Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update mial byc w nocy, oczywiscie nie ma.

Czego ty oczekujesz przeciez to serwer nukeya, jacy wy latwowierni jestescie a pisząc ze hjety sa zle itd niektore maja 110% prawdy ;)

Opublikowano

kiedy wyrownacie klasy bo chcialbym sobie bodym pograc.. a nie w m1 tylko 3 klasy lataja 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

I gdzie ten update nukey???????????? Dotrzymasz choć raz terminu?

Czy podałem ci godzine? Pomyśl co ty piszesz

Pisałem, że dziś będzie już na 100%

Opublikowano

Czy podałem ci godzine? Pomyśl co ty piszesz

Pisałem, że dziś będzie już na 100%

Napisałeś wczoraj, że będą w nocy, a nie ma do teraz. Także ty pomyśl co piszesz.

Opublikowano

Napisałeś wczoraj, że będą w nocy, a nie ma do teraz. Także ty pomyśl co piszesz.

To wchodz na forum to sie dowiesz czemu nie ma jeszcze

Opublikowano

Haha Nukey ty dzieciaku niedorozwiniety, zablokowales mi konto na forum bo napisalem ze nie wiesz co masz robic z servem? haha 

Nie Polecam serva w 10000% aktualizacji jak nie bylo tak nie ma i przekladaja ja z dnia na dzien. a ten jebniety Nukey nie potrafi nawet 5 bonu do  helmu dodac niedorozwoj.

Pozdrawia Vendox.

Opublikowano

Haha Nukey ty dzieciaku niedorozwiniety, zablokowales mi konto na forum bo napisalem ze nie wiesz co masz robic z servem? haha 

Nie Polecam serva w 10000% aktualizacji jak nie bylo tak nie ma i przekladaja ja z dnia na dzien. a ten jebniety Nukey nie potrafi nawet 5 bonu do  helmu dodac niedorozwoj.

Pozdrawia Vendox.

Oj nie płacz dzieciaczku, pierwszy termin aktualizacji to była noc :* nie wyszło, to bedzie dzisiaj.

Opublikowano

ty jestes dzieciakiem niedorozwinietym, napisalem " nie wiesz co robic " i mi konto zablokowales haha, tak dzisiaj bedzie dodany nowy dungeon po czym bedziecie czekac 2 tyg az go odbuguja hahaha... juz max 3x mniej graczy a do weekendu nie bedzie nikogo. za stawianie takiego servera powinno sie wieszać. 

PS: nie wyszedl to ci cały server bug na bugu.

Opublikowano

­Ehh nukey czy ty w koncu zrozumiesz jak się ma 15 lat to się nie bierze za serwery prywatne.Serwer jest tak zabugowany jak żaden inny, sura jeszcze bije po miliony.Ehh no cóż liczyłem na to że ci się w końcu coś uda...

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­

Kiedy, naprawicie klasy ?!

Prędzej serwer upadnie niż to zrobią, miało to być zrobione już tydzień temu.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Wez nukey nie pier*ol bo na forum nic nie ma o powodzie braku update, a ty jak nie ogarniasz serwera i nie potrafisz nawet dodac 5 bonu helmu, zeby wbic tam unik strzal na archera, bo bije caly czas hity a jest na to 0 bloku(ale ty nie masz o tym pojecia) to ku*wa wylacz ten serwer i nie wkur*iaj ludzi matole, bo ku*wa niemowlaki potrafia wiecej niz ty 

Opublikowano

­Drogi nukeju wie to każdy kto grał na tym serwerze.Powienieneś go zamknać lub zrobić rework bo tylko ty sobie psujesz już i tak słabą opinie.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­Drogi nukeju wie to każdy kto grał na tym serwerze.Powienieneś go zamknać lub zrobić rework bo tylko ty sobie psujesz już i tak słabą opinie.

To jest zwykły server 4fun, a poza tym, człowiek się uczy na błędach i po każdym nowym serwerze wie czego nie robić.

Na 4fun zawsze było trudno zblaansować daną klasę, jeżeli ktoś potrafi grać to nawet postać z najmniejszym dmg zniszczy kozaka. 

Opublikowano

Powinni go po prostu wypie*dolic z tego teamu i zalatwic kogos kto ogarnia, bo on na tym serwie nic nie robi oprocz id*oty z siebie. Tak samo byl turniej pvp to wszedl id*ota i na polu walki podczas pvp turniejowego zamienil sie w red smoka. Tak robi ogarniety czlowiek? Bo moim zdaniem tak robi dysmozg. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...