Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem, sprawdziłem. Więc tak, wbiłem 90lvl (bez is - bez pd ([na sucho]) :P Spojrzałem z ciekawości ile kosztuje PD + stroje z IS + fryzky + pety i nie wierze :D Serwer jest5 dopracowany i dosyć fajnie się gra, ale jak się widzi takie CENY W IS to się grać odechciewa. Żeby wbić ten 100/105 lvl bez pdków z is to ten serwer zamienia się w MEDIUM/HARD raczej :D

100 wbijasz na lajcie, 2pdki z lasu (Jest to ok 1.5h), ale serwert mocno jest nastawiony na is :)

Opublikowano

100 wbijasz na lajcie, 2pdki z lasu (Jest to ok 1.5h), ale serwert mocno jest nastawiony na is :)

tak przyjacielu szczególnie że sm dropią w grze a gracze w 1h potrafią 2.000 sm nadropić ;) czyli ok 4 godz. i masz kostium na stałe... 

Kamilos nie zapomniałeś o czymś ? ~ Czekam nadal na odp. <3

Kamil.. mógłbyś jeden z liczników w grze ten pod mini-mapą najlepiej usnąć, będziemy sb sprawdzać jbc na czacie   :)

Mógłbyś coś pomyśleć nad wymianą kamieni duchowych u tego wspomagacze byłaby opcja nwm na losowe grzybki lub co Ci tam wpadnie, później są tylko zbędne i walają się po eQ, myśle że to byłoby dobre rozwiązanie i nazwijcie jakoś ludzko niektóre NPC tak dla estetyki   :D Wszystko ma mieć swój błysk, a serwer roz***** system   <3

A i nwm czy to dobry pomysł, aby ulepszacze był potrzebne na biżu do expa na poziom 30, podobno leci II set na 70, więc nie warto ulepszać, nwm jak to jest z tymi setami, ale powinno to mieć jakiś sens, bo się wtedy nie opłaca i pozostaje na +6, podobnie jak na Arian**  to było, powinny być może i ulepki ale w bardzo małych ilościach, nawet po 1... 

Przydałaby się także opcja zapisania pozycji w panelu gracza    :rolleyes:

Każde zmiany prosiłbym publikować tutaj w najlepszej odpowiedzi jak i na stronie, aby pokazać swoje zaangażowanie    B)

Serwer będzie jednym z najlepszych pod słońcem, wystarczy tylko dobrze wszystko przemyśleć, a wtedy zawita jeszcze więcej graczy    xD

Wiem, że niektóre rzeczy to szczegóły, ale dla mnie wszystko musi być na cycuś, pizd*ś, delikatesik..   :) Na WO po przywołaniu metinów odwołuje peta, nie pamiętam jak na pozostałych zadaniach, nwm jak na innych dungach, żeby po prostu na każdym kroku go nie przywoływać.   <3

Proszę także wyjaśnienia odnośnie tej sytuacji, przez którą tracicie graczy!!!! 

Info z fb, coraz większy rozgłos:

"Witam was wszystkich dzisiaj troszeczke dłższa wypowiedz dotyczące Serwera Net Metin i Admnistratora Marcina O. Marcin o był administratorem Na początku Mortyriusza teraz Net Metin. Pan Marcin Gdy wstawiłem Prezentacje Gildi na Mortyriusza chcąć zrobić Gildie. Zaprosił mnie na ts po czym zaczał mnie ddosować z Kolegami 1 z nich ma kanał na YT 8k subów prawie(był jego pomocnikiem na serwie), a 2 był właścicielem Team Speak. Pan Marcin Postawił Serwer Mortyriusz w prezentacji było napisane że jeżeli osiagnie max lvl dostanie nagrode 

ss tutaj "http://scr.hu/4vtl/0mioe" po czym zalożył teraz Net metin Gdzie jest ta sama obietnica "http://scr.hu/4vtl/ol1yc". Administrator w/w serwera nie przypomina sobie o tym ale szukając informacji dowiedziałęm sie że faktycznie był. Zapewne myślicie po co były te nagrody? Żeby wszyscy ładowali w IS a nastepne on dostawał hajsy od was.CO z nagrodami? Nagrody "dawał" tzw. swoim znajomym gdzie było wszysto ustawione.

Teraz coś do siebie: Pana Marcina "cyca aka armagedon" człowiek który robi serwery pod pieniadze na 2/3 msc żeby jak najwiecej mieć pieniedzy. Dzisiaj powiedziałem mu całą prawde o nim zaczał mnie ddosować. Serwer zaczął tracić w przeciagu 2h 300 osób. Sorki za jakieś tam błędy ale na szybko pisałem . A wy co myślicie o Net metin? I Sorki za spam

PS. Wspomne że gdy wspomniałęm o Mortyriuszu i nagrodach automatyczne Pan Marcin Usunął post "http://scr.hu/4vtl/0h71v" - lepiej TO WYJAŚNIJ. ORAZ DAJ COŚ znać na temat propozycji :)

@CharminGxMetin2

Licznik zostaje nie wiem co ci przeszkadza ?

Z kamieniami pomyślę.

Dobry pomysł bo nie każdy set dropi ;)

Zapisywania pozycji jak zrobię to nie tak hop siup ;) bo muszę kilka zabezpieczeń zrobić żeby nie było free przepustek ;)

a z fb jakiegoś osła nie mam zamiaru tłumaczyć 

Dziś mamę na pocztę wysłałem i nagrody zostały wysłane prośba do graczy z topki będzie o zdjęcia z otrzymania nagród. 

To jak mam wbic na konto by np. zaladowac w is? Wpisze pare razy zle haslo i ktos kto nie ma zmiennego ip ma przejebane :)

blokada nie jest na stałe... 

Opublikowano

tak przyjacielu szczególnie że sm dropią w grze a gracze w 1h potrafią 2.000 sm nadropić ;) czyli ok 4 godz. i masz kostium na stałe... 

Dodam jeszcze, że jak się wbije 90lvl to nie trzeba nawet super jakiegoś eq na zarobek, bo ja mając 3/4 rękawiczki czyli 6/8 godzin dropu na mapie 90 wydropiłem około 400/500 ziół i pereł niebieskich, do tego otworzylem all grzybki i miałem ich po 600 i poszedłem sprzedać 20 sztuk za 50kk i w 3h zdobyłem tak 3kkk, co daje równowartość 15k SM, więc według mnie spokojnie można zarobić. I tym razem wam podaje sposób i powiem jeszcze, że najlepiej je dropić na respie z metkiem, bo z metka masz dodatkowy drop ziół i pereł co stanowi około 1/3 całego dropu w te 6/8h, więc wystarczy myśleć :) I w te kilka godzin czyli 1 dzień już zdobędę SM na Kostium/Fryzurke i 1/2 pasa lub peta xD

PS. Tak macie racje i się nie będę kłócił, że serwer mocno jest nastawiony pod IS, ale pokazałem wam sposób jak zdobyć te ity z IS, nie tracąc złotówek przez SMS/Przelew/PayPal, więc to wykorzystajcie dopuki jeszcze jest na to spory popyt xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dodam jeszcze, że jak się wbije 90lvl to nie trzeba nawet super jakiegoś eq na zarobek, bo ja mając 3/4 rękawiczki czyli 6/8 godzin dropu na mapie 90 wydropiłem około 400/500 ziół i pereł niebieskich, do tego otworzylem all grzybki i miałem ich po 600 i poszedłem sprzedać 20 sztuk za 50kk i w 3h zdobyłem tak 3kkk, co daje równowartość 15k SM, więc według mnie spokojnie można zarobić. I tym razem wam podaje sposób i powiem jeszcze, że najlepiej je dropić na respie z metkiem, bo z metka masz dodatkowy drop ziół i pereł co stanowi około 1/3 całego dropu w te 6/8h, więc wystarczy myśleć :) I w te kilka godzin czyli 1 dzień już zdobędę SM na Kostium/Fryzurke i 1/2 pasa lub peta xD

PS. Tak macie racje i się nie będę kłócił, że serwer mocno jest nastawiony pod IS, ale pokazałem wam sposób jak zdobyć te ity z IS, nie tracąc złotówek przez SMS/Przelew/PayPal, więc to wykorzystajcie dopuki jeszcze jest na to spory popyt xD

Nie mam zamiaru, widać, jak serwer stoi, gdzie 1/3 graczy to są expboty + wh, a nic z tym nie robią, miał być z*******y serwer, a wyszedł s**t, co raz więcej ludzi wymienia eq, bo nie ma zamiaru tu grać.

Opublikowano

Chwile po tym cały hosteam jebł XDDDDDDDDDDDDDD Bonus czy to Ty?

widzisz jak się złoszczą ;)

Przyjaciele dziś w nocy planowy update przynajmniej połowa listy będzie wprowadzona. 

Opublikowano

260 max lvl a juz od 90 leci 0.01% za mooba ^^ Exp jest niedostosowany.

podniesiemy wam troszkę. na mapie 90 i 100 ;)

Opublikowano

podniesiemy wam troszkę. na mapie 90 i 100 ;)

To czekamy :) Wtedy będzie można grać ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To czekamy :) Wtedy będzie można grać ;)

dziś można dropić bo aktualizacja nad ranem będzie wprowadzona w czarnej d jestem jeszcze tyle co z pracy wróciłem. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#Nowości:
- Pierścienie zamiast 7 dni 24h (tylko jak założony),
- Dodano DEF`a do EQ exp 25 do I i II oraz 50 do III i IV,
- Zwiększono pojemność AutoPoty oraz zwiększono cenę,
- Dodano możliwość wymiany Ulepszaczy,

#Poprawki:
- Osłabiono Beran Setao o 20%,
- Skasowano z Map Pirata Tanaka,
- Usunięto 1 Szt. Zmiany i dodania bonów,
- Dodano możliwość stacku 5 Bonu,
- Poprawiono Hełm na 240Lv.

#Bugi:
Opublikowano

będzie tego więcej ? bo na razie praktycznie jak nic, tyle, że ceny spadną bo wymiana ulep będzie

2 sprawa mówiliście coś o balansu postaci, bm na max lvl nic nie bije praktycznie ... da się coś z tym zrobić

kiedy będą przetopy do eq ?

Opublikowano

będzie tego więcej ? bo na razie praktycznie jak nic, tyle, że ceny spadną bo wymiana ulep będzie

2 sprawa mówiliście coś o balansu postaci, bm na max lvl nic nie bije praktycznie ... da się coś z tym zrobić

kiedy będą przetopy do eq ?

Przetopów nie będzie NIGDY. 

Co do balansu każdy mówi co innego a balans jest dobry co powiedzą gracze na max poziomach (z full eq i systemami)

ulepszacze nie rozwalą handlu bo będzie 5 za 1 ;)

Opublikowano

Witajcie dziś aktualizację ;)

Oraz zapraszam was do naszego ItemShop!
Aktualnie Trwa promocja + 20% SM do doładowania!!
Koniec promocji 01.08.2015 00:00

#Nowości:
- Pierścienie zamiast 7 dni 24h (tylko jak założony),
- Dodano DEF`a do EQ exp 25 do I i II oraz 50 do III i IV,
- Zwiększono pojemność AutoPoty oraz zwiększono cenę,
- Dodano możliwość wymiany Ulepszaczy (5 szt za 1szt),
- Zwiększono EXP na mapach 90 i 100,
- Kostiumy Uefa na 15 Dni!,
- Dodano statystyki postaci,
- Marmurek u Handlarki na stałe (Handlarka),

#Poprawki:
- Osłabiono Beran Setao o 20%,
- Skasowano z Map Pirata Tanaka,
- Usunięto 1 Szt. Zmiany i dodania bonów,
- Dodano możliwość stacku 5 Bonu,
- Poprawiono Hełm na 240Lv.
- Dodano ulepszanie kd+4,
- Zmiejszono szybkość poruszania się Strusia,
- Zwiękoszono resp metinów w Piekle,
- dodano do bs: : Szybkość ataku, błyskawice, ogień, wiatr,
- Dodano przedział lvl na ZUO 100-149, 150-max,

Niezwłocznie proszę o aktualizację klienta. 

Przerwa o 7:40 Potrwa do 8:00 w celu wprowadzenia zmian. 

Pozdrawiam Kamil

Opublikowano

ile osób online ? :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

353 osoby na wylaczonym serwie dobrze licznik ustawiony xD

serwer działa i jest ponad 1000 online

Opublikowano

Kamil wczoraj na TS nie daliście dojść do głosu, ja Ci mówię, mam full perfect eq sura BM nic nie bije, a Wy chcecie dodać rosę na magię jeszcze, na wojnie bm bije po 20k a inne klasy po 50, gdzie na full mam 200k hp i jak tu ubić kogoś z podobnym eq bijąc po 20k ze sfery ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...