Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamil wczoraj na TS nie daliście dojść do głosu, ja Ci mówię, mam full perfect eq sura BM nic nie bije, a Wy chcecie dodać rosę na magię jeszcze, na wojnie bm bije po 20k a inne klasy po 50, gdzie na full mam 200k hp i jak tu ubić kogoś z podobnym eq bijąc po 20k ze sfery ?

żadnych ros na magię nie będzie. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się w 100 procentach z biaczesławem BM na tym  serwie jest najgorszą postacią do pvp a powinno być na odwrót bo powinien być najlepszą albo chociaż wyrównaną np z ninja ;/

Opublikowano

Zgadzam się w 100 procentach z biaczesławem BM na tym  serwie jest najgorszą postacią do pvp a powinno być na odwrót bo powinien być najlepszą albo chociaż wyrównaną np z ninja ;/

ninja zostanie osłabiony a bm podniesiony przy następnej konserwacji. 

Opublikowano

ninja zostanie osłabiony a bm podniesiony przy następnej konserwacji. 

no w końcu coś konkretnego Kamilku widzę, bo wczoraj prosiłem o majka to nie daliście dojść do głosu nawet, głos miały banany co grają wojami i wp, a rozmowa była na temat bm, daggera i healera. 

btw kolejna konserwacja w następny weekend przewidujesz czy jak tam z czasem stoisz ?

i dzisiejsza konserwacja dobra robota

Opublikowano

Wbiłem po tygodniu z myślą ze jest lepiej pograłem 20min po czym nagle lag i od ciągłe info ze jestem zalogowany 2/10.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Wbiłem po tygodniu z myślą ze jest lepiej pograłem 20min po czym nagle lag i od ciągłe info ze jestem zalogowany 2/10.

Zbugowała mi się postać, proszę o jej odbugowanie nick "Natsu".

Opublikowano

Prosze o odbugowanie postaci "JinLing"  i postaci "TakJest"  bo jak wiadomo o 4 godzinie nie bedzie zadnego admina na ts3. a mnie zazwyczaj w dzien nie ma. 

I naprawcie ta teleportacje bo bez sensu tak naprawde te postacie odbugowywac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zbugowała mi się postać, proszę o jej odbugowanie nick "Natsu".

Prosze o odbugowanie postaci "JinLing"  i postaci "TakJest"  bo jak wiadomo o 4 godzinie nie bedzie zadnego admina na ts3. a mnie zazwyczaj w dzien nie ma. 

I naprawcie ta teleportacje bo bez sensu tak naprawde te postacie odbugowywac.

Brawo, bugowanie postaci przy teleportacji, dostajecie nobla, moje 2 postacie utknęły "Shi" i "GoldMaster"

Proszę o odbugowanie postaci GoFightGo.

Chyba nie macie Ts, więc wam tutaj napisze. Były małe problemy, a technik był w pracy i dlatego całą noc tak się działo, jeżeli dalej nie możecie wbić na postacie to znaczy, że jeszcze technik nie wrócił/nie wstał, ale jak tylko będzie to naprawi, więc musicie wykazać się odrobiną wytrwałości.

PS. O prośbie odbugowania konta/postaci pisze się zwykle na forum, a nie w prezentacji.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwera nie polecam, dałem mu szansę aczkolwiek z perspektywy czasu bardzo tego żaluję. Wszystko pobugowane, łącznie z dungeonami ktore przez wielu były tak zachwalane. Od wczoraj wystepuja problemy z serwerem a nikt nie kwapi się by je naprawic. Licznik jest podkrecony 2 lub 3 krotnie. Na czacie piszą non stop te same osoby, miasta wygladają na 300 online max a spoty coraz częsciej mozna znalezc puste. 

Srij9JT.png

Opublikowano

BUGI OD 1 W NOCY ADMIN o 13 RACZY WPIERDOLIC SIE NA TS

"JA TO MAM WYJEBANE W WAS"
<13:07:26> "[QUERY ADMIN] KAMIL" disconnected (leaving)

Ludzie, nie robta na tym gownianym severze kont... spierodlona administracja wziela hajsy i po robocie 

" a technik był w pracy i dlatego całą noc tak się działo,"
ty w glowe sie pierdolnij, technik najebany o 5 rano wlazi na ts, gowno go mozna bylo zrozumiec i poszedl w pizdu

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

BUGI OD 1 W NOCY ADMIN o 13 RACZY WPIERDOLIC SIE NA TS

"JA TO MAM WYJEBANE W WAS"

<13:07:26> "[QUERY ADMIN] KAMIL" disconnected (leaving)

Ludzie, nie robta na tym gownianym severze kont... spierodlona administracja wziela hajsy i po robocie 

" a technik był w pracy i dlatego całą noc tak się działo,"

ty w glowe sie pierdolnij, technik najebany o 5 rano wlazi na ts, gowno go mozna bylo zrozumiec i poszedl w pizdu

No jeżeli serio był najebany to można mu wybaczyć.

Opublikowano

biolog dropi na każdym lvl ? Dostaje się coś za nagrywanie filmików ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Z serwerem się coś dzieje a dzieje się źle i to bardzo źle czyżby do 17 sierpnia będzie całkowicie off ?

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...