Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bd zwoj powrotu statusu(zmiana skili)?

Jest w ItemShopie ;)

Opublikowano

Możliwe, że przeoczyłem, ale pytanie mam- na dungi solo czy pt?

Dasz rade solo ;D

właśnie takie pytanie, są marmurki na serwie czy nie potrzeba ich? ;p

Marmurki są, przydają się na bosy oczywiscie bez nich też dałbyś rade ubić bossa, ale z nimi jest szybciej!

Opublikowano

Czy na nowe mapy/dangeony potrzebny bedzie tu buff czy luzno z eQ damy rade takim mentalem np?

Tak jak kolega wyżej luźno dasz rade solo oczywiście roski, eq do expa obowiązkowo + bony ;) 

Takie pytanie bo juz sam nw to start o 16? czy 18:30? Na telefon przyszło mi ze o 16 wiec?

18:30 na 100% :D

Opublikowano

Moim zdaniem tak bo ich stać xD

Ten typo do którego napisałeś to w ekipie virtuala jest z tego co pamiętam. Generalnie do odjebania powinny być wszystkie serwery "dinozaury" pokroju ravii, virtuala. Tak jak Pandora padła tak i powinny te serwy paść bo nie mają nic a nic do zaoferowania. Starocie.

Na serwie może pyknę jak wystartuje jak powinien.

Opublikowano

Ten typo do którego napisałeś to w ekipie virtuala jest z tego co pamiętam. Generalnie do odjebania powinny być wszystkie serwery "dinozaury" pokroju ravii, virtuala. Tak jak Pandora padła tak i powinny te serwy paść bo nie mają nic a nic do zaoferowania. Starocie.

Może być nawet obamą zwyzywał bym i tak za takie pisanie :D 

Opublikowano

Nie należę do teamu więc nie wprowadzaj ludzi w bląd. Odsyłam do prezentacji i przemyśl jeszcze raz to co napisałes :))

Srij9JT.png

Opublikowano

Ciekawe co będzie z atakami czy serwer się utrzyma na starcie :-)

Mogą być lagi, może go pierdzielnąć że wszystko padnie, ale może też się nic nie dziać :)

Opublikowano

Fajnie, że dużo grzybów jest potrzebne a pytanie teraz skąd to dropi i po ile sztuk :)

z tego co mi wiadomo z każdego moba i wskakują same do eq

­

2i29cae.png

Opublikowano

Nie należę do teamu więc nie wprowadzaj ludzi w bląd. Odsyłam do prezentacji i przemyśl jeszcze raz to co napisałes :))

No ty gall nie należysz. Jesteś ich prywatną ochroną na mpc.

Opublikowano

jeszcze 6h i 30 minut :D mam ogromna nadzieje że nie będzie bugów na starcie az tak mocnych. Jak np na imetin s2. :D

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...