Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro odbędzie się update, w którym dodamy

• Nowe Sety
  • Dungeon
  • Ulepszacze do setów
  • Nowa mapa pod areny wojen
  • Kilka innych rzeczy
  • Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro odbędzie się update, w którym dodamy

• Nowe Sety
  • Dungeon
  • Ulepszacze do setów
  • Nowa mapa pod areny wojen
  • Kilka innych rzeczy

Czyli zeby zrobic "nowy set" trzeba bedzie dropic ulepy? Na dungu? Czy jak to macie zamiar zrobic :P

Zrobicie balans? 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyli zeby zrobic "nowy set" trzeba bedzie dropic ulepy? Na dungu? Czy jak to macie zamiar zrobic :P

Zrobicie balans? 

Tak bedzie trzeba chodzic na dungeon

Opublikowano

Czemu jest błąd połaczenia ?? I nie można zalogować ?? Zrobiłem postkę, zalogowałem, zobaczyłem glebe , wywaliło i teraz błąd połączenia... 

Serwer padł ??

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czemu jest błąd połaczenia ?? I nie można zalogować ?? Zrobiłem postkę, zalogowałem, zobaczyłem glebe , wywaliło i teraz błąd połączenia... 

Serwer padł ??

Zobacz post wyżej twojego.. Troche mózgu trzeba użyć, a nie panika serwer pada łaaaa

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Zobacz post wyżej twojego.. Troche mózgu trzeba użyć, a nie panika serwer pada łaaaa

Ta, który post ?? Mozg - ty pewnie nie wiesz co to.. Bo jeśli o tym poście mowa :

Dziś będzie 

To powodzenia.. DZIŚ BĘDZIE, co ?? :P 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ehh, szkoda słów, 2 posty wyżej* i dowiedz się co się dzieje teraz na serwerze.

Lipa, nie działa ch3 i ch4 bodajże. Po za tym serw - hamachi bardziej niż dedyk, bo nic tam nie ma ;p Wymixować eq nic więcej. Jak na 4fun, wrypanie wszystkiego na gotowe - żenada :) No w sumie czego się spodziewać po Crime i Nukey... Pokazali klasę serwera.....  Lipa totalna. 1 set, zero balansu, zero niczego. Wywaliłem po 40 minutach prób logowania na ch3 - ch4, i 10 spędzonych w m1. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Opublikowano

Lipa, nie działa ch3 i ch4 bodajże. Po za tym serw - hamachi bardziej niż dedyk, bo nic tam nie ma ;p Wymixować eq nic więcej. Jak na 4fun, wrypanie wszystkiego na gotowe - żenada :) No w sumie czego się spodziewać po Crime i Nukey... Pokazali klasę serwera.....  Lipa totalna. 1 set, zero balansu, zero niczego. Wywaliłem po 40 minutach prób logowania na ch3 - ch4, i 10 spędzonych w m1. 

Nie polecam. 

Tantical2.pl [Dedyk] [4Fun]

WIDZISZ TY PUSTY ZJEBIE ? Czego oczekujesz ?

Opublikowano

Nie polecam. 

Jakbyś chciał wiedziec to tylko ch1 i ch2 jest dostepne.

Wbilem 250 lvl i sie pytam gdzie jest moje eq  z is'a ?

IS dostały 3 osoby, które wbiły 250lv na starym cięższym expie.

PS. W nocy odbedzie sie aktualizacja

Opublikowano

Usuncie szkielety z petow bo podczas pvp blokuja !!!!

I roske 20% na magie bo 10% jest zbyt malo a to powinno wyrownac pvp z BM . . . ..

Skoro ma wejsc nowy set to chyba bronie sr/um nie beda mialy juz wartosci !!!!!

A bron z sr to jedyna nadzieja zeby dagger mial szanse z bm --- peace

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...