Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która to już odsłona xD ?

Quarel powodzenia czubku ale na miliony nie ma co liczyć :D

Pozdro Hool powodzenia. 

Drop jak na poprzedniej odsłonie ?

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@RazDwaTszy wbiłeś wgl na bete?

Moim skromnym zdaniem mapki są słabe i do tego te mobki. Jedne mają szybkość ustawioną w latach świetlnych drugie poruszają się jak ślimak. Co do mapki "Dolina Dwóch Światów" da się przejść na tą "drugą pod mapę?". Przeleciałem wszędzie i nadal nie wiem jak tak mam sie dostać.

Opublikowano

metiny 4 bossy 3

Z tego co zauważyłem to nie ma na wszystkich nowych mapach po 4 metiny i 3 bossy, tylko 3 metiny i 2 bossy. Na 200 mapie znalazłem tylko 2 bossy i 3 metiny.

Na 130 mapie tylko 1 bossa. Może i przeoczyłem gdzieś, ale jeździłem po parę razy wszystkie mapy.

@RazDwaTszy wbiłeś wgl na bete?

Moim skromnym zdaniem mapki są słabe i do tego te mobki. Jedne mają szybkość ustawioną w latach świetlnych drugie poruszają się jak ślimak. Co do mapki "Dolina Dwóch Światów" da się przejść na tą "drugą pod mapę?". Przeleciałem wszędzie i nadal nie wiem jak tak mam sie dostać.

Da się przejść lewa strona mapy.

Opublikowano

Z tego co widzę to w tym temacie wiele osób ma ból dupy i mówią, że serwer jest zły, a sami czegoś nie znajdą w grze. Myślicie, że wszystko jest takie łatwe do naprawy, a tak nie jest. Chcielibyście wyłączenie i włączenie serwera na 5 minut. Stwórzcie własny serwer, bo jak na razie to umiecie tylko komentować. Zrozumcie: zgłoście na forum, a po 2 czy 3 przerwach będzie to naprawiane, a Wy obstawiacie, że serwer do niczego, bo nie ma tego co ja lubię.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to nie ma na wszystkich nowych mapach po 4 metiny i 3 bossy, tylko 3 metiny i 2 bossy. Na 200 mapie znalazłem tylko 2 bossy i 3 metiny.

Na 130 mapie tylko 1 bossa. Może i przeoczyłem gdzieś, ale jeździłem po parę razy wszystkie mapy.

Da się przejść lewa strona mapy.

Ja jedynie na mapie na 200lvl nie znalazłem 2 metków, tak to na reszcie map po 4 metki i 2 bossy.

Chyba się Array pomylił i zamiast 2 napisał 3 :P

tenor.gif

Opublikowano

Ja jedynie na mapie na 200lvl nie znalazłem 2 metków, tak to na reszcie map po 4 metki i 2 bossy.Chyba się Array pomylił i zamiast 2 napisał 3 :P

Bo nie umiesz szukac :)

Opublikowano

Bo nie umiesz szukac :)

Jak po mapie jeździ 5 innych osób i je wybijają to nawet umiejętność szukania nie pomoże. Objechałem dokładnie całą mapę 3 razy ^^.

Dobra, już mam wszystkie respy :v

tenor.gif

Opublikowano

­

Znowu to będzie syf w którym bez isa się nie zrobi dungeonu i w pvp będzie się liczyło kto ile wydał złotówek?

Przecież normalnie możesz sobie zarobić na IS kupując kupony SM w grze. Jak chcesz sprawdzić jak się robi dungeony to wejdź na serwer, beta trwa do dnia startu.

Jeśli umiesz robić EQ to spokojnie zrobisz każdy dungeon.

tenor.gif

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na stabilność i dobre promowanie.

Administracja na poziomie a w szczególności jej patronat.

Powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ogólnie to polecam wbic na max miesiać bo będzie na pewno jak z s2 postawią kupią reklame i serwer w dupie ;) poczytajcie co pisali na s2 ze serwer bedzie na dlugo i będą się starali a teraz gra max 200 osob :v smiech na sali

Opublikowano

Kostiumy, fryzy juz sa na stale all? Bo widze na becie byly...

Epickie zbroje do expa ze szkat smierci tak?

Opublikowano

­

Tak tak ale żeby kupić sm najpierw ktoś musi wydać hajs grałem na s2 straciłem ze dużo hajsu. Dziękuje nie wbije. Nie powodzenia

Zawsze się znajdzie ktoś, kto wyda hajs.

gdzie jest eq na 1szy lvl ;________;?

U Mędrca, bierzesz opcję 1-75

tenor.gif

Opublikowano

Kostiumy, fryzy juz sa na stale all? Bo widze na becie byly...

Epickie zbroje do expa ze szkat smierci tak?

Na stale, nie da sie nimi handlować.

Te co są na czas to można za IP kupic.

Opublikowano

Są dwa rodzaje stałe - bez możliwości handlu

Czasowe - z możliwościa handlu

Opublikowano

Są dwa rodzaje stałe - bez możliwości handlu

Czasowe - z możliwościa handlu

Będą się one różniły w cenie? Kiedy będzie można kupować SM i zobaczyć IS?

tenor.gif

Opublikowano

Będzie działać kamer mod jak na dawnym s1 ze ciągle ktoś spamił 5 postaciami na raz reklamując?

Ile jest max hp w zbroji?

Jest 6/7 bon?

Max HP jako bon do wbicia? 2k

6/7 nie ma.­

tenor.gif

Opublikowano

z tego co widze kostiumy fryz i pety na czas 15 dni zwiększcie do miesiąca bo co 15 dni ktos hajsu nie bedzie wydawał ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...