Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szaman najbardziej uniwersalna postać... pod pvp i pve

Poza tym połowa graczy nie robi pod niego abs... mimo to został zbalansowanym z fullem abs na dzwony i wachlarze czyli 65%... co za tym idzie... część osób będzie składał na 2 skille.

Moim zdaniem to najprostsza postać dla osób które nie chcą wysilać się w pvp. 

Co do daggera... chyba najtrudniejsza postać moim zdaniem... nieogarnięty gracz przegra pewnie każde pvp z każdym... ogarnięty... pewnie każde wygra... jeszcze rozważamy zbuffowanie go. 

EDIT: 

Dla przykładu... wczoraj testowaliśmy jak wygląda PvP między gościem z isem i bez isa.. ja walczyłem archerem z FULL IS a Array mentalem bez IS. 

Większość pvp przegrałem grając postacią PVP (gdyby array miał mentala z full is... to pewnie bym każde pvp przegrał) ... natomiast jak ja walczyłem mentalem bez IS na arraya grającym archerem z FULL IS to przegrywałem... więc zależy to od umiejętności gracza... 

Powiedz mi co maja dzwony i wachlarze do skili szamana? -.- Chciałeś chyba napisać o hitach.

Ile ma sie hp na max lvlu?

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Holl uwazasz ze healer jest uniwersalny? Gralem na s2 i srednio wspominam te czasy na moim healerku z max eq. Archer i mental ok spoko padali ale reszta? Srednio dawalem rady. niech nikt nie pisze ze nie umiem nim grac. Gram tylko nim od kilku lat. Po ile sie leczy przy max eq, incie?

imetin_logo.png

Opublikowano

Pograłem dziś chwile no i pare zmian by się przydało. Po pierwsze niech pet będzie zawsze przywołany, a nie że po każdym tp trzeba go przywolać. Druga sprawa mooby mapa 130 te drzewa idą do nas z 20 sekund.

Na starym s1 te mooby były okej tutaj szczerze mówiąc c*****o wyglądaja.

Kolejna sprawa, że nie da się założyć razem pd 50% na 1h i rekawiczki 2h. I dobrze jak by można było tego pd na 50% ściągać. 

Opublikowano

Płatność PaySafeCard została już dodana na strone http://invoria.pl jeśli ktoś chce zobaczyć (jeszcze nie kupować!) może się zalogować i sprawdzić smile.png

up bo to są drzewa i nie beda szybsze - masz też inne moby na pustynnej połowie.

Opublikowano

Holl uwazasz ze healer jest uniwersalny? Gralem na s2 i srednio wspominam te czasy na moim healerku z max eq. Archer i mental ok spoko padali ale reszta? Srednio dawalem rady. niech nikt nie pisze ze nie umiem nim grac. Gram tylko nim od kilku lat. Po ile sie leczy przy max eq, incie?

s2 to nie s1

Leczy się około 25.000 czyli 1/4 HP

gnvNjpf.png

Opublikowano

Nie mamy win10 ale jak ms czegoś nie zjebał to na pewno :)

No to teraz cykam sie instalowac aktualizacji ^^ bo jeszcze mi nie odpali invori w piatek i bedzie  kappa ;/

Opublikowano

s2 to nie s1

Leczy się około 25.000 czyli 1/4 HP

A na ile skilli bierze inne postacie w sytuacji, gdy obie mają full odpał & is?

Opublikowano

Nie wiem czy z góry było tak postanowione, ale moim zdaniem drop jest słaby. Nie posiadałem rekawicy zlodzieja, bo nie mogę zdobyć, ale jak nawet bez x2 dropu to drop mizerny.

Jak wiemy jest tylko jedno ch, dlatego nie biłem bossów metków dużo, ale...

Z baronki - O ile dobrze pamietam 1-2 biala perla i broszka

Z metka 85 - 0 dropu

Z metka w grocie stalka i bron 65

Z generala jakieś 2 ulepki.

Posiadałem 75-81 lvl w tym, jak dropiłem

Do tego bardzo małe spoty w grocie. Początkowe spoty są już małe, a o zinach nie mówie. Całej groty nie przejechałem, ale troche na zinach jeździłem i nie było nawet jednego spota do expa. Nie wiem czy akurat źle trafiłem, ale tam nie ma gdzie expić. Najwiekszy spot o ile to można nazwac spotem to ta ostatnia prosta do berana. :)

Opublikowano

Pare zmian na becie:
- Pet zostaje po teleportacji
- Nie można przywolać na wojnie: Wierzchowca/konia ani założyć pieczęci.
- Nie można wejść na wojne: Na wierzchowcu/koniu/polimorfii
- Fix: Można już założyć pierścień doświadczenia i rękawice złdozieja jednocześnie
- Fix: Po teleportacji mamy pełne HP (Wcześniej była 1/4)
- Fix: Skrzynie Wodza Orków (i pare innych) nie powinny czasami być "puste".

Zapraszamy do testowania.

Opublikowano

Dung 220. Zabić 600 mobów. Chyba kogoś głowa boli. Z 15min trzeba tam latać, bo są tak małe spoty na tej mapce, że szkoda gadać.  Tak samo dung 215. Zabić 700 mobów i też są takie małe spoty. Trzeba jeździć  po całej mapie z 15-20min .  Już to widzę jaki będzie płacz, jak ludzie dobiją 215-220 i będzie ich kurwica brała, jak będą musieli robić takiego dunga.  Już wolę zabić 100 mobów, 5 metków, jakiegoś mini bossa i mieć głównego bossa,niż latać przez cała mapke 10x, aby ubić te 600-700 mobów(Na spocie jest po 10-12 mobów)-Przypomina mi się słynny Yerak.  Proszę was jak mi przyjdzie iść 100x na te dungi to ja podziękuje. Po 2 razie już mi się odechciało...

Na 205lvl "Cmentarzysko"(dung)  było na s1,s2 więcej mobów zrepspionych niż teraz jest tylko po bokach parę mobów . Widzę, że chcecie, żeby dungi coraz dłużej się robiło.

Na s1 Zrobiłem tych dungów ponad 1300x z avalaną,  na s2 coś koło 700. Z tego co pamietam,  na s1 było do zabicia 300 mobów(gdzie mobów było od zaje****), nastepnie był mini boss  i główny. Dung trwał koło 5-6 min. Teraz robi się go koło 8-10 min.  System ulepszeń się nie zmienił i % na ulepszanie też nie. Czyli będzie się jeszcze dłużej robiło eq niż wcześniej, a na s1 nie było łatwo zrobić eq.

Gdzie jest wejście na 210 dunga  "Starożytne jaskinie"? Mam nadzieje, że nie trzeba zabić też 900 mobów, gdzie na spocie jest 10 mobów....

Sam Wallander  skończył serię na s2 przed update, bo mówił, że nie będzie po 400x latał na dunga i nawet odpuścił ostatni set eq do pvp.

Opublikowano

Serio takie dungeony są? To jest przecież istne piekło. Rozumiem, że eq ma być trudne do zdobycia, ale nie róbcie tego aż tak trudnego, że robiąc dungi można przy okazji wyexpić każdą klasę do max lvla bijąc z pięści ;-;

tenor.gif

Opublikowano

Dung 220. Zabić 600 mobów. Chyba kogoś głowa boli. Z 15min trzeba tam latać, bo są tak małe spoty na tej mapce, że szkoda gadać.  Tak samo dung 215. Zabić 700 mobów i też są takie małe spoty. Trzeba jeździć  po całej mapie z 15-20min .  Już to widzę jaki będzie płacz, jak ludzie dobiją 215-220 i będzie ich kurwica brała, jak będą musieli robić takiego dunga.  Już wolę zabić 100 mobów, 5 metków, jakiegoś mini bossa i mieć głównego bossa,niż latać przez cała mapke 10x, aby ubić te 600-700 mobów(Na spocie jest po 10-12 mobów)-Przypomina mi się słynny Yerak.  Proszę was jak mi przyjdzie iść 100x na te dungi to ja podziękuje. Po 2 razie już mi się odechciało...

Na 205lvl "Cmentarzysko"(dung)  było na s1,s2 więcej mobów zrepspionych niż teraz jest tylko po bokach parę mobów . Widzę, że chcecie, żeby dungi coraz dłużej się robiło.

Na s1 Zrobiłem tych dungów ponad 1300x z avalaną,  na s2 coś koło 700. Z tego co pamietam,  na s1 było do zabicia 300 mobów(gdzie mobów było od zaje****), nastepnie był mini boss  i główny. Dung trwał koło 5-6 min. Teraz robi się go koło 8-10 min.  System ulepszeń się nie zmienił i % na ulepszanie też nie. Czyli będzie się jeszcze dłużej robiło eq niż wcześniej, a na s1 nie było łatwo zrobić eq.

Gdzie jest wejście na 210 dunga  "Starożytne jaskinie"? Mam nadzieje, że nie trzeba zabić też 900 mobów, gdzie na spocie jest 10 mobów....

Sam Wallander  skończył serię na s2 przed update, bo mówił, że nie będzie po 400x latał na dunga i nawet odpuścił ostatni set eq do pvp.

Oczywiście weźmiemy te sugestie i poprawimy troche te dungeony a wejście na dungeon 210 masz w krainie gigantów. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...