Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc Szamanami nie ma co grać bo na dungach nie dają rady w pvp tez coś niezbyt.Body tez ma przekichane ;c 

No zobaczymy coz  tego bedzie 

wolf.gif

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bodym 180lv na nemer z 63k hp bez szans, podchodze zaczyna bić i padam. Więc Ci bez IS mogą pomarzyć o ubiciu jego;/

Opublikowano

No właśnie, po co na siłę utrudniać sobie życie się z tym pier*olić kupując je ciągle w sklepie i zapychać eq?

rozni sie to tym ze jak kupujesz 1 zmianke nieskaczona to placisz raz a jak musisz kupowac xx zmianek placisz caly czas 

Opublikowano

Więc Szamanami nie ma co grać bo na dungach nie dają rady w pvp tez coś niezbyt.Body tez ma przekichane ;c 

No zobaczymy coz  tego bedzie

przecież szamani dają radę i na dungeonach i w pvp. Body widziałem jak dzisiaj pokonał mentala. Wbij chociaż na betę...

tenor.gif

Opublikowano

Skoro jest poprawiony od 5 minut to po co mi twoja informacja ze byłeś niedawno?

Opublikowano

Bodym 180lv na nemer z 63k hp bez szans, podchodze zaczyna bić i padam. Więc Ci bez IS mogą pomarzyć o ubiciu jego;/

Tak samo było na invorii s2/s1  jak nie miałeś Peta+ pierścienia to lipa a na 2 dzień kupiłem te 2 itemy  i ubijałem wszystkie bossy xD a bez tego nawet 50  % nie zbijałem ;p i to mnie martwi tu

Opublikowano

Szaman za słaby  ?

Zlitujcie się i wbijcie na tą bete  xD Jeśli szaman wali 60k (z krytem) ze skowytu i jest za słaby to chyba chcecie aby szaman zabijał na 1 skill  xD  xD  xD  xD

gnvNjpf.png

Opublikowano

tak to jest nie wbija na bete a pisza ze postac jest slaba lub nie maja biologa lub dopalaczy itd itd... te dzieci metina

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno- znów Ci którzy wypierdolą hajs na 'wszystko' z is (wierzch, kostium, fryz, pet) będą bardzo przodowali tak jak to było na s2?

/edit

Można jeszcze dziś grać na becie czy jest już wyłączona?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno- znów Ci którzy wypierdolą hajs na 'wszystko' z is (wierzch, kostium, fryz, pet) będą bardzo przodowali tak jak to było na s2?

/edit

Można jeszcze dziś grać na becie czy jest już wyłączona?

można grać

IS daje 10% na ludzi więcej i z 1k hp (chodzi o peta)(różnica między darmowym a z ISa)

jeśli 10% na ludzi to dla Ciebie różnica duża to nic nie poradze

Poza tym możesz zawsze kupić zwój SM w grze i kupić sobie tego peta jak i wszystko inne z is. 

IS głównie wspomaga PvE/szybszy rozwój postaci. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Hool jak chcesz zrobić balans, to weź  parę osób na ts ogarniętych,  a nie jak widzę te testy ludzi w m1. Jeden nie ma wgl wybonowanego eq, bo sobie nie odebrał od mędrca. Drugi nie ma odebranych bonów za misje. Trzeci nie ma przetopów. Czwarty zrobił sobie biologa.  Piąty nie ma "dopalaczy" Później się dziwią, że jak biorą pvp, to jeden wali 40k, a drugi 50k, a trzeci 15k.   "żal, ja mało bije z skowytu, a on tak dużo z rozpro"

Zresztą rano jak testowałem , to postacie w miarę były wyrównane.  tak wgl było zmieniane dmg od rana jakiejś klasy?

Pozdro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...