Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wybacz, na niektórych serwerach nie wydawałem na is, i co jestem gównem, skoro jechałem ich jak chciałem? Nie wydaję pieniędzy na Metina, tymbardziej na serwer, ktory nie wiadomo ile postoi ...

Zobaczymy jak przebiegnie start, chociaż wolę poczekać na odpowiedź Administracji.

Już ci odpowiedziałem - nowych bonow które dodaliśmy nie ma w zadnym przedmiocie w IS odp na potwory i ludzi masz w przedmiotach dostępnych w grze.

A bossy na dungeonach wczoraj poprawialiśmy wiec gracze bez is (posiadajac przedmioty na potwory dostępne w grze) powinni sobie z nimi łatwo poradzić - Zapraszam do testowania.

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już ci odpowiedziałem - nowych bonow które dodaliśmy nie ma w zadnym przedmiocie w IS odp na potwory i ludzi masz w przedmiotach dostępnych w grze.

A bossy na dungeonach wczoraj poprawialiśmy wiec gracze bez is (posiadajac przedmioty na potwory dostępne w grze) powinni sobie z nimi łatwo poradzić - Zapraszam do testowania.

Widać macie problemy z interpretacją zdań, ale ok. Powiem jeszcze raz.

CZY PO WYDANIU W FULL ISS, GOŚĆ NP. Z 5 LV JEST W STANIE UCIĄGNĄĆ FULL SPOT W V2 NA SZPONACH, ALBO AV2? SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKIMI PRZYPADKAMI, ŻE GOŚĆ BYŁ NA FULL IS ODPALONY, A CISNĄŁ BEZ PROBLEMU FULL SPOTY.

Opublikowano

Widać macie problemy z interpretacją zdań, ale ok. Powiem jeszcze raz.

CZY PO WYDANIU W FULL ISS, GOŚĆ NP. Z 5 LV JEST W STANIE UCIĄGNĄĆ FULL SPOT W V2 NA SZPONACH, ALBO AV2? SPOTKAŁEM SIĘ Z TAKIMI PRZYPADKAMI, ŻE GOŚĆ BYŁ NA FULL IS ODPALONY, A CISNĄŁ BEZ PROBLEMU FULL SPOTY.

A to co za problem na 5 poziomie uciągnąc spota w v2? Wystarczy mózg i eq +9, żaden IS nie jest potrzebny.

Opublikowano

A to co za problem na 5 poziomie uciągnąc spota w v2? Wystarczy mózg i eq +9, żaden IS nie jest potrzebny.

Mhm, fajnie. Nie interesuje mnie jak jest na twoim serwerze. 

PLS. Nie jesteś Administratorem ani żadną osobą, która ma prawa takie, więc nie pleć głupstw .

Opublikowano

To się tyczy każdego easy serwera gdzie nie problem zrobić skille na G/P na tym poziomie oraz wybonować eq.

W dodatku jak jest jakiś pet/wierzchowiec czy coś z bonusami na start ot już wgl ekstra. Nie potrzebnie żyjecie stereotypem, że gracz z IS automatycznie musi być lepszy od Was ;)

ps. nie jestem administratorem fakt, ale gram w te gra już ponad 6 lat i wiem ze mam racje :D

Opublikowano

To się tyczy każdego easy serwera gdzie nie problem zrobić skille na G/P na tym poziomie oraz wybonować eq.

W dodatku jak jest jakiś pet/wierzchowiec czy coś z bonusami na start ot już wgl ekstra. Nie potrzebnie żyjecie stereotypem, że gracz z IS automatycznie musi być lepszy od Was ;)

ps. nie jestem administratorem fakt, ale gram w te gra już ponad 6 lat i wiem ze mam racje :D

Nie koniecznie. Podam ci przykład Heliosa, gdzie gość po zakupie full is skile na 17/m1 (nie miał większego niż 25lv)+ pierścienie is, pet is, zbroja is, kostium is i inne dopalacze ogarniał full spota w av2. No kurde, nie zamierzam grać na takim serwerze, gdzie is ma przewage.

Opublikowano

Nie koniecznie. Podam ci przykład Heliosa, gdzie gość po zakupie full is skile na 17/m1 (nie miał większego niż 25lv)+ pierścienie is, pet is, zbroja is, kostium is i inne dopalacze ogarniał full spota w av2. No kurde, nie zamierzam grać na takim serwerze, gdzie is ma przewage.

Grałeś na s1 invori? To wiesz, ze robią to z rozwagą. Poza tym to, że gracz z IS ma przewage to już jest norma o ile potrafi dobrze grać, bo są przygłupy co kupią wszystko a i tak Ci padną na serie skilli w PVP :D

Pieprzysz jakbyś był nowy w metinie i nie wiedział, że IS zawsze odgrywa główną role i zawsze tam są itemy których nie ma w grze typu kostiumy czy coś z lepszymi bonusami.

Opublikowano

Tutaj nawet bez IS dałoby uciągnąć spota w v2 na 5 lvlu :v Ale to przecież serwer easy, to, że pójdziesz do v2 15 minut później od typa, który załaduje w IS nic nie znaczy, skoro wystarczy nocka i go przegonisz o 40 lvli.

­

tenor.gif

Opublikowano

Grałeś na s1 invori? To wiesz, ze robią to z rozwagą. Poza tym to, że gracz z IS ma przewage to już jest norma o ile potrafi dobrze grać, bo są przygłupy co kupią wszystko a i tak Ci padną na serie skilli w PVP :D

Pieprzysz jakbyś był nowy w metinie i nie wiedział, że IS zawsze odgrywa główną role i zawsze tam są itemy których nie ma w grze typu kostiumy czy coś z lepszymi bonusami.

No tak zgodzić się mogę. Nie, nie grałem w ogóle na invorii, nie znam tej administracji. Zobaczymy jak będzie. Są serwery też które nie mają takiego nacisku na is.

Dobra, zobaczymy jak to będzie, dzięki @harnaś .

Opublikowano

Jak z reklamą? 

Już pisali o reklamie. Zobacz pare stron wcześniej

Będzie gdzieś na forum rozpiska co zostało poprawione, bo możecie coś przeoczyć :D

Opublikowano

PLS. Nie jesteś Administratorem ani żadną osobą, która ma prawa takie, więc nie pleć głupstw .

Kolega prawdopodobnie bardzo mało gra bo widzę że totalnie się nie zna na tym co piszę. Otóż drogi kolego na 5 lv na serwerach easy da rade uciągnąć spota, hmm grałeś na na vesteris.pl? dokładnie na 15 lv się spoty brało a wystarczyło do tego odpowiednie eq bez item shopu ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

No to czekamy na start, ogólnie serwer fajnie się zapowiada :)

Ps. jak ktoś chce jakieś pliki z tego serwera rozpakowane, to na pw, co do cheatów, będą raczej. 

Opublikowano

No to czekamy na start, ogólnie serwer fajnie się zapowiada :)

Ps. jak ktoś chce jakieś pliki z tego serwera rozpakowane, to na pw, co do cheatów, będą raczej. 

Japier jeszcze tylko siebie tu brakowało co ci po tych czitach ? na Net**tin wstawiałeś i zaraz wszystkie były blokowane. Ty i te twoje czity to jedno wielkie GÓWNO ;) 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Człowiek nie wydający na isa jest gównem w porównaniu do osoby z isem. Ot takie porównanie.

Z tym, że tego ISa możesz łatwo zdobyć po prostu grając, nawet na niskim poziomie.

Opublikowano

Japier jeszcze tylko siebie tu brakowało co ci po tych czitach ? na Net**tin wstawiałeś i zaraz wszystkie były blokowane. Ty i te twoje czity to jedno wielkie GÓWNO ;)

­

Żadne cheaty na netmetin nie są zablokowane, zacznijmy od tego :)

Opublikowano

Tutaj nawet bez IS dałoby uciągnąć spota w v2 na 5 lvlu :v Ale to przecież serwer easy, to, że pójdziesz do v2 15 minut później od typa, który załaduje w IS nic nie znaczy, skoro wystarczy nocka i go przegonisz o 40 lvli.

­

Prawda

x

Opublikowano

Z początku nie byłem przekonany co do tego serwera, wbiłem na bete...co prawda na chwilę,bo nie chcę sobie psuć "smaku"  po oficjalnym starcie. Serwer polecam, czekam na start i to pewnie na tym serwerze zagoszczę na długo  po 2 latach nie grania w metina ;-). 

Opublikowano

Zawitam razem z ekipą. Zapraszam do gildii Patriotic- metinowej zorganizowanej grupy przestępczej xD

Co do tej reklamy co z nią? Bo nie mogę się dopatrzeć w prezentacji, a odpowiedzi trochę dużo do przeglądnięcia 

Opublikowano

Zawitam razem z ekipą. Zapraszam do gildii Patriotic- metinowej zorganizowanej grupy przestępczej xD

Co do tej reklamy co z nią? Bo nie mogę się dopatrzeć w prezentacji, a odpowiedzi trochę dużo do przeglądnięcia 

Co do reklamy... Tym razem podzieliliśmy ją... więc na pewno będzie przez kilka miesięcy. 

Początkowo (z wstępnym ustaleń i może coś się zmienić do tego czasu) będzie kręcił Wallander, Tream, DIII, sh4ke.
W następnej kolejności po X czasu będziemy rozmawiać z Małyszsquad, Uzurpator
Później będziemy dobierać kolejnych... 

­

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...