Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. epiki 100% na + 7, 8, 9 różnie 

2. 5000 a w eq nie wiem ale z 170.000 Pż wyjdzie całość 

3. tak 

4. Klasowe hymm bardziej - kostium, fryzura, pet to są takie pod klasówki żeby urozmaicić trochę pvp będzie co robić 

5. myślę że w 2 dni wymieszasz wszystko perfekt jest BS 7 slotów

A jak bardzo roznie? 70, czy geniuszem Temidy po 13? Im wiecej tym lepiej przy tej ilosci eq. I jeszcze jedno chyba najwazniejsze pytanie na potem. Jak bardzo wyrownane jest pvp? Wp bedzie oslabiony a bm, dagger, mental predatory jak na Lagicalu, czy pvp bedzie trwalo dluzej niz do I kryta?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekamy na start ;D Ja nie wiem jak ta rekrutacja na moderatorów wyglądała ale chyba źle ich dobraliście. Niech ktoś posprawdza trochę poradników na forum bo jak widzę to połowa z nich to same plagiaty a modki nic z tym nie robią...

IDcncno.png

Opublikowano

Jak cena doświadczenia reki i yang?? Yangi lecą do eq czy dropia jakieś sztabki? Jest sens kupować yangi czy to wygląda tak ze yang po 500 a lecą sztabki po 2kk?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jest tutaj bizu do expa ? Czy tylko bizu do PVP ?

Ponawiam pytanie, gdyż albo jestem ślepy albo po prostu nie ma w prezentacji systemu ulepszeń biżuterii.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Kamil, ja mam pytanie - czy to okienko z opisanym miejscem i wystepującym tam dropem jest skończone w 100%? Czy tylko jedna/niektóre mapy są skończone (opisany drop), a reszta pustki?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dungeony solo? Bronie 75 tylko z nich? Każda postać da rade bez buffa (exp/bossy/metki)? 10 kamieni do p zostaje? Skąd eq na 54/stalki?

Opublikowano

Ponawiam pytanie, gdyż albo jestem ślepy albo po prostu nie ma w prezentacji systemu ulepszeń biżuterii.

Jest biżu do expa jeżeli pamięć mnie nie myli to v1 i v2 dropią z metków a v3 są w isie.

IDcncno.png

Opublikowano

Czy is będzie tez na stronie ? Nie zawsze ma się gre pod ręką a czasem np jakieś bonuski w tych przedmiotach na szybko by się chciało sprawdzić

nie nie będzie IS na stronie i bugów z nim związanych ^^

Opublikowano

Jest biżu do expa jeżeli pamięć mnie nie myli to v1 i v2 dropią z metków a v3 są w isie.

Szkoda, że nie ma tego opisanego w prezentacji  :unsure:

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dobra, ja i tak mam na razie wyjebane w pvp, ale mam jeszcze takie pytanka:

1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho xD)
  2. Jakie bony działają na nowych mapach? (lvl mapy->bon)
  3. Czy na wysokim lvl dropnę coś na nisko-levelowych mapach? Powiedzmy, że wbiję 150lvl i będę musiał dropnąć eq w czerwonym lesie - będę zmuszony do robienia dropa ew. kupienia takiego eq czy spokojnie tym swoim 150lvl wydropię to eq?

Tyle z moich pytań. 

Channel Vip ...Łapczywe eh...

Tobie się wiecznie coś nie podoba, jak nie vest***s to teraz tutaj channel vip, ja sm'ów nie ładuję i w dupie mam taki channel.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dungeony solo? Bronie 75 tylko z nich? Każda postać da rade bez buffa (exp/bossy/metki)? 10 kamieni do p zostaje? Skąd eq na 54/stalki?

Opublikowano

Dobra, ja i tak mam na razie wyjebane w pvp, ale mam jeszcze takie pytanka:

1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho xD)
  2. Jakie bony działają na nowych mapach? (lvl mapy->bon)
  3. Czy na wysokim lvl dropnę coś na nisko-levelowych mapach? Powiedzmy, że wbiję 150lvl i będę musiał dropnąć eq w czerwonym lesie - będę zmuszony do robienia dropa ew. kupienia takiego eq czy spokojnie tym swoim 150lvl wydropię to eq?

Tyle z moich pytań. 

Tobie się wiecznie coś nie podoba, jak nie vest***s to teraz tutaj channel vip, ja sm'ów nie ładuję i w dupie mam taki channel.

Ponawiam.

Solo, tak, tak, tak, redlas.

Ponawiam pytanie(a); co z bslansem klas i jaka jest minimalna szansa na ulepszanie?

Balans jest, nie wiem- team jeszcze nic o tym nie mówił.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się MEGA!!! 

Tylko jedno pytanie nie będzie problemów z grafiką na win 8.1?

93176798230333394383.png

Opublikowano

nie nie będzie IS na stronie i bugów z nim związanych ^^

Jakie bony działają na bossy/expowiska na nowych mapach - diałby/nieumarłe, czy jeszcze coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...