Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nukey jak masz robic BALANS KLAS to dla każdej bm już dostał -.- może dodajcie roske na 100% magia pety 100% magia ? i dla was to za mało bo pajace eq robić nie potraficie i jęczą że przegrywają z BMem -.-

Zobacz lepiej na Mentala 1 "trafiony SKILL" 75% hp (Z FULL ABS NA WOJA TARCZA + PERF WSZYSTKO) Nerfcie BM'a Dalej -.- Nerficie jedną postać kolejne są do poprawy 

Elo.

Opublikowano

Serwera nie polecam, nadal brak balansu (miał być dzień po starcie xD), co raz mniej ludzi, bug na bugu w sumie.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

­

Aktualizacja na dzień 17 lipca:

1. Nowy ekran logowania.

2. Zniwelowany kick hack, dla tych szpanerów wyżej (rano to ogranicze do maximum więc nawet jak nie uruchomicie autopatchera to i tak nie wejdziecie na tym)

3. Poprawiona sura bm i reszta klas. (jeszcze do testów)

4. Arena wojen powinna działać. (nie sprawdzane)

5. Dodany exp w m2.

6. Dodane PD'ki do handlarzy.

7. Szybszy exp.

8. Dodano wartość ataku oraz szybkość zaklęcia do bonów 1-5.

i chyba coś tam jeszcze ale nie pamiętam

Bardzo profesjonalne nastawienie, a tak po za tym kick hack dalej działa wystarczy zrobić obejście.

A ta aktualizacja co miała być podobno 22 lipca, to co z nią?

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­

A ta aktualizacja co miała być podobno 22 lipca, to co z nią?

wieczorem pewnie wejdzie w życie bo już wszystko gotowe tylko klient czeka

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

wieczorem pewnie wejdzie w życie bo już wszystko gotowe tylko klient czeka

A można wiedzieć ile dobrego ta aktualizacja wniesie do gry, chodzi mi o to czy będzie tyle bugów co teraz i nie zbalansowane klasy?

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

O 20:00 odbedzie sie przerwa techniczna w celu dodania update

A co z areną na wojny gildii? Kiedy to w końcu naprawicie?  xD

Opublikowano

-Ciągle wywala błąd C++'a

-Ludzie na wołaczu napierdzielają na Nukeya że jest niedorobiony i że serwer spierdzielili do reszty

-M1 CH1 Chunjo lagi większe niż na PLu na jednordzeniowym procku w 2008

-Mental jak miał pojebany dmg tak ma dalej, gówno ruszone. 

W sumie gratulacje dla prowadzących serwa, gówno zrobili a aktualizacji kilkadziesiąt MB, oby tak dalej! :D

Opublikowano

-M1 CH1 Chunjo lagi większe niż na PLu na jednordzeniowym procku w 2008

-Ludzie na wołaczu napierdzielają na Nukeya że jest niedorobiony i że serwer spierdzielili do reszty

W sumie gratulacje dla prowadzących serwa, gówno zrobili a aktualizacji kilkadziesiąt MB, oby tak dalej! :D

Nie rozumiem kompletnie logiki graczy tego serwera, najpierw piszecie że jest nuda (przez co liczba graczy zmalała) a teraz że serwer jest za trudny, gdzie ja osobiście ubiłem 30 wilków i mam przepustki na przerobienie jednego miecza + zbroi.

Kolejna kwestia - lagi, gdy logowałem się na TV Nukeya miałem lekkie lagi a mam starego laptopa, w dodatku gdy wejdę sobie zobaczyć co i jak zero lagów.

Osobiście dostałbym na głowę spędzając na tym serwerze cały dzień.  :huh:

Opublikowano

Nie rozumiem kompletnie logiki graczy tego serwera, najpierw piszecie że jest nuda (przez co liczba graczy zmalała) a teraz że serwer jest za trudny, gdzie ja osobiście ubiłem 30 wilków i mam przepustki na przerobienie jednego miecza + zbroi.

Kolejna kwestia - lagi, gdy logowałem się na TV Nukeya miałem lekkie lagi a mam starego laptopa, w dodatku gdy wejdę sobie zobaczyć co i jak zero lagów.

Osobiście dostałbym na głowę spędzając na tym serwerze cały dzień.  :huh:

Gdyby były wyrównane klasy i by tak nie wywalało/lagowało to mógłbym tam cały dzień siedzieć i się nie nudzić, ale jednak jak dostaję 2/3 hp na skilla to szybko mi się to znudziło :)

Opublikowano

Gdyby były wyrównane klasy i by tak nie wywalało/lagowało to mógłbym tam cały dzień siedzieć i się nie nudzić, ale jednak jak dostaję 2/3 hp na skilla to szybko mi się to znudziło :)

Wszystko w swoim czasie, pragnę przypomnieć że to pierwszy serwer Nukeya i jak na obecne wiatry prywatnych serwerów i tak trzyma się dobrze, balans pewnie zostanie wprowadzony w życie serwera, na ten moment i tak bardzo łatwo rozpocząć grę mająć w isie tylko trzy rzeczy dające przewagę.

Opublikowano

Wszystko w swoim czasie, pragnę przypomnieć że to pierwszy serwer Nukeya i jak na obecne wiatry prywatnych serwerów i tak trzyma się dobrze, balans pewnie zostanie wprowadzony w życie serwera, na ten moment i tak bardzo łatwo rozpocząć grę mająć w isie tylko trzy rzeczy dające przewagę.

Wiesz... Może gdyby to nie był serwer pvp nie byłbym tak cięty na wyrównanie klas. W innym wypadku to dla mnie śmiech na sali nie móc zrobić sprawiedliwego pvp bo jakaś klasa jest op.

Opublikowano

Aktualizacja na dzień 22 lipca:

• Dodano nowy set
  • Dungeony
  • Ulepszacze na nowy set
  • Poprawiono bonusy w paru itemach
  • Parę mniej istotnych rzeczy
Opublikowano

Dodacie te mape do wojen gildi? Czy nadal na wojnach mamy sie napier*alac w m2 przy zbugowanym liczniku?

Opublikowano

­Dla mnie serwer ten jest już skonczony.Widać podejście administracji do graczy.Tyle już naobiecywaliście że to głowa mała, nie polecam serwera ze względu na administracje.

Nukey potrenuj na hamakach a nie na dedykach!

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Klient mi się nie pachuje po aktualizacji i nie mogę wejść na dungeon. Do tego cały czas po aktualizacji wyskakuje błąd C++ lub po prostu wyłącza klienta gry. Zróbcie coś z tym. 

Jest jakaś łatka ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

tylko bron i zbroja co z reszta eq?

czemu wstep na dg w pt

bedzie jakas tarcza wojenna

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Beka troszku bo z broni na 180 robi sie bronie na 160 przez do spadają wartosci i do jest dodany nowy set ... 

PS: dlaczego nie działa serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...