Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No z pewnością.. tylko czasem jest tak, że jedynie sponsoruję. 

no ale masz rację... w każdym bądź razie... nigdy nie padł serwer z mojej ręki po tygodniu/dwóch itp... zawsze zapewniałem długa grę aby każdy mógł się wybawić. 

Ponadto.. tutaj głównie, serwerem zajmuję się Quarel. To głównie Jego projekt. 

Invorie s1 utrzymaliśmy bardzo długo z ilością graczy 1k+... ponad 8miesięcy... nikt inny od czasu virtualu,  tego nie dokonał. Invoria s2 stałą z 2,5k graczy przez 3 miesiące... też nikt Nam nie dorównał od dawna. 

Wiem o tym i mam nadzieję, że wiedzą też inni. Liczę na to, że serwer się uda, bo sam chciałbym troszeczkę na nim pograć. Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Wam powodzenia ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego teamu, wiązałem duże nadzieje z invorią s2, a oni olali go na końcu ciepłym moczem zostawiając graczy na lodzie i biorąc się za ten śmieszny rework s1. Gdybyście naprawde cenili swoich graczy i dbali o nich, to teraz s2 mógłby nadal tętnić życiem, ale po co, trzeba stawiać kolejny serw, bo hajs sie nie zgadza.

Opublikowano

Czekałem na ten serwerek. Mam nadzieję, że się nie zawiodę :D

Ciekawe bossy :D Dungi też spoko,oprócz katakumb- których nie trawię :(

Coś czuję, że bez reklamy na yt będzie z 1k graczy - o ile nie będzie fail-u na starcie jak na większości startujących serwerów.

Opublikowano

s2 odpalone jako s1. xddd

Czekam aż prędzej czy póżniej ktoś ten temat wyjebie i zacznie się pierdolenie jaki to c**j jestem i jakie układy na tym forum są itd, itp, etc. xD

Opublikowano

s2 odpalone jako s1. xddd

Czekam aż prędzej czy póżniej ktoś ten temat wyjebie i zacznie się pierdolenie jaki to c**j jestem i jakie układy na tym forum są itd, itp, etc. xD

Polecam odpalić prezkę s2 i s1 (tą teraz) albo spytać kogoś kto grał na s2. 

Chyba, że 4 strony w eq bierzesz za coś z s2... to gratuluję Ci Endy :P Już Ci powiedziałem raz Endy... najpierw się dobrze dowiedź a później komentuj... bo nie wiem czy mam Ci poważnie odpisywać czy sobie jaja robić (nabijać się z Twoich postów). 

Tak swoją drogą.. to masz 100x więcej z ascariala na vesterisie niż my tutaj z inv s2 bo oprócz 4 stron, stacków i 2 setów broni i części zbroi (z powodów braku na rynku osób które robią zbroje)... nic nie masz praktycznie z s2.   :)

gnvNjpf.png

Opublikowano

Ty się też k***a powinieneś dowiedzieć, a moze raczej te twoje pieski zanim zaczniecie pieprzyć głupoty na fanpage xp

a teraz o co chodzi ? To do tematu czy już jesteśmy poza tematem... 

Chłopie.. masz 17lat... ogarnij sie i rozmawiaj konkretnie jak facet.. a nie, że teraz będziemy spamić przez następne 5 postów... a jak masz zamiar rzucać hasłami dalej.. to poczekaj... skocze po popcorn... po 30min dowiem się o co Ci chodzi. 

PS: poza tym masz moje fb, gg, pw na mpc... więc śmiało... może w tym życiu się dowiem o co Ci chodzi. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Hooltras stworzyłbyś coś w stylu pierwszego Twojego serwera nexusa. Szczerze powiedziawszy wątpię by na serwerze zawitało dużo graczy, bo w tym samym miesiącu startuje zdecydowanie lepszy serwer, jednakże życzę powodzenia.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Oglądałem całą prezke ponad 1h xD kur nigdy nie widziałem tak długiej prezki :D 

Oczywiście wbijam na start i na betę grałem na s1 i na s2 przez bardzoo długi czas :D 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Hooltras stworzyłbyś coś w stylu pierwszego Twojego serwera nexusa. Szczerze powiedziawszy wątpię by Nam serwerze zawitało dużo graczy, bo w tym samym miesiącu startuje zdecydowanie lepszy serwer, jednakże życzę powodzenia.

imetin rusza w Starym stylu. 

Jest bardzo podobny do nexusa... a przynajmniej był w czasach kiedy z sobą konkurowaliśmy a część teraźniejszych techników miała 12lat... polecam obczaić temat :)

PS: napisz na PW co rusza, bo osobiście jestem ciekaw. 

Oglądałem całą prezke ponad 1h  xD kur nigdy nie widziałem tak długiej prezki  :D

Oczywiście wbijam na start i na betę grałem na s1 i na s2 przez bardzoo długi czas  :D

Dzięki. Staraliśmy aby było jak najlepiej. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

a teraz o co chodzi ? To do tematu czy już jesteśmy poza tematem... 

Chłopie.. masz 17lat... ogarnij sie i rozmawiaj konkretnie jak facet.. a nie, że teraz będziemy spamić przez następne 5 postów... a jak masz zamiar rzucać hasłami dalej.. to poczekaj... skocze po popcorn... po 30min dowiem się o co Ci chodzi. 

PS: poza tym masz moje fb, gg, pw na mpc... więc śmiało... może w tym życiu się dowiem o co Ci chodzi. 

O co? O pierdolenie przez was głupot na temat np tego dlaczego Atrei nie ma na mpc, dlaczego Virtuala nie było, dlaczego prezentacja Invorii s2 zniknęła. Dlatego tylko czekam aż znowu zaczniecie gadać i powiększycie mi listę odwołanych serwerów, powoli sie czuję jak peja iksde

Opublikowano

Ty się też k***a powinieneś dowiedzieć, a moze raczej te twoje pieski zanim zaczniecie pieprzyć głupoty na fanpage xp

Ja pierd... ten baran się kur.. wszędzie wpierd... Weź idź na swoje podwórko i nie pakuj japy tam gdzie nie powinieneś, niedouczony informatyku z ZSCHiE.

@@ 

Serwer godny polecenia a team jeszcze bardziej, zobaczymy panowie jak wam wyjdzie.

Opublikowano

Ja pierd... ten baran się kur.. wszędzie wpierd... Weź idź na swoje podwórko i nie pakuj japy tam gdzie nie powinieneś, niedouczony informatyku z ZSCHiE.

@@ 

Serwer godny polecenia a team jeszcze bardziej, zobaczymy panowie jak wam wyjdzie.

Wiele hejtów słyszałem, ale pierwszy raz widze hejt na to że uczę sie w technikum xD

Opublikowano

O co? O pierdolenie przez was głupot na temat np tego dlaczego Atrei nie ma na mpc, dlaczego Virtuala nie było, dlaczego prezentacja Invorii s2 zniknęła. Dlatego tylko czekam aż znowu zaczniecie gadać i powiększycie mi listę odwołanych serwerów, powoli sie czuję jak peja iksde

oh to sobie przypomniałeś... nie chce Ci psuć wizji... ale temat został zamknięty jakieś 2 miesiące temu i rozmawialiśmy z wystarczająco wieloma osobami aby wiedzieć jak to wyglądało :)

jeśli masz z tym problem to do mnie napisz... a nie przypominasz sobie o czymś co zostało już dawno temu pogrzebane... a jak po 2 miesiącach dalej nie dajesz rady... i dalej się o to spinasz... to zgłoś się również do mnie na FB... zafunduję Ci psychoterapeutę to może w końcu skończysz temat. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Zamiast psychiatryka możesz wspomnieć temu swojemu detektywowi żeby się zajął sprawą, bo kiepskie info macie. Ale spk Karol, ostatni post here. Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

Endymion idz w ch*j na tego sss wchodzisz i tylko hejtujesz i myślisz że ten twój sss jest taki fajny i a s1 padł przez ddosy bo nikt cb nie lubi XDDD 

Hool po co ty z nim jeszcze dyskutujesz większość ludzi wie że Endy to idiota i że ma nasrane w bani więc na ch*j drążyć temat ? :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Grałem na s1 i na s2 i osiągnąłem wszystko i dałem wam troszkę zarobić. Na tym serwerze nie pogram bo nie widzę sensu, ale życzę powodzenia ;P 

xD 

Opublikowano

popcorn_stephen_colbert.gif

Tak jest czekałem aż zacznie się przedstawienie!

PS: Załatwcie to na PW... bo zaraz jakiś mangozjeb wbije i zamknie prezke jak to na tym forum bywa.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Znowu nie wiem o czym Ty do mnie mówisz człowieku. 

Stary... Ty naprawdę żyjesz w świecie plotek chyba... 

Ostatnio dojebałeś się do Arsoba.... chociaż gówno wiedziałeś i każdy zainteresowany Cie wyśmiał... no ale już nie chcieliśmy CI wsi robić na mpc ani urządzać wojenek na mpc dobrych dla 16-18 latków którym się nudzi w życiu bo chyba baby nie mogą sobie znaleźć... wiec odpuściliśmy temat... 

W co drugim temacie dopierdalasz się do co drugiego technika i serwera...

Dzisiaj twierdzisz, że s1 rework jest s2... chociaż nawet panel boczny (guziki z boku eq) są inne... (co lepsze... odpaliłeś rework swojego serwera i u Ciebie więcej rzeczy jest zaczerpniętych z ascariala)... to już taki trochę cynizm Kolego. 

A teraz dopierdalasz się do jakiegoś detektywa... gdzie znów muszę zgadywać lub drążyć temat... o jaką znów plotkę chodzi.. 

Idź Stary się przejdź lepiej... 

Hool po co ty z nim jeszcze dyskutujesz większość ludzi wie że Endy to idiota i że ma nasrane w bani więc na ch*j drążyć temat ?  :P 

rozmawiam z Nim tutaj bo już któryś raz prowokuję awantury i tworzy historie... raz odpuściłem... drugi raz też... ale kurde... każdy ma swoją granicę cierpliwości... jeszcze jakby miał minimum tych jajek... to by napisał na FB a nie robił znów sceny... no ale tutaj wiek jest jednak adekwatny do zachowania. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

imetin rusza w Starym stylu. 

Jest bardzo podobny do nexusa... a przynajmniej był w czasach kiedy z sobą konkurowaliśmy a część teraźniejszych techników miała 12lat... polecam obczaić temat :)

PS: napisz na PW co rusza, bo osobiście jestem ciekaw. 

Dzięki. Staraliśmy aby było jak najlepiej. 

Napisałem

Na serwerze występuje balans postaci?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Napisałem

Na serwerze występuje balans postaci?

wystarczy przeczytac prezentacje i juz to pytanie nie bedzie mialo sensu.

Podczas bety bedzie all ustalane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...