Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zuo trwa od 30minut, pisało na stronie głownej :P

Tylko jakoś do tej 18 ta strona nie działała a nigdzie więcej infa na ten temat nie było. :)

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wgl ten serwer jest zalosny bo nudny za wolno exp wszedzie leci chyba ze trzeba ostro w is napi3rdalac by jakos fajnie szlo... 

Opublikowano

Mam cały czas Twoje konto jest już połączone co zrobic????

Poczekać, za niedługo będzie restart, który to naprawi, a jak chcesz więcej wiedzieć to wbijaj na tsa serwera.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­

serio forum na proserwerze xD?

Proserwer to jedna z najlepszych hostingów www.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­

Proserwer to jedna z najlepszych hostingów www.

Pod względem cen może i tak, ale jeżeli chodzi o ochronę ddos, zabezpieczeń etc. to chyba nie :D.

Opublikowano

Tylko żeby jakiejś cofki nie było bo nowego EQ nie będę znowu robić ^^

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

Tylko żeby jakiejś cofki nie było bo nowego EQ nie będę znowu robić ^^

Nie cofki nie będzie. Cofki są robione jak jest jakiś bug na ity i dużo osób zdobyło lub coś takiego, a tu jest jakiś błąd, że wiele osób ma problem z zalogowaniem się, więc spokojnie :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zaczynam mieć przeczucie, ze Jarex to alter ego twórcy tego serwera :) - ciągle pierwszy w informowaniu, co jest on czy off itp itd :) Ponadto inni pisali, ze ciągle wychodzi przed szereg :) - pewnie nagroda w postaci tabletu trafiła z prawej reki kamila do jego lewej ręki i wszystko zostało w rodzinie :) ale yebe mnie to, gra się toczy dalej...

Opublikowano

Zaczynam mieć przeczucie, ze Jarex to alter ego twórcy tego serwera :) - ciągle pierwszy w informowaniu, co jest on czy off itp itd :) Ponadto inni pisali, ze ciągle wychodzi przed szereg :) - pewnie nagroda w postaci tabletu trafiła z prawej reki kamila do jego lewej ręki i wszystko zostało w rodzinie :) ale yebe mnie to, gra się toczy dalej...

Długo bd spinać dupy o te nagrody?

Opublikowano

do usranej śmierci :) - temat kolesiostwa i lizodupstwa zawsze jest w cenie :)

Po 1 ja nie wygrałem żadnego tabletu .... lol. Po 2 jestem w jednej z największych gildii na serwie, wiec z problemami i informacjami jestem na bieżąco, a dzisiaj akurat ciągle na ts siedziałem gdzie było około 100 ludzi i admini informowali o wszystkim bo były małe problemy, wiec po prostu dla tych co nie mają ts napisałem tutaj, gdyż forum jest OFF a zwykle tam pisze na SB jak ktoś nie wie. Więc według mnie to, że chce innych informować o stanie serwera, bo nie mają jak się dowiedzieć to chyba dobrze, bo ja nie chce by serwer stracił graczy bo jest bardzo fajny :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Po 1 ja nie wygrałem żadnego tabletu .... lol. Po 2 jestem w jednej z największych gildii na serwie, wiec z problemami i informacjami jestem na bieżąco, a dzisiaj akurat ciągle na ts siedziałem gdzie było około 100 ludzi i admini informowali o wszystkim bo były małe problemy, wiec po prostu dla tych co nie mają ts napisałem tutaj, gdyż forum jest OFF a zwykle tam pisze na SB jak ktoś nie wie. Więc według mnie to, że chce innych informować o stanie serwera, bo nie mają jak się dowiedzieć to chyba dobrze, bo ja nie chce by serwer stracił graczy bo jest bardzo fajny :D

Jest fajny, a co chwile walą im się problemy, jak nie logowanie,  to maszyna, jak nie maszyna to dziś bugowanie postaci...

Opublikowano

Jest fajny, a co chwile walą im się problemy, jak nie logowanie,  to maszyna, jak nie maszyna to dziś bugowanie postaci...

Ten weekend to wyszedł na - serverowi niż na + eventy ujowe, pacz więcej zjebał niż naprawił no ale miejmy nadzieje ze na przyszłość bd lepiej.

Opublikowano

Serwer super graczy gra w uj nawet w godzinach po 24 ;)

Jak wiadomo poczatki serwera wiec wystepuja bledy ale administracja nie olewa sobie graczy ani nic takiego wiec serwer godny polecenia :)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Jak dla mnie jest za duzo setow... Zrobienie EQ na 2 set jest bezproblemowe bo wszedzie pelno ulepek, ale potem to juz dupa bo po 1 na wyzszych levelach nie leca juz ulepki z tych nizszych dungeonow a po 2 wgl nie ma ich na sklepach. Zeby zrobic postac do dropu na np dungeon 140 lvl trzeba grac z 10-15h zeby ten lvl wyexpic ( z pdkami ). Na wczesniejszych serverach np morty***sz bylo o tyle dobrze ze ulepki lecialy z bossow na mapkach... Server jest ogolnie fajny lecz jest to raczej medium/hard z zaznaczeniem na hard.

Jak ktos chce miec eq do pvp to radze robic dungeony zamiast wbijac levele.

MC KONDUKTOR 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...