Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z serwerem się coś dzieje a dzieje się źle i to bardzo źle czyżby do 17 sierpnia będzie całkowicie off ?

Skąd takie głupie info, że do 17 sierpnia OFF?

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cycu lepiej wróć na odwyk xD

Prawda, 0 organizacji serwera + latający technik po ts pijany, jak można grać na takim syfie?

Opublikowano

Cycu lepiej wróć na odwyk xD

jezu na imprezę wyjść nie można :D ? raz w miesiącu... 

już się biorę za to do 20:00 będzie wszystko działać 

Opublikowano

jezu na imprezę wyjść nie można :D ? raz w miesiącu... 

już się biorę za to do 20:00 będzie wszystko działać 

No wreście :)

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

Aktualnie trwa konserwacja mamy problem z dyskiem nie che się załadować partycja już zostało zgłoszenie założone w OVH

Opublikowano

Aktualnie trwa konserwacja mamy problem z dyskiem nie che się załadować partycja już zostało zgłoszenie założone w OVH

aha ważne że coś się dzieje ciekawie za ile odpowie host :)

Opublikowano

aha ważne że coś się dzieje ciekawie za ile odpowie host :)

Napisał: o godzinie 20:37
Witajcie, Dziś wystąpił problem z dyskami już wszystko jest naprawione!

W ramach przeprosin daliśmy wszystkim graczom 1000 SM za problemy z serwerem. 

Pozdrawiam Kamil

Opublikowano

chyba coś padło strona i serwer off ;/

wszystko działa jeszcze muszę dziś jedną szybką poprawkę wgrać.

Opublikowano

Ten serwer jeszcze się trzyma? Wow i tak wytrzymał więcej niż przypuszczałem :D

tak trzyma się kolego i jeszcze długo ale to bardzo długo będzie się trzymać niedługo kolejna aktualizacja !!

Opublikowano

tak trzyma się kolego i jeszcze długo ale to bardzo długo będzie się trzymać niedługo kolejna aktualizacja !!

i tak ma być :)

Opublikowano

Ale dalej na mapie 100 exp masakra, jak nie ma się isa, ponieważ z pd leci 0.02-0.04 z mooba to jest żart..

Ale te 20lvl'i wyexpisz w 3-4h na najlepszych spotach :D I nie patrz na to ile ci leci z moba, tylko na to ile ci leci w jakimś czasie, bo tutaj moby się respią jedne za drugimi :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ale te 20lvl'i wyexpisz w 3-4h na najlepszych spotach :D

Szkoda, że to Easy/medium, więc nacisk na easy, to dlaczego na tych początkowych lvlach mam expić 4h?

Opublikowano

Szkoda, że to Easy/medium, więc nacisk na easy, to dlaczego na tych początkowych lvlach mam expić 4h?

Nie, nie i nie :D Nazwa prezentacji sama mówi za siebie:

Więc jest nacisk na Medium, a nie Easy :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie, nie i nie :D Nazwa prezentacji sama mówi za siebie:

Więc jest nacisk na Medium, a nie Easy :D

Z czego wiem, kilka razy na tsie od aministratora usłyszałem "to jest serwer easy, nie będzie tego i tamtego", więc wszystko się zapętla.

Opublikowano

Z czego wiem, kilka razy na tsie od aministratora usłyszałem "to jest serwer easy, nie będzie tego i tamtego", więc wszystko się zapętla.

Mówi tak dlatego, że już tyle zostało uproszczone, że to zaraz będzie 4fun, a nie Medium/Easy ... Dlatego mówi, że Easy, bo Medium już w ogóle nie widać, więc nie pogarszajcie tego serwera by max lvl wbijało się w 5h, bo i tak jedyna mała trudność to wbijać lvl, a eq to prościzna zrobić :( Na serwerze można jakoś normalnie pograć, a jak więcej uprościcie to serwer padnie tak jak inne, bo ludzie all zdobędą i grać im się nie będzie chciało :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Mówi tak dlatego, że już tyle zostało uproszczone, że to zaraz będzie 4fun, a nie Medium/Easy ... Dlatego mówi, że Easy, bo Medium już w ogóle nie widać, więc nie pogarszajcie tego serwera by max lvl wbijało się w 5h, bo i tak jedyna mała trudność to wbijać lvl, a eq to prościzna zrobić :( Na serwerze można jakoś normalnie pograć, a jak więcej uprościcie to serwer padnie tak jak inne, bo ludzie all zdobędą i grać im się nie będzie chciało :(

Czy ja piszę, żeby go uproszczać na maksa? Wywnioskowałem, że na 100 lvl to mało, według mnie na końcowych lvlach powinno być ciężko, a nie od początku.

Opublikowano

Trochę Cięzko jest tutaj z Expem nie mówią o Ulepszaczach na pierwsze/drugie Sety ... i Duzy % na Ulepszenie... 9x Ulepszać jeden item na +9 trochę jednak wkurzające to jest  :mellow:

gilu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...