Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ox nie podobał mi się ze względu na to ze wbiłem i lagi tam były nieziemskie istnieją servery ktróre potrafią sobie radzić z taka ilością graczy zamieniając ich w poli ale tutaj to nie wypal po prostu.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ox nie podobał mi się ze względu na to ze wbiłem i lagi tam były nieziemskie istnieją servery ktróre potrafią sobie radzić z taka ilością graczy zamieniając ich w poli ale tutaj to nie wypal po prostu.

O 18 nastepna runda OX i napisali, że już nie będzie takich lagów :) Zobaczymy co wymyślą :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

O 18 nastepna runda OX i napisali, że już nie będzie takich lagów :) Zobaczymy co wymyślą :P

Miejmy nadzieje ze ten ox o 18 wgl będzie :).

/edit

Lagi niby mniejsze ale ludzie ze słabszym kompem niech ox omijają.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Szczerze? Patch rozwalił dużo rzeczy, lagi na ox, denne nagrody, typu 5x grzybów czy PERŁY KTÓRE NIE SĄ DO ULEPSZANIE (czyli standardowe z pl'a, a nie zmienione). Słaba organizacja eventu, padające dzisiaj logowanie i serwer, było wyśmienicie, ale do dziś, nie polecam serdzecznie serwera, ustawiony pod IS, gracz, który nie wydaję pieniędzy realnych nie ma możliwości zaistnieć na serwerze. Dlaczego? Oprócz, że musi kupować ulepki, które są drogie, jeśli chce kupić SM w grze musi spędzić mnóstwo czasu. SM ciągle lecą w górę, ulepki w dół, powoli nie ma jak zarabiać. Przegrałem 1.6k minut i  z dropu mam denne 1k sm i 2k sz (za które nic nie kupię bo oczywiście kostium z 5% na potwory i ludzi jest denny, ponieważ jest on na 2 dni). Serwerek IS, nie polecam, a jak zapłacicie pieniążki, wygracie większość pvp. Jeszcze to pytanie na OX "Czy majsterek skończył 30 lat w 2015", skąd mam to wiedzieć? Czytam jego autobiografię? Ma robić i utrzymać serwer, a ile on ma lat, zbytnio mnie nie interesuję.

Opublikowano

Wbiłem dzisiaj zobaczyć co poprawili i się nie zdziwiłem bo nadal ten sam syf ^.>

Przetopów jak nie dało się zrobić tak się nie da do teraz.

Masa ziółek i pereł na 1 set eq.

Healer nadal poszkodowany ^.>

Opublikowano

Wbiłem dzisiaj zobaczyć co poprawili i się nie zdziwiłem bo nadal ten sam syf ^.>

Przetopów jak nie dało się zrobić tak się nie da do teraz.

Masa ziółek i pereł na 1 set eq.

Healer nadal poszkodowany ^.>

Przetopów nie ma i wątpie by dodali :) A tak po za tym na serwie nie ma KD +0/1/2 :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

na mapie 180 dalej nie leci drop z metinow . ubilem kilka i nic zadnego dropu. a z bossow leci tylko przepustka na dungeon. Ogarnijcie zeby lecialy przepustki na mape 200 lvl ... ile mozna czekac . od wczoraj jest to zgloszone...

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

Mam bardzo wielki dylemat nad tym serwer, a Ter***, warto tutaj zostać na dłużej? Gdzie lepiej zagrać?

Według mnie tutaj zawitać. Serwer wytrzyma jeszcze (na pewno) pół roku, graczy ciągle pod dostatkiem i jak się chce to nie ma zbytniego problemu ze zrobieniem eq, a gildii też jest trochę, więc można wojenki porobić w wolnym czasie :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Według mnie tutaj zawitać. Serwer wytrzyma jeszcze (na pewno) pół roku, graczy ciągle pod dostatkiem i jak się chce to nie ma zbytniego problemu ze zrobieniem eq, a gildii też jest trochę, więc można wojenki porobić w wolnym czasie :D

Wojen od startu serwera było zaledwie 12 i ciekawe jest to, ze na div**e przy 900 online jest więcej osob niz tutaj przy 1.6k.  <3

Srij9JT.png

Opublikowano

Przetopów nie ma i wątpie by dodali :) A tak po za tym na serwie nie ma KD +0/1/2 :P

Przetopy są u alchemika, ale nie można wytworzyć diamentu do zrobienia slotów w eq :)

Opublikowano

@Jarexs™ 

Nie darmo masz to pierwsze czy drugie miejsce jak w co 3 poście pucujesz dupę, więcej postów od Ciebie niz od admina, wiec nie gadajcie ze nagrody nie ustawione i nie macie eq od admina

Opublikowano

@Jarexs™ 

Nie darmo masz to pierwsze czy drugie miejsce jak w co 3 poście pucujesz dupę, więcej postów od Ciebie niz od admina, wiec nie gadajcie ze nagrody nie ustawione i nie macie eq od admina

Po 1 jest to forum do wypowiadania sie, po 2 posty też jakoś trzeba nabić :), a po 3 kto mi zabroni odpisywać na pytania graczy skoro nikt tego nie robi? A skoro mam czas to odpisuje, proste .... Ty już coś wymyślasz.

A i tak po za tym, tak według was reklamuje serwer czy jestem od administracji, a w sygnaturce jakoś od miesiąca mam reklamę iMetina s2 ... Więc weźcie pomyślcie może troszkę, jeśli już tak patrzycie.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Licznik jest podkręcony, tylko ktoś kto nie myśli powie, że nie jest ;)

Sam kamil się chwali :P

Ciekawe czy te nagrody trafiły do osób nie związanych z team B)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zniknęło 10 kuponów na sms i kolce z lez +9, niestety nie polecam..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...