Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hool jak chcesz zrobić balans, to weź  parę osób na ts ogarniętych,  a nie jak widzę te testy ludzi w m1. Jeden nie ma wgl wybonowanego eq, bo sobie nie odebrał od mędrca. Drugi nie ma odebranych bonów za misje. Trzeci nie ma przetopów. Czwarty zrobił sobie biologa.  Piąty nie ma "dopalaczy" Później się dziwią, że jak biorą pvp, to jeden wali 40k, a drugi 50k, a trzeci 15k.   "żal, ja mało bije z skowytu, a on tak dużo z rozpro"

Zresztą rano jak testowałem , to postacie w miarę były wyrównane.  tak wgl było zmieniane dmg od rana jakiejś klasy?

Pozdro !

Ale ludzie nie maja eq zeby robić balans bo go sami robiliśmy tylko mają bo już nie ma co testować i niech na koniec bety sobie to PvP robią - wiec to ich sprawa w czym je robią bo oni dla nas nic nie testuja.

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie by normalnie można było łykać rosy+mikstury bez kolejności ich odpalania. 

#rein

Opublikowano

wp na tym serwerze ssie pałe w pvp ;v

Spojrz na hity ja przy full abs dostawałem od jakiegos randoma 8k z hita po 18k z palucha i ponad 20 z wira :) Moim zdaniem jest ok.

Dagger bije tez dobrze , ogolnie klasy są juz moim zdaniem dobrze wyrownane, choć mam mieszane uczucia co do mentala , duchowe to jak wiemy najsilniejszy skill + trudno nim trafic .

Moim zdaniem mental lekki buff powinien dostac .

Archer bije tyle co mental z kazdego skilla po 50k i własnie to jest przesada .

BM przy 203 na ludzi bije mnie przy 66% na magie 11k ze sfery .

Opublikowano

wp na tym serwerze ssie pałe w pvp ;v

Jest dobry ma mocne hity i szybki cd skilli - wystarczy ze walnie pare krytów i przeciwnik nie ma już zadnych szans.

Naprawcie by normalnie można było łykać rosy+mikstury bez kolejności ich odpalania.

A co i w jakiej dokladnie kolejności trzeba użyć by nie dało się rosy/wody użyć?

Opublikowano

hmm... mamy godzinę 10.40... eq i bony pvp dostępne u mędrca od późnych godzin nocnych... i 0 płaczu?

Halo bo przegram zakład xD  

Najsilniejsza profesja? dominująca? - PVP!

Opublikowano

Hool jak chcesz zrobić balans, to weź  parę osób na ts ogarniętych,  a nie jak widzę te testy ludzi w m1. Jeden nie ma wgl wybonowanego eq, bo sobie nie odebrał od mędrca. Drugi nie ma odebranych bonów za misje. Trzeci nie ma przetopów. Czwarty zrobił sobie biologa.  Piąty nie ma "dopalaczy" Później się dziwią, że jak biorą pvp, to jeden wali 40k, a drugi 50k, a trzeci 15k.   "żal, ja mało bije z skowytu, a on tak dużo z rozpro"

Zresztą rano jak testowałem , to postacie w miarę były wyrównane.  tak wgl było zmieniane dmg od rana jakiejś klasy?

Pozdro !

nie zmieniałem nic prawie... minimalne poprawki tylko były o 2/3k na skillu i to tylko przy 4 skillach. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

można grać

IS daje 10% na ludzi więcej i z 1k hp (chodzi o peta)(różnica między darmowym a z ISa)

jeśli 10% na ludzi to dla Ciebie różnica duża to nic nie poradze

Poza tym możesz zawsze kupić zwój SM w grze i kupić sobie tego peta jak i wszystko inne z is. 

IS głównie wspomaga PvE/szybszy rozwój postaci. 

jak 10 % skoro - pet daje 10 % - fryza - kostium :D i pierścień

Opublikowano

jak 10 % skoro - pet daje 10 % - fryza - kostium :D i pierścień

reszta można dostać z gry... co prawda czasowe ale i na 30dni jest. 

Pierścienie za IP/bossy zależy jakie. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Chciałem sie dowiedzieć jak to jest odnośnie zmiany moobów na psy, na becie nie na wszystkich mapach to działa i chciałem sie dowiedzieć czy to przez niedopracowanie czy tak już zostanie?

Kolejna sprawa to drop z metinów 90 w dół, jest wręcz tragiczny bez rękawicy, bijąc 75lvlem metki mordu nic nie leci praktycznie

Opublikowano

Jezeli jest funkcja zamiany mobow na psy to jak my sie zamienimy w marmurek dziki sluga to tez bedziemy pieskiem czy zrobiliscie aby dziki sluga zamienial sie na dzikiego przy zmianie mobow na psy?

Opublikowano

Jezeli jest funkcja zamiany mobow na psy to jak my sie zamienimy w marmurek dziki sluga to tez bedziemy pieskiem czy zrobiliscie aby dziki sluga zamienial sie na dzikiego przy zmianie mobow na psy?

Młody Pająk działa normalnie, więc reszta pewnie też.

Kolejna invoria? Która to już? s3 chyba...

s1 rework. I co Ci z tego, która to już, skoro każda jest całkiem inna? To tak jakby otworzyć 3 różne serwery pod trzema różnymi nazwami.

Gdzie w invo jest ten handlarz za IP, bo nie mogę go znaleźć? :v

­

tenor.gif

Opublikowano

zmienia jedynie moby na mapach 80+ i dungeonach.

Opublikowano

Jest dobry ma mocne hity i szybki cd skilli - wystarczy ze walnie pare krytów i przeciwnik nie ma już zadnych szans.

A co i w jakiej dokladnie kolejności trzeba użyć by nie dało się rosy/wody użyć?

Gdy użyjesz pierwszej wody to rosy potem nie możesz.

#rein

Opublikowano

wbiłem po napier**lałem sie i ja tam balansu wgl nie widzę...

Body to gówno

Szaman nie do rozjebania po prostu biorę pvp z szamanem smokiem 1 skill i nie mam 70-80% mojego hp.

Biorę pvp z ninją bije ją i bije tym bodym ok padła po 3 skillach i 5 hitach.. ok rew i nagle wirek u ninji i zajebał mi całe hp...

Mental jak mnie trafi zabiera ponad 60% hp 

Bodym bije max 20-30k a mam all pierście nie kostium no wszystko... 

Ciekawe jak tam inne klasy xD

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Kiedy będzie można pobrać clienta? Wyskakuje błąd wczytywania strony ...

Spróbuj w innej przeglądarce mi pomogło.

@TR!K3R

Bodego możesz używać do dropu lub grać nim na PL'u. To jest serwer easy więc wysil się i spróbuj zagrać inną postacią.

Opublikowano

Wbijać, zabawa jest przednia xD

073018312_wqrwhpn.jpg

@ da się tu odebrać gdzieś bonusy za biologa? Czy trzeba go robić?

Opublikowano

Hool, ten link do czego? Nie działa w mozilli i exploner a chrome nie bede pobierać bo mi sie nie chce, reszta linków działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...