Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum nie działa to pisze tu. Proszę jakiegoś gm-a o sprawdzenie gracza RedTubePL lata na dmg hacku i exp bocie. ;]

Za samą nazwę bym zbanował ;d

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kim najlepiej grać? Tak między PVP a EXP? Forum mi nie działa więc tam się nie spytam

Bez is'a nie istniejesz w pvp, ponieważ pet + kostium + fryzura = daje ci ok 60% na ludzi i kilka % abs na postaci

Opublikowano

Bez is'a nie istniejesz w pvp, ponieważ pet + kostium + fryzura = daje ci ok 60% na ludzi i kilka % abs na postaci

ale SM dropią w grze ;) 

Opublikowano

ale SM dropią w grze ;)

To, jak zbieranie pieniędzy z ziemi, najczęściej są 1gr (20sm), a rzadko 5 zł (50sm), po 2k min. ciągłego dropienia, na koncie mam 2k, co mam za to kupić? Nic, proste.

Opublikowano

To, jak zbieranie pieniędzy z ziemi, najczęściej są 1gr (20sm), a rzadko 5 zł (50sm), po 2k min. ciągłego dropienia, na koncie mam 2k, co mam za to kupić? Nic, proste.

Ale możesz sprzedawać zioła/perły i różne inne rzeczy i kupić za to SM :) Ja np. wczoraj w 2-4h sprzedałem 500 ziół i pereł (nie powiem jakiego koloru :P) i dzisiaj za to kupiłem 10k SM a jeszcze mi 800kk zostało :D Więc się da tylko trzeba pomyśleć i popatrzyć na czat :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

zastanawiam się co tu jest niby z easy?chyba misji exp ciężki(bez is masakrycznie leci..) ulepszanie ciężkie (40% na 9) to żaden easy/medium tylko porządny medium z easy to nie ma nic wspólnego;/

Opublikowano

Ale możesz sprzedawać zioła/perły i różne inne rzeczy i kupić za to SM :) Ja np. wczoraj w 2-4h sprzedałem 500 ziół i pereł (nie powiem jakiego koloru :P) i dzisiaj za to kupiłem 10k SM a jeszcze mi 800kk zostało :D Więc się da tylko trzeba pomyśleć i popatrzyć na czat :D

Powiedzial co wiedzial . Sprzedalem ziola i perly ale nie powiem jakie ... smiech na sali

4uc581.jpg

Opublikowano

Powiedzial co wiedzial . Sprzedalem ziola i perly ale nie powiem jakie ... smiech na sali

Pół serva zabije za nieb perły tak trudno się domyśleć?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

na serwerze idzie latwo zarobić są na to dobre spsoby szybkie i latwe ale to słodka tajemnica :D  ale jak już tak chcecie wpadnijcie na ts3 na kanał super vip2 Exitus i szukajcie gracza o nicku Selansi to wam powiem :D

Opublikowano

Nowy odcinek z NetMetina, a w nim macie ukazane jak odbywa się życie na serwerze oraz konkursik ^ ^

Zapraszamy na serwer już niedługo kolejna konserwacja a w najbliższym miesiącu większa aktualizacja która będzie niespodzianką !!

Opublikowano

Spam spam i jeszcze raz spam...

Polecać za kasę albo dlatego że są nagrody rzeczowe xD

Ale słusznie, macie swój pomysł na przyciągnięcie graczy bez gównianej reklamy, gdzie po pierwsze typek nagrywać nie potrafi perfect i robi to za kasę, a i tak gówno z tego ma. xD

Mogę prosić tabelkę bonusów?

pewnie kolejny serwer full gimboza alle.. Wbiję. Później :D

klasy czyste czy ulepszyliście np szamana a osłabiliście BM? (po polsku> zjebaliście serwer)?  (żeby wyrównać klasunie wystarczy mniejsze hp) :P Dobranoc.

Opublikowano

Serwer wydaję się profesjonalny, gram na nim trochę i jedynie co mnie wku*wiają te kody na górze abfgagadgdgdgadgdhbnlWitajefasa nie możecie zrobić tego normalnie, oraz zamiast otrzymałeś tam 6x to np. Masz już 6x kania, bo strasznie to myli  :) Liste poprawek przydałoby się umieszczać tutaj w najlepszej odpowiedzi, tego jeszcze brakuje, a tak to serwer miazga <3

PS. Jeszcze brak kanałów po lognięciu.

Dobrze jakbyście wykorzystali każdy aspekt gry i np. z tych zbędnych piratów co latają po pustyni, górze sohan leciało 10 grzybów, czy nawet te 5, a z bossów na mapach podstawowych jakieś inne duperelki, żeby wszystko było fajnie pięknie, a nie na daremnie ubijać 9 ogonów i nic ;(

x

Opublikowano

Serwer wydaję się profesjonalny, gram na nim trochę i jedynie co mnie wku*wiają te kody na górze abfgagadgdgdgadgdhbnlWitajefasa nie możecie zrobić tego normalnie, oraz zamiast otrzymałeś tam 6x to np. Masz już 6x kania, bo strasznie to myli  :) Liste poprawek przydałoby się umieszczać tutaj w najlepszej odpowiedzi, tego jeszcze brakuje, a tak to serwer miazga <3

PS. Jeszcze brak kanałów po lognięciu.

Dobrze jakbyście wykorzystali każdy aspekt gry i np. z tych zbędnych piratów co latają po pustyni, górze sohan leciało 10 grzybów, czy nawet te 5, a z bossów na mapach podstawowych jakieś inne duperelki, żeby wszystko było fajnie pięknie, a nie na daremnie ubijać 9 ogonów i nic ;( -> SYSTEM OF DOWN

z czasem wszystko poprawimy już dopisuję zgłoszenie do listy na konserwację ;) 

Opublikowano

Kamil.. mógłbyś jeden z liczników w grze ten pod mini-mapą najlepiej usnąć, będziemy sb sprawdzać jbc na czacie  :)

Mógłbyś coś pomyśleć nad wymianą kamieni duchowych u tego wspomagacze byłaby opcja nwm na losowe grzybki lub co Ci tam wpadnie, później są tylko zbędne i walają się po eQ, myśle że to byłoby dobre rozwiązanie i nazwijcie jakoś ludzko niektóre NPC tak dla estetyki  :D Wszystko ma mieć swój błysk, a serwer roz***** system  <3

A i nwm czy to dobry pomysł, aby ulepszacze był potrzebne na biżu do expa na poziom 30, podobno leci II set na 70, więc nie warto ulepszać, nwm jak to jest z tymi setami, ale powinno to mieć jakiś sens, bo się wtedy nie opłaca i pozostaje na +6, podobnie jak na Arian**  to było, powinny być może i ulepki ale w bardzo małych ilościach, nawet po 1... 

Przydałaby się także opcja zapisania pozycji w panelu gracza   :rolleyes:

Każde zmiany prosiłbym publikować tutaj w najlepszej odpowiedzi jak i na stronie, aby pokazać swoje zaangażowanie   B)

Serwer będzie jednym z najlepszych pod słońcem, wystarczy tylko dobrze wszystko przemyśleć, a wtedy zawita jeszcze więcej graczy   xD

Wiem, że niektóre rzeczy to szczegóły, ale dla mnie wszystko musi być na cycuś, pizd*ś, delikatesik..  :) Na WO po przywołaniu metinów odwołuje peta, nie pamiętam jak na pozostałych zadaniach, nwm jak na innych dungach, żeby po prostu na każdym kroku go nie przywoływać.  <3

Proszę także wyjaśnienia odnośnie tej sytuacji, przez którą tracicie graczy!!!! 

Info z fb, coraz większy rozgłos:

"Witam was wszystkich dzisiaj troszeczke dłższa wypowiedz dotyczące Serwera Net Metin i Admnistratora Marcina O. Marcin o był administratorem Na początku Mortyriusza teraz Net Metin. Pan Marcin Gdy wstawiłem Prezentacje Gildi na Mortyriusza chcąć zrobić Gildie. Zaprosił mnie na ts po czym zaczał mnie ddosować z Kolegami 1 z nich ma kanał na YT 8k subów prawie(był jego pomocnikiem na serwie), a 2 był właścicielem Team Speak. Pan Marcin Postawił Serwer Mortyriusz w prezentacji było napisane że jeżeli osiagnie max lvl dostanie nagrode 

ss tutaj "http://scr.hu/4vtl/0mioe" po czym zalożył teraz Net metin Gdzie jest ta sama obietnica "http://scr.hu/4vtl/ol1yc". Administrator w/w serwera nie przypomina sobie o tym ale szukając informacji dowiedziałęm sie że faktycznie był. Zapewne myślicie po co były te nagrody? Żeby wszyscy ładowali w IS a nastepne on dostawał hajsy od was.CO z nagrodami? Nagrody "dawał" tzw. swoim znajomym gdzie było wszysto ustawione.
Teraz coś do siebie: Pana Marcina "cyca aka armagedon" człowiek który robi serwery pod pieniadze na 2/3 msc żeby jak najwiecej mieć pieniedzy. Dzisiaj powiedziałem mu całą prawde o nim zaczał mnie ddosować. Serwer zaczął tracić w przeciagu 2h 300 osób. Sorki za jakieś tam błędy ale na szybko pisałem . A wy co myślicie o Net metin? I Sorki za spam
PS. Wspomne że gdy wspomniałęm o Mortyriuszu i nagrodach automatyczne Pan Marcin Usunął post "http://scr.hu/4vtl/0h71v"

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...