Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheaty już zrobione, tylko się jeszcze zastanawiam czy wrzucać :D

nie ma co się tego tak obawiać przyjacielu ;)

pomyłka chodziło o stalki

Duży tu spam i zadawałem pytanie w ile czasu bez isa nabije max lv? :D

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajnie dopasowane sety broni do zbroji.

Ciekawe, nowe pety. Czytelna i ładna prezentacja. Odrzucają mnie tylko te bonusy w strojach. Za dużo na klasy. P2w.

Opublikowano

Masz się czym chwalić... Ty tutaj maxa nie wbijesz za ciężki serwer dla Cb. Więc pytanie zbędne.

IDcncno.png

Opublikowano

Jak cena doświadczenia reki i yang?? Yangi lecą do eq czy dropia jakieś sztabki? Jest sens kupować yangi czy to wygląda tak ze yang po 500 a lecą sztabki po 2kk?

Ponawiam.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Tydzień, max dwa.

Kamil, czy jest specjalne eq do expa tak jak bylo na mortyriuszu?

Jest.

Dobra, ja i tak mam na razie wyjebane w pvp, ale mam jeszcze takie pytanka:

1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho xD)
  2. Jakie bony działają na nowych mapach? (lvl mapy->bon)
  3. Czy na wysokim lvl dropnę coś na nisko-levelowych mapach? Powiedzmy, że wbiję 150lvl i będę musiał dropnąć eq w czerwonym lesie - będę zmuszony do robienia dropa ew. kupienia takiego eq czy spokojnie tym swoim 150lvl wydropię to eq?

Tyle z moich pytań. 

Tobie się wiecznie coś nie podoba, jak nie vest***s to teraz tutaj channel vip, ja sm'ów nie ładuję i w dupie mam taki channel.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

pisał że max 7 dni 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano
  1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho  xD)
  3. Czy na wysokim lvl dropnę coś na nisko-levelowych mapach? Powiedzmy, że wbiję 150lvl i będę musiał dropnąć eq w czerwonym lesie - będę zmuszony do robienia dropa ew. kupienia takiego eq czy spokojnie tym swoim 150lvl wydropię to eq?

Nie widziałem czy ktos odp ale czy dungeony sa solo ? jeśli nie ile osob trzeba w pt?

Solo.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

chętnie zagram ip ts mozna prosić ?

ts3.netmetin.pl

Kamil pewnie robi coś ważnego dla tego nie odpowiada na pytania. Jak będzie miał czas na pewno odpowie nie musicie cały czas ponawiać waszych pytań tylko większy spam robicie.

­

Opublikowano

1. Skąd zdobyć eq exp? (dokładnie: metki->jakie, moby->jakie, wiecie o co cho  xD)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Widziałeś co napisałem up ? Nie spam tym do chu*a który raz to już piszesz wszyscy widzieli japier**le. Kamil jak będzie miał czas to odpowie pali sie do chu*a czy co ? 

­

Opublikowano

Serwer wygląda na prawdę znakomicie, lecz nie oceniam książki po okładce. zagram i się przekonam, póki co przekonujące :)

A tak na marginesie, nie sądzicie http://wrzucaj.net/image/hAb<<<< że to jest plagiat? te okienko,w którym jest widoczna nagroda za jakieś badania, Avatar Le Blanc z gry League of Legends? + nazwa: Odznaka Gragas (Gragas- gruby pijak z karczmy, z gry league of legends również),

Co nie oznacza, że pomysł jest nie trafny, a zarazem łamiesz prawa autorskie(tak mi się wydaje), ponieważ podpisujesz to pod swoim imieniem.

No nic, nie znam się na tym, to tylko Moje zdanie, ale tak czy siak zagram bo wygląda znakomicie, liczę na dużą frekwencje graczy, no i że serwer nie padnie, bo nie raz już widziałem piękne prezentacje, a po starcie 1000 błędów, a po 2 dniach zamykany serwer.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer wygląda na prawdę znakomicie, lecz nie oceniam książki po okładce. zagram i się przekonam, póki co przekonujące :)

A tak na marginesie, nie sądzicie http://wrzucaj.net/image/hAb<<<< że to jest plagiat? te okienko,w którym jest widoczna nagroda za jakieś badania, Avatar Le Blanc z gry League of Legends? + nazwa: Odznaka Gragas (Gragas- gruby pijak z karczmy, z gry league of legends również),

Co nie oznacza, że pomysł jest nie trafny, a zarazem łamiesz prawa autorskie(tak mi się wydaje), ponieważ podpisujesz to pod swoim imieniem.

No nic, nie znam się na tym, to tylko Moje zdanie, ale tak czy siak zagram bo wygląda znakomicie, liczę na dużą frekwencje graczy, no i że serwer nie padnie, bo nie raz już widziałem piękne prezentacje, a po starcie 1000 błędów, a po 2 dniach zamykany serwer.

Pozdrawiam

chlopie to jest prywatny serwer.... Tu nie ma takiego czegoś jak plagiat. Wszystkie privy metina to plagiaty... Czepiasz sie tylko. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Wrzuć, ciekawe czy naprawdę Kamil zrobi zabezpieczenia ;)

@top

Start tak blisko ;) Nie mogę się doczekać. Nocka nocka nocka dziś ^^^^^^^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Grafa sypie się na win 8.1 jak wchodzę w tego clienta. Wiecie jak temu zaradzić?

93176798230333394383.png

Opublikowano

Grafa sypie się na win 8.1 jak wchodzę w tego clienta. Wiecie jak temu zaradzić?

Tylko u Ciebie ^^

Karta graf. integra czy dedyk? Spróbuj aktualizację sterowników.

Take it easy my friend

Opublikowano

W jakim sensie się sypie? :) Spróbuj zaaktualizować sterowniki karty graficznej, zmniejszyć rozdzielczość, wejść w ustawienia i zmienić IME Mode na External IME, zmienić full screen na window, TNL na CPU, Shadow na None. Jak dalej będzie to samo to napisz czy jakiś błąd wyrzuca. A i najważniejsze zintegorwana grafika czy dedykowana?

Opublikowano

Zastanawiam się niestety, czy wrzucać cheaty na ten serwer, czy też nie, aktualnie jestem nastawiony negatywnie do publicznego udostępnienia, ale zobaczę jak to będzie z serwerem, wpadnę, zobaczę, trochę pogram... Jak zobaczę, że to wszystko się nie trzyma kupy, to wrzucam, sami wiecie jak to jest "haksery"

topic^^: Ile bym musiał wydać na item shop, by wszystko mieć?(kostiumy, pety itp.)

Opublikowano

Boże, Homix pewnie jesteś gimbem bez kolegów, który robi z siebie BOGA tego forum i " wstawic cheaty, czy nie wstawić "

Większość przeglądająca ten temat umie sobie sama poradzić z wh, a ty przestań spamować plx

@top

Is załadowany, czekać tylko do startu :v

Opublikowano

Boże, Homix pewnie jesteś gimbem bez kolegów, który robi z siebie BOGA tego forum i " wstawic cheaty, czy nie wstawić "

Większość przeglądająca ten temat umie sobie sama poradzić z wh, a ty przestań spamować plx

@top

Is załadowany, czekać tylko do startu :v

Daj mu się dowartościować... jak przyjdzie do szkoły po wakacjach to bd miał co opowiadać.

Cycu leszczu... tydzień czy może dwa postoi ten serwer?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Serwer zapowiada się super, na pewno wbiję :) Już ponad 1700 kont ! Jak tyle będzie na starcie to MEGA <3

Im więcej graczy tym lepiej tylko bolec bd ze 4ch dla takiej ilości osób.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...