?

Jak będzie tutaj z marmurkami? Będą dostępne u jakiegoś npc? Przepraszam jeżeli nie doczytałem w prezentacji.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Kolejna reaktywacja czy mi się wydaje ?!

Skąd truta ?

Opublikowano

Kojlejny badziew Arraya..

Ciekawe ile razy jeszcze odpalisz ta invorie.. nie dosc ze nie zajmujesz sie serwerem to tworzysz.kolejne gowno.. a twoje pacholki tak zwane GM to sa idioci na s2. Zycze powodzenia i nie zawitam.. kolejne gowno, gdzie bedzie malo osob..

Opublikowano

Oczywiście wbiję na serwer. Na chwilę obecną gram na Te**os, ale ten serwer nie ma przyszłości, administracja jest nieogarnięta.

Co do serwera serwera invoria, grałem jedynie na s2, ale na prawdę super mi się grało.

Kilka pytań:

Na jakiej mapie będą odbywały się eventy zuo?

Czy na wysokich poziomach rozgrywka będzie jakoś urozmaicona? tzn. czy nie będzie polegać tylko na robieniu jednego dungeonu 1000 razy.

Czy bez IS'a będzie się dało grać? chodzi mi tu głownie o robienie dungeonów wysokopoziomowych.

Ile czasu mn.w robi się jedno DT?

Jak będzie tutaj z marmurkami? Będą dostępne u jakiegoś npc? Przepraszam jeżeli nie doczytałem w prezentacji.

1. Na różniej mapie. Nie ma jednej sprecyzowanej.

2. Tak. Opisaliśmy to w prezentacji. Poza tym wyjaśniliśmy, że dla wysokich lvl będzie ich kilka. 

3. Oczywiście u Nas od zawsze is był dodatkiem do gry. 

4. To zależy od eq. Jednak DT jest znacznie przyspieszone. Głównie chodzi o piećzecie...

5. Marmurki dostępne w panelu gracza

gnvNjpf.png

Opublikowano

Za tą komnate Sniacego ogromny props :D Sie gralo w Gothica, ahh.

Ja mam pytanie - czy ogolnie poziom trudnosci bedzie latwiejszy, niz na obecnym s2? Wiadomo, ze na s2 trzeba bylo sie nemilosiernie meczyc z ulepszaczami bo trzeba ich bylo setki. Czy tu jest to latwiejsze, mniej tego trzeba, czy poziom podobny? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1. Na różniej mapie. Nie ma jednej sprecyzowanej.

2. Tak. Opisaliśmy to w prezentacji. Poza tym wyjaśniliśmy, że dla wysokich lvl będzie ich kilka. 

3. Oczywiście u Nas od zawsze is był dodatkiem do gry. 

4. To zależy od eq. Jednak DT jest znacznie przyspieszone. Głównie chodzi o piećzecie...

5. Marmurki dostępne w panelu gracza

Nie bądź bezczelny, jeżeli jest to zlepka s2 i s1, to bez isa jesteś tutaj gównem, nawet bossów nie możesz solować, nie mówiąc już o pvp, w którym przeciwko kolesiowi z full isem padasz na 2/3 skille.

Za tą komnate Sniacego ogromny props :D Sie gralo w Gothica, ahh.

Ja mam pytanie - czy ogolnie poziom trudnosci bedzie latwiejszy, niz na obecnym s2? Wiadomo, ze na s2 trzeba bylo sie nemilosiernie meczyc z ulepszaczami bo trzeba ich bylo setki. Czy tu jest to latwiejsze, mniej tego trzeba, czy poziom podobny? :)

Zapewne będzie tak samo jak na s2, gdzie na ostatni dung musiales chodzic 1000 razy, żeby zrobić full eq na 220 xD

Opublikowano

No, no ładne zaskoczenie z tym serwerem :)

Po startach ostatnich serwerów miałem sobie dać na wstrzymanie z metinem, ale tu wchodzę a tu nazwa serwera na którym jako ostatnim mi sie dobrze grało i miło wspominam(invoria s2) także czekam na serwer, oby poszło zgodnie z planem.

endymion to chyba tylko lata po innych prezentacjach, żeby narobić szumu o swoim serwerze, który byłby fajny gdyby nie taka administracja...ale mniejsza o to.

A odnośnie spraw ważniejszych, spraw tego serwera:

-fajnie pomyślane z eventami, ładnie z ox

-szkoda, że peta sie nie expi tak jak na s2, ale skoro sie go nie expi czy jest na stałe?

-Odnośnie zasięgu archera, to będziecie sprawdzać na becie balans klas, ale podejrzewam, że z takim ulepszeniem archer stanie sie najmocniejszą postacią do pvp na tym serwerze

Miałem jeszcze jakieś pytania, ale zapomniałem. Jak sobie przypomne to napisze :)

Opublikowano

Invoria s1 była jednym z pierwszych serwerów, na których grałam. Miło ją wspominam. Liczę, że reaktywacja będzie jeszcze lepsza, niż pierwsza odsłona.

Powodzenia, Karol. ;)

Opublikowano

Serwer na pewno będzie stabilny. 

Lecz wydaję mi się, że będzie podobnie jak na s2, czyli 8 godzin 1 lvl, a potem 1000x Yeraków. 

Gdzie normalny gracz po wbiciu 220 będzie miał dosyć tego serwera.  

Tutaj może być podobnie. Serwer może okazać się bombą, lecz po dłuższej rozgrywce, może okazać się bez sensu.

Kostiumy, fryzury i pety na stałe? Czy jak na S2, 30 dni? 

Jeżeli IS będzie czasowy, jak na poprzednim serwerze, tzn kostiumy i fryzury na 30 dni, to może lepiej się zastanówcie nad tym serwerem, chyba że będziecie mieli na prawdę niskie ceny. 

Opublikowano

Dużo nowości = dużo bugów

Czy wszystko zostało dokładnie sprawdzone?

Bo jak była beta to sorry, ale beta testerzy przeważnie latają po m1 i tak testują :)

więc czy administracja sprawdziła wszystko ?

Wszystko ładnie, tylko czy serwer wytrzyma ddosy na starcie od konkurentów :)

Zobaczymy jak to będzie :)

Ile przewidujecie online ? :)

img12grosikow.gif

Opublikowano

Serwer na pewno będzie stabilny. 

Lecz wydaję mi się, że będzie podobnie jak na s2, czyli 8 godzin 1 lvl, a potem 1000x Yeraków. 

Gdzie normalny gracz po wbiciu 220 będzie miał dosyć tego serwera.  

Tutaj może być podobnie. Serwer może okazać się bombą, lecz po dłuższej rozgrywce, może okazać się bez sensu.

Kostiumy, fryzury i pety na stałe? Czy jak na S2, 30 dni? 

Jeżeli IS będzie czasowy, jak na poprzednim serwerze, tzn kostiumy i fryzury na 30 dni, to może lepiej się zastanówcie nad tym serwerem, chyba że będziecie mieli na prawdę niskie ceny. 

Zeby zrobić eq na maks. poziom masz następujące możliwości

- Dungeon 205

- Dungeon 210

- Dungeon 215 

- Dungeon 220

- Skrzynia bossa z mapy 220.

- Ew. misje bo za misje fabularne na 205+ rożnież beda ulepszacze

a co do expa jeśli nie chcesz expic mozesz porobić misje bo ma 200+ bedzie ich sporo i rówież bedzie doświadczenie za nie ale oczywiście nie wbije ci to maks. poziomu bo to by troche było bez sensu.

Opublikowano

A ja nie polecam. Pomijam fakt że karol i francuz to gówniaki i nic nie umieją. To na s2 się zarzekali że wiele się nauczyli na błędach na s1 a serwer olali po miesiącu jak zaczęli ludzie odchodzić. Tutaj znowu piszą że na s1 i na s2 się tyle nauczyli o jezu a wyjdzie jak zwykle. Pochodzi pochodzi i zapomną o serwerze.

Zlepek Atrey i Invori. Jedynie co to fajne sety treena sobie wypakuje.

Nie polecam.

Piszesz, że nic nie umieją, więc twierdzisz, że Ty jesteś dobry, ale i tak podpi*rdolisz im sety cebulaku.

Nie bądź bezczelny, jeżeli jest to zlepka s2 i s1, to bez isa jesteś tutaj gównem, nawet bossów nie możesz solować, nie mówiąc już o pvp, w którym przeciwko kolesiowi z full isem padasz na 2/3 skille.

Zapewne będzie tak samo jak na s2, gdzie na ostatni dung musiales chodzic 1000 razy, żeby zrobić full eq na 220 xD

Jak nie umiesz grać to bossów nie ubijesz, proste. Ja normalnie bez żadnego IS'u sollowałem bossy.

Zagram.

­

tenor.gif

Opublikowano

Cześć, przeglądam luźno ten temat i nie wiem czy powinienem komentować jakiekolwiek prywatne sprawy związane z założycielami tego projektu. Imo nie wypada, lepiej trzymać wszystko w kieszeni zamiast wyciągać brudy. Karol, powinienem się tutaj udzielać czy nie?

Czemu nie? ^_^

Invoria bardzo dobry serwer bo sam grałem, i przynajmniej hooltras takżę zmądrzał by nie sponsorować już randomowych serwerów po akcji z tohrią ^^

Polecam i powodzenia.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...