Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dungeony 205/215/220 zostały troche poprawnie. Zapraszam do testów. :P

Opublikowano

Postacie magiczne czy fizyczne w pvp górują?

BM,HEALER,ARCHER,MENTAL czy WP,SMOK,DAGGER,BODY - która bije najwięcej w pvp?

Opublikowano

Postacie magiczne czy fizyczne w pvp górują?

BM,HEALER,ARCHER,MENTAL czy WP,SMOK,DAGGER,BODY - która bije najwięcej w pvp?

Polecam wbić na bete, lub zaczekać na start, a nie co chwila ktoś pyta jaka postać najlepsza. Powiem tyle, graj tą postacią, którą gra Ci się najlepiej. Jak umiesz nią grać to chociaż byłaby jedną z gorszych postać, to wielu osobom udowodnisz, że słabsi też mogę wygrać . Wystarczy tylko taktyka.

Zresztą jak będzie jakaś postać strasznie odstawała od innych to pewnie będą robić balans klas, bo nie wierze ,że teraz jest idealny balans. Zresztą każdy będzie pisał, że mało bije daną klasą postaci, bo akurat nią gra.

Brozdro!

Opublikowano

Fajnie będzie jak zrobicie wyrównane pvp 

pvp będzie wyrównane, ale mnie osobiście obawiają te dungeony na wyższy lvl. To ma być przyjemność z ich robienia, a nie jakaś katorga. Ale już podobno poprawione więc git, pobieram klienta i sprawdzę :)

Opublikowano

Coś się stało z ekranem na Windows 10 i jest wszystko normalnie, ale jak włączę Invorię, to pół ekranu mi obcięło. Próbowałem już wszystkiego z ekranami. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Coś się stało z ekranem na Windows 10 i jest wszystko normalnie, ale jak włączę Invorię, to pół ekranu mi obcięło. Próbowałem już wszystkiego z ekranami. Proszę o pomoc.

screen... operujesz na systemie którego nie mamy więc ciężko Nam pomóc. 

Daj screena. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Można teraz wbić na serwer, wziąść eq i pobawić się, posprawdzać pvp? EQ jest gdzieś do odebrania, lvl?

Opublikowano

Można teraz wbić na serwer, wziąść eq i pobawić się, posprawdzać pvp? EQ jest gdzieś do odebrania, lvl?

Tak . U mędrca masz eq i lvl jaki chcesz.

Gdzie dropi przepustka na dungeon 210. Kości władców,bo nie poleciało mi to nigdzie, a przetestować jeszcze bym chciał :D

Tamte dungi co poprawiliście, to teraz bardzo fajnie się robi. + dla was !!

Co do tych szkat co miały dropić po 210 lvl . Na 220 przez 10 min nie leciało. Może za duzy lvl. :D

U kogo się tworzy alchemie?

u kogo się tworzy pasy?

Serwerek mogę polecić. Myślę, że miło spędzicie tu czas :D

Opublikowano

Powiem tyle, graj tą postacią, którą gra Ci się najlepiej. Jak umiesz nią grać to chociaż byłaby jedną z gorszych postać, to wielu osobom udowodnisz, że słabsi też mogę wygrać . Wystarczy tylko taktyka.

Skończ p******** takie brednie chłopaku .  <_< :angry: 

Opublikowano

Wygląda to tak jakby w configu metka za duża rozdzielczość była wpisana. Spróbuj metodą prób i błędów zmniejszać ręcznie rozdzielczość w pliku metin2.cfg  Ja np mam 1910 na 1010. Kiedyś coś podobnego miałem to właśnie z rozdzielczością gry było nie tak.

Opublikowano

Tak . U mędrca masz eq i lvl jaki chcesz.

Gdzie dropi przepustka na dungeon 210. Kości władców,bo nie poleciało mi to nigdzie, a przetestować jeszcze bym chciał :D

Tamte dungi co poprawiliście, to teraz bardzo fajnie się robi. + dla was !!

Co do tych szkat co miały dropić po 210 lvl . Na 220 przez 10 min nie leciało. Może za duzy lvl. :D

U kogo się tworzy alchemie?

u kogo się tworzy pasy?

Serwerek mogę polecić. Myślę, że miło spędzicie tu czas :D

Smocze kamienie dropisz z tych skrzynek niebieskich i ulepszasz je metalami. Pasy dropią ze szkat bossów.­

tenor.gif

Opublikowano

Oto screen:

jMDdfwg.png 

Widać tylko połowę. Gram na najwyższej rozdzielczości (1920 x 1080).

Przeszkadza ci to? Ważne żebyś się zalogował do gry, jeśli chcesz mieć normalny rozmiar to polecam w standardzie 1280x1024  :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Przeszkadza ci to? Ważne żebyś się zalogował do gry, jeśli chcesz mieć normalny rozmiar to polecam w standardzie 1280x1024  :D

Zaloguje się to w grze też będzie zniekształcony obraz

Opublikowano

Oto screen:

jMDdfwg.png 

Widać tylko połowę. Gram na najwyższej rozdzielczości (1920 x 1080).

Niestety ale windows 10 dopiero co wyszedł i wiele rzeczy może na nim nie działać - jedyne co ci mogę poradzić to uruchomienie z zgodnościa z windows 7 (w przypadku windows 8 to czesto pomagało bo też było z nim wiele problemów gdy wyszedł).

Opublikowano

Kiedy beta z eq pvp na max lv?

Będzie zmianka profesji na max lv?

Nie będzie zmianki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...